27

вълчо

преди 6 години

ТУРИЗЪМ !? ЩО Е ТО? .......ТРИ МЕСЕЦА ПРЕЗ ЛЯТОТО И ОЩЕ ТОЛКОВА ПРЕЗ ЗИМАТА,АКО ИМА СНЯГ . ОСТАНАЛИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА? И ,,ДУПКАТА,, МЕЖДУ ЛЕТНИЯ И ЗИМНИЯ СЕЗОН? НАВЯРНО ГОСПОЖАТА Е ДОПРИНЕСЛА НЕЩО ЗА ТУРИЗМА? А МОЖЕ БИ ИДВАТ ЗАРАДИ НЕЯ? Крайно време е да се разбере че не сме силна туристическа дестинация.И ак о не ,,ол инклузива,, заради който идват над 70% от туристите, просто не виждам за какъв туризъм ще говорим тогава!

26

don

преди 6 години

Симеонов цяло лято Ви мъти водата около Вас . Нали защитава чуждите интереси особено на основния спонсор Турция. Сега като направи политическите гафове пак започна да Ви атакува с цел да се прикрие. Туризма е слабост на българина и по край него се развива леката промишленост и земеделието а Симеонов иска да го съсипе.Смачкай го нищо че Ви е коалиционен партньор . Но той работи против българските интереси. А тези измислени не правителствени организаций както се казва да го д у х а т

25

Пепо

преди 6 години

Как така оставка, че тя наглата се е борила толкова време за това място, как ще го даде без бой? Нали и за това е депутат- нагъл, корумпиран, безскрупулен

24

Анонимен

преди 6 години

OSTAVKA ISKAT SAMO KOMUNISTITE,KOITO SA HVARLENI NA BUNISHTETO NA ISTORIATA.

23

Грую

преди 6 години

Такъв кон не са виждали и явно за това идват

22

ами то...

преди 6 години

...тези милиони туристи смо чакат Турция да им "пожелае" "прятен път" , и да видим тогава какъв успешен сезон ще отчетем...

21

Анонимен

преди 6 години

Милиони туристи се очаква да ни посетат!?! Министърката може би включва и самолетите прелитащи над България.

20

хммм

преди 6 години

милиони туристи идвали, вие я утрепахте в парламента тая държава туристите ще ви хранят сега. Туристи че туристи, кво ме топлят мен вашите туристи, където живея на 200км от морето. Хората в нормалните държави се концентрират върху икономика, строене на електроцентрали и фабрики а нашите красавци като тоя кон на снимката търсят някакво уважение от народа без да са направили нищо. Да не вие да сте го купили това море, кон с кон такъв.

19

Пророкът Гочо

преди 6 години

Сигурно идват да видят нейната хубост ненагледна.

18

Анонимен

преди 6 години

На България не и трябва селско стопанство,туризъм,заводи и фабрики ,правете само министерства.Чудя се колко човека работят в това и каква точно работа са свършили?Логота за 2-3 милиона ,сайтчета за 10 ,е какво повече да искаме.

17

147

преди 6 години

докато има милиони за крадене, герб няма да пуснат кокала. Еврофондовете май бяха до 2021. После ще видите какво наследство ще са ни оставили.

16

Анонимен

преди 6 години

От снимката струи ум и красота.Поредната герберастка смот-ла.

15

не мое ви се угоди

преди 6 години

Първо,ухилени и щастливи,гласувате за боко,а после врещите като приклещена коза!Ми не гласувайте за него бе,шизофреници!Има си БСП,ДПС,СДС, и още 300 партии!Всички са демократични,демократ до демократа,мила моя майнольо!И всички са страшно кадърни и можещи,само да им падне власт,и гледай кво става!!Значи,трябва да има баланс!Не може да се слуша само амер.посланик!Трябва да се слуша и турския,и руския,и европейския,и египетския,и африканския!Трябва повече да слушате,и по-малко да мрънкяте!

14

Анонимен

преди 6 години

Асоциация на българските туроператори и туристически агенти.Кви са тия червени каскети?

13

Анонимен

преди 6 години

На Благой Радин родата иска оставката на Ангелкова :)))

12

Анонимен

преди 6 години

Една от калинките на Суджука.Не се учудвайте вече от нищо.

11

Анонимен

преди 6 години

Изследването, че сме на 92 място по туризъм е вярно. Само дето се прави тази Красавица неземна на успешна министърка, а всъщност тя прави само едно, минава и събира парсата от комплексите, от цялата мафия която е заграбила и души туризма. Милиарди губи България от това, но една голема част прибира Батко Буби от Б, да има за него но и да се купуват избори. Оценката е точна, но неудобна за Василиса Прекрасна. Всичко били ОК??? Да, за нея, Батко Буби и мафията.

10

Гюнтер

преди 6 години

Монстер оф Фрог

9

Циник

преди 6 години

Абе вие нормални ли сте?Жената се е докопала до министерско кресло....ще къса и фърля ....*** няма лесно а са прИдаде!:-)

8

От Гурково

преди 6 години

Ади идвайжси вече че ще изтървеш кушията.На комшията мъжкото магаре пита зя теб вече не издържа,нишан си му дала..ади идвай си вече,стига плаши туристите.