94

Анонимен

преди 6 години

аве май поредния фейк? айде, предложили да караме с 20 кмч, полека, оляхте се...

93

Анонимен

преди 6 години

Казано накратко, тази комисия ни предлага да се върнем да живеем в пещерите, защото така било по-безопасно....

92

До 93

преди 6 години

Писна ми от подобни обобщения за българина. Задавал ли си си простия въпрос: защо шофьорите-чужденци правят най-много и най-опасни нарушения, когато шофират в България и защо българите са примерни шофьори, когато шофират в чужбина? Отговорът не е в "психологията на българина".

91

Шофьор

преди 6 години

Трябва да се наложат глоби и на тези, които не дават мигач когато сменят лентата, даже и когато мислят да правят завой. Това е и от липса на елементарно възпитание. Но като се обявяват санкции, трябва да има и контрол и действително налагане на санкциите, а не само писане на закончета, които никой не спазва!

90

Анонимен

преди 6 години

В града вместо да ги караме колите по-добре да ги бутаме, съвсеееем безопасно ще е. С наказания нищо няма да стане. Психологията на българина е "абе то и така може" . Ако ще и смъртно наказание да налагат за не спиране на стоп все тая.

89

Анонимен

преди 6 години

Поредната прocтoтия. Всичките "мерки" в тези предложения са насочени не към предотвратяване на нарушения и катастрофи, а към безмислено сурови наказания след като е станала катастрофата или нарушението, от което полза няма, а има само вреди.

88

Анонимен

преди 6 години

Суджука ще ни побърка от глоби.Не се ли наядоха.С глоби няма да напълни бюджета.Трябва бачкане,но няма бачкатори,а и да има няма къде да работят.

87

Един българин

преди 6 години

До: номер 85 (Наивен)Не си наивен, ами се правиш на yлaв! Всеки който има свидетелство за правоуправление на МПС знае, че ако не спреш на знак СТОП те късат на изпита пред КАТ и свидетелство - през крив макарон! Съвсем логично е да се взема книжката! Също така и психотестът е логичен, защото ако си правоспособен шофьор и не спираш на знак СТОП като знаеш какво е наказанието, то трябва нещо да ти мърда в главата, да ти хлопат някои чapкoве...Закон и ред трябва - само това ще помогне!

86

Бг

преди 6 години

Тиквата е решил да вдига заплатите в МВР като ги вземе от народа

85

Един българин

преди 6 години

Ами правилно! Така трябва! Отдавна трябваше да го въведат. А дано го прилагат и на практика, не само на хартия. Много ще се израдвам!!!

84

Анонимен

преди 6 години

"Глобите на пътя ще зависят от броя на пътниците в колата"Гарантирам ви че подобна ДИВОТИЯ няма никъде по света.подобни "иновации" само доказват безусловно че българите санай-глупавият народ на тази планета.

83

Анонимен

преди 6 години

голямо мрънкане, голямо нещо. Ало мрънкачите вие да не сте застраховани срещу нагли *** каращи в насрещното, неспиращи на "Стоп" и минаващи на червено? Или и вие сте такива? Малко е даже! При причиняване на ПТП при неправилно изпреварване, книжката ПЕРМАНЕНТНО трябва да се взима. Ако има жертви да се третира като предумишлено убийство. 20те км/ч е крайно несериозно

82

Наивен

преди 6 години

Да не се спре на СТОП или на червен светофар, което за мен е абсолютно едни и също, е голямо нарушение. Но може да бъде и неволно. Кратко разсейване, непознат град, търсене името на улицата или номера. Пак казвам, не оправдавам, но може и да е неволно. Докато има едно масово нарушение, напълно съзнателно и никога не санкционирано. Това е спиране на забранено място, включване на аварийни светлини и посещение на близкото кафене. Предложение: Спиране от движение на "нередовната" кола и техн. прегле

81

Анонимен

преди 6 години

Трети път чета предложенията на тази комисия и все още нищо разумно не откривам. Единственото, което следва от тези предложения е, че тази комисия трябва незабавно да се разтури, а членовете й да се пратят в пcихoдиспaнсер.

80

брех

преди 6 години

личи си че тези съдят по своите коли -лади, москвичи и шкоди, а от години се возят на лимузини на наш гръб. Иначе щяха да знаят че километражът на повечето съвременни коли започва от 20.

79

Анонимен

преди 6 години

Пешехдците да се санкционират с 1-2 седмици затвор за нраушение на правилата!Шофирайки по тясна улица с 30км/ч, паркирали успоредно автомобили от ляво на автомобила ми и тротоари от двете страни на улицата един дъртак ходеше по платното до паркиралите автомобили с лице към мен. Когато го приближих, колата ми се разпищя и наби спирачки (има система за разпознаване на пешеходци) и за малко да се обеся на колана.

78

възмутен

преди 6 години

Това с 20-те км е глупост. Аз спазвам правилника и карам с 50макс. но ме задминават все едно съм спрял. Някои дори ми свиркат,че видиш ли ги бавя. Хайде първо да се спазват 50-те после да се мисли за 20! А тези катастрофирали сами е наглост. При тези дупки как да не катастрофираш? онзи ден щях да се обърна защото на Цар Борис III в средата на платното липсваха павета. Това е все едно да махнеш едната релса на влак. Само късмет ме спаси да не се счупи лагер или изкриви джанта и от там се помазвах

77

РЕАЛИСТ

преди 6 години

Всички мерки са ОК, но важно е да се прилагат. На депутати, мутри и всякви другисилни на деня дали ще се прилагат тези наказания. Човек който вечер по заведения харчи 2-3 хиляди лева знаете ли през къде му е. Да се влачи с 20км. в час ме съмнява. Ще глобяват нас балъците, а ние ще ги гледаме как ни задминават с 100 в града. Това е истината - ще пълним хазната ние. Много други мерки трябват срещу богатите или откачалките, а те именно убиват на пътя.

76

Анонимен

преди 6 години

За умишлено причинена катастрофа - на клада!

75

Анонимен

преди 6 години

Знак "Стоп" трябва да има само на места където няма видимост. Сега е сложен и на места където има видимост над 100 метра и в двете посоки и може да се замести със знака "Пропусни движещите се по пътя с предимство" иначе всеки първи шофьор ще трябва да ходи на психотест.