87

бг смешки

преди 6 години

Сорос ли плати на Навални !?!?! много вяло - 700 човека ....дори тука 2013та хората на Сорос събраха повече хора ......

86

Мачкай , Путин!

преди 6 години

Господ здраве да ти дава да мачкаш руснаците поне още 50 години!

85

Анонимен

преди 6 години

Друга годишнина искаме да отбелязваме на Путин, пак със вещи.

84

Анонимен

преди 6 години

Участието на 700 души в цирка организиран от американските НПО и техните платени агенти, начело с Навални, се равнява на около 80 човека, От тях 50 бр са получили офицално предупреждение от полицията за участие в неразрешена обществена проява и затрудняване на обществения ред.Тук пък ни пробутват поредната партенка - за платените от САЩ клакьори и техните "протестни шествия".

83

До Рок енд рол

преди 6 години

Продължавай да четеш кремълския си Коран, там всичко е написано ... !!!

82

Анонимен

преди 6 години

Преди малко гледах в Интернета, в Ню Йорк тези днис сервизат специален хамбургер "Путин" и са залепили плакати с поздрав за рожения му ден. Почти всички световни лидери са му се обадили да го поздравят, без наш Боко и Президента, ред всякакви известни линости са записали в Интернет видео поздравления за него - спортисти, военни и т.н. ...В същото време тук ни занимават пак с поредната пропагандна дъвка - група платени от САЩ *** 0ти, начело с клоюна Навални, писукат от мишата си дупка, за пари

81

Рок енд рол

преди 6 години

Това, което ме интересува е сигурност и спокойствие в нашата страна. Никакви войни! Знам кои са подпалвачите на войни в последните години и нямам нужда то да ми обясняваш. Защото всички ще изгорим.

80

Рок енд рол

преди 6 години

До до Рок енд рол.Нищо не разбираш.

79

до Рок енд рол

преди 6 години

Разбирам въодушевлението ти товарищ, май е време за вечерния ти намаз, пред лика на любимия ти Аятолах-путин !

78

Анонимен

преди 6 години

"Руският опозиционен лидер Алексей Навални ... Присъда за злоупотреби ... В проявата участваха около (цели) 700 души"---Ами, да, ОТРАЗЯВАЙТЕ, ОТРАЗЯВАЙТЕ ... :):)

77

Рок енд рол

преди 6 години

Между другото, да създават тези сами, които после да опровергават е доста характерно за британската политика. :) Нищо ново.

76

Рок енд рол

преди 6 години

"Рождения ден на товарищ путин, да не би да е обявен за национален празник на РАША ? Подобен Култ към личността имаше по времето на СОЦА, а сега освен в Северна Корея"...Не, не е обявен! Сам си създаваш тези, които да опроврргаваш.

75

Анонимен

преди 6 години

Хахахах, 700 души в 12 милионна Москва е наистина нелепо дори да се съобщава!Те по тротоарите там през деня се събират повече хора

74

Калеко Алеко

преди 6 години

Рождения ден на товарищ путин, да не би да е обявен за национален празник на РАША ? Подобен Култ към личността имаше по времето на СОЦА, а сега освен в Северна Корея, май се среща само в раССия, както и в някои Арабски Джамахирии, боготворящи своите Аятоласи. Направи ми впечатление, че нашите *** също са в празнично настроение, окрилени от светлия празник на Вожда си !

73

Звездният рожденик?

преди 6 години

Според вас Путин няма рожден ден днес. Не го съобщихте. Значи няма и никакви протести!

72

Анонимен

преди 6 години

Липсата на демокрация и наличието на тоталитаризъм в една държава се характеризира именно с това-липса на протести или рехави такива. И в Сев. Корея няма протести, сигурно там е цветя и рози. В западните демокрации има протести по половин-един млн. души, защото има чувство за свобода. Така че тези, които казват, че хората на протеста били малко си вкарват автогол и потвърждават тезата на опонентите си. Вероятно са платени или заблудени глупци.

71

Рок енд рол

преди 6 години

"Стига сте писали простотии на този сайт. Гледайте на Ю туб как в гр.Хага стотици мюсюлмани правят демонстрация с викове Аллах акбар и със знамето на Ислямска държава начело. Това е началото на края на Европа."...Гледахме го, пич!

70

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали простотии на този сайт. Гледайте на Ю туб как в гр.Хага стотици мюсюлмани правят демонстрация с викове Аллах акбар и със знамето на Ислямска държава начело. Това е началото на края на Европа.

69

Рок енд рол

преди 6 години

Какъв съм, че не разбрах?

68

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролНе си платен. *** си.