69

Анонимен

преди 6 години

Сега гледах пресконференцията на Герб.Преливане от пусто в празно и нищо за шуробаджанашките назначения.Театър.

68

Анонимен

преди 6 години

На всички държавни постове е така, а конкурсите са толкова наредени, че ако не си със същото ЕГН, което е обявено в изискванията за участие, нямаш шанс да се явиш, а ако те допуснат, то ще е да играеш ролята на пълнеж.

67

Лев

преди 6 години

Левият Тас на левото колело на бесепарския москвич обяснява , че Р. Овч. не е крал от енергото , а само тея другите.

66

ГЕРБ,

преди 6 години

не хабете сили,енергия и време с тези неудачници от БСП,които изкуствено създават конфликти, вместо да са благодарни,че сме в ЕС, е децата им учат навсякъде по света( но не и в Москва!)Сигурно и хората от техните "ПОЗИВИ" със снимки могат да ги дадат на съд в Брюксел или най-малкото да покажат С КАКВО се занимават "сенаторите"от БкП в РБългария - да лепят снимки,да ксерокопират и злепоставят. Все едно да се направи "позив' със снимки на Йончева и Станишев и да се говори,че е използувала влияние

65

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 62 червен анонимник. Хе-хе, колко си смешен. И сам не вярваш в това, което си написал, ама вие комунделите сте си такива - да хвърляме кал по другите, а че ние сме по-омазани, няма значение.

64

Xaver

преди 6 години

Zapochva grajdanska partizanska voina...ste izvadim vsichki rodninski kombinacii ot agentite na dance i ot diplomaticheskite missii na haidutite, partizanite i iatacite...v eu, asia, afrika, australia i amerika...1944 i 1984, 1985 bulgarskute i turskite komunisti kak sa chistili familiite v bg admin...posledno daje turskite komunisti v krumovgrad zapaliha kmetstvoto...

63

Г.Д.

преди 6 години

Много име мъчно на специалистите по хранилките за времето, когато цяла България им беше хранилка.

62

Благоев

преди 6 години

След такъв дебат извода е че,има нужда от закон за държавния служител! Да видим някой ще го изрече ли на глас в парламента?

61

Анонимен

преди 6 години

Таско- Таско добре 4е е Тони Кутев та да не си най простия сред разбойниците на позитано 20

60

Анонимен

преди 6 години

да бе крадеца вика дръжте крадеца ... ако се раз4истят схемите цялото позитано 20 ще трябва да се мести в централния затвор

59

akud

преди 6 години

понеже магьосницата *** не и се получават магийте за налагане на общо мнение са пуснали магьосника Таско да всява партийно мнение с два листа направени на Майкрософт офис. евтино както винаги

58

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че БСП съвсем спокойно изкарва всички схеми на ГЕРБ на показ, докато ГЕРБ няма какво да изкара срещу БСП е красноречив.

57

Анонимен

преди 6 години

ми то навсякъде и винаги е било така. който захапе кокала гони старите и вика и свойте те да ръфат.ние пак бъхтим и тях да хрантутим.

56

честност ,едва ли

преди 6 години

Снежана Дукова е лична приятелка с Теменужка Петкова.Не мислете,че назначението на сина и е случайно или,че нещо ще се промени.Всяко чудо за три дни,и всичко ще продължи по утъпкания път.Ако Б,Борисов направи нещо ще повярвам,че има някаква справедливост,ама едва ли.

55

VG gut Uhr

преди 6 години

БСП въобще нямат право да говорят за шуробаджанащина. Като набарат властта и се започва повсеместно назначаване на другари. По каква линия Николай Тишев стана шеф на Пристанище Бургас? А Любомир Пантелеев във ВИК?

54

справедлив

преди 6 години

Джон Ленин ,корупцията няма цвят.Сега разследват Гербери,облагодетелствували се от власт,утре такива от БСП,но е нагло , смешно да се сравнява назначение на възпитател в детска градина с членове на бордове.

53

ОТВРАТ ГЕРБАДЖИЙСКА

преди 6 години

КОГА НАГЛЕЦЪТ ЦВЕТАНОВ ЩЕ СИ КАЖЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ???КОГА НАГЛЕЦЪТ ЦЕЦО ЩЕ СИ КАЖЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ??? И ЗАЩО ХОДИ С БУТОНЕЛИ С НАДПИС ЦРУ. ЧИИ ИНТЕРЕСИ БРАНИ С Ф16, ЗАЩО МРАЗИ ЕДИН ПОЧТЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК КАТО ПРЕЗИДЕНТА. ЩО ЩЕ КРЕАТУРАТА МУ АНГЕЛ ТОДОРОВ В ПАРЛАМЕНТА. ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН -ЗАЩОТО Е ***. ЗАЩОТО НИЩО СВЯСТНО НЕ СТАВА ОТ ТИЯ АЛЧНИ, КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ И ДЕБЕЛО ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ. КОГА ЩЕ СИ КАЖЕ ЦЕЦО? КОЛКО МУ ПЛАЩАТ САЩ ЗА ГАДОСТТА МУ?

52

102

преди 6 години

Тези схеми се прилагат от ГЕРБ тотално във всички селища.От столицата до най-малкото село се назначават само гербаджии.Такова чудо нямаше дори при бай Тошо и по целия свят!Не може никой да припари до властта ,ако не е от ГЕРБ.Това е и машината им за печелене на избори.Това не е октопод,а рак-злокачествен тумор,който е обхванал в мъртвешка хватка цялата държава.Следователно-дълбока терапия до най-малката герберска клетка е нужна.Каква демокрация?Каква държава?Какви пет лева?Всичко е корумпирано!

51

Джон Ленин

преди 6 години

БКП / БСП ДА ВЪРНАТ ПЪРВО МИЛИОНИТЕ ОТ АФЕРАТА БАТКО И БРАТКО , ПОСЛЕ ДА ВЪРНАТ ОНЕЗИ 6 МИЛИАРДА ЛВ ОТ ЗАМЕНКИТЕ НА НИВИЧКИ ЗА ТЕРЕНИ НА МОРЕТО И ТОГАВА ДА СИ ОТВАРЯТ УСТАТА ...

50

Анонимен

преди 6 години

ей това комунист да ти говори за корупция и назначени рода е като дяволът да чете евангелието. По времето на Серголет имаше хора, които не знаеха български и бяха областни управители или шефове на държавни фирми.