24

Анонимен

преди 6 години

САЩ са полудели от тоталният крах който претърпяха в Сирия.

23

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, турците удариха ИД в Идлиб и отговорът не закъсня.

22

анонимен

преди 6 години

не е имало никакьв преврат в турция целта беше да овладее ситуацията и дапромени конституциятасвобода за политическите затворници

21

Анонимен

преди 6 години

Малейййй, българинът дето е вечно наведен не може и да си помисли да стори такова нещо.

20

Анонимен

преди 6 години

Малииийййй ! Как са се озъбили към Турция . Не гледайте как е Турция , те произвеждат почти всичко и са задоволени. Вижте какво е в нашата БГ. Мизерията в селата и малките градове е голяма.

19

Йоги

преди 6 години

И най интелигентната м.а.й.н.у.н.а ,е слабпумна в сравнение с човека

18

Йоги

преди 6 години

Преврата го организираха американски агентиКиото всъщност бяха руски.Русия ги издаде на Ердоган и натопи САЩ за нещо което не са направили.Следва изкарване от НАТО Но както е казал Платон при един спор с Питий-"И най интелигентната *** е слабоумна в сравнение с човека"

17

Анонимен

преди 6 години

"Бавно като *** ,Русия откъсна Турция от САЩ ."=======================Евтин опит за прокарване на крайно плоска манипулация.Охладняването се дължи на два главни факта:Опитът за преврат и убийството на Ердо през лятото на 2016 г.;Пълната подкрепа на кюрдите, насочена срещу интересите на Тюрк.

16

Уйо

преди 6 години

Той им пише ,ама те не знаят помашки

15

Циник до Османофилия

преди 6 години

Даул спести ни уникалните си простотии...Ерсдухания ви влече към дълбокото на тинята, където отдавна ви е мястото!

14

МaйМyнaтa

преди 6 години

До Яcтpeб OcмaнлиятaЕ пак не стана ясно, кво търсиш в сайт от еврейогейташката ***?Натискай на родни медии, пиши си със сънародниците!

13

.

преди 6 години

C-400 ще ми купуват!

12

100 % TURK

преди 6 години

От сега нататък , САМО ТАКА !!!Бяха свикнали с десетилетия да вкарват мисионери в страната .Сега ще привикнат и без това. Иначе , САЩ е държава която се плаши от страни които се държат с достойнство срещу тях.....Ще трябва да разберат ,че Турция вече не е оная бившата !

11

българина

преди 6 години

А ние кога ще спрем визите за турция докато не изтеглят имамите не закрият трите турски партии и не изтеглят всички агенти на мит

10

Уйо

преди 6 години

Когато свалиха руският самолет ,решиха че им се е разминало с търговски санкции .Чудих се какво ли ще измислят руснаците.Кремъл има екип от зли шахматисти стратези.Бавно като *** ,Русия откъсна Турция от САЩ .Какво ще им направят после ?Те Украйна не пожалиха дето са един народ .Добре че Ердоган е свръх умен и красив та да се опази .

9

Анонимен

преди 6 години

Браво ,само така Турция трябва тотално да си влоши отношенията със Запада ,и да се отдръпне от цивилизования свят.Да тръгне уверено по пътя на националислямизма ,и да започне войни със съседите си.Тогава ,ще последва наказанието от север ,и никой ,няма да и помогне,нито НАТО,нито С-400.Давай Ердо ,напред със заблудите ,че сте велика нация ,и ще въстановиш Отом.империя.

8

Циник

преди 6 години

Фани единия...удари другия!Днес немските медии съобщиха, че се забелязва чувствително охладняване в отношенията Турция - САЩ!За мен Турция - няма място в НАТО!Ислямистка държава въоръжена до зъби ( от късогледите *** лоу мници във Вашингтон ) е потенциална заплаха за цивилизования свят!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Българският народ сикими народ амчъмъ юнак,стара китайска поговорка.

6

Анонимен

преди 6 години

САЩ губят все повече и повече от приятелски настроените към тях страни, изолацията е необратима.

5

Анонимен

преди 6 години

ЕРДОГАН ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ ТУРЦИЯ ВЕЧЕ НЕ ЕСКА ДА ВЛИЗА В ЕС. ПРИ ТОВА СТОПЛИХА ОТНОШЕНИЯТА СИ С РУСИЯ И ИРАН - НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА САЩ.- КАК ДА НЕ СЕ ЯДОСВА ТРЪМПЕЛА - НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО ВЗЕМА НАСЕРИОЗНО.