82

Поп Петър от Несебър

преди 6 години

Аланкоу, моите пари са честно спечелени.Имам хотел във св.Влас, конеферма, кравеферма, мандра и още и още...Ути, ела да пекнем три агнета и едно теле!

81

Анонимен

преди 6 години

То паство не остана, а те се вайкат за пастири!

80

Hodjov

преди 6 години

Zatui li kravi kanibali pasat v grobisteto na Karjali?!

79

Тинев

преди 6 години

НЕТОЧНО заглавие:Следва да се чете: Глад за ТЪРТЕИ!

78

Категоричен

преди 6 години

До 666Абсолютна подкрепа!Но, СИЛНО се съмнявам, че стила в който са написани редовете ще е понятен за повече от 30-40% от посетилите сайта.Защо ли?Преди няколко дни Здравко от "Ритон" даде абсолютно точен израз: МУТРЕНСКА КУЛТУРА.Аз ще добавя: И мутренско образование. Полуграмотни, едва сричащи но "религиозни".Като се прекръстят и ударят челото в камъка, според тях, оня/горе/ ще им решава битието.А хитритците-мошеници стават попове, имами. ОПРОСТЕН изказ на твоите думи.

77

може и гумен

преди 6 години

не се косете дедо ви поп ще го замести автомат за свтби и погребения.работи и с банкноти по сто лева.ресто не връща .ддс също

76

100 Карата

преди 6 години

Нали най-богатата институция в Булгария,беше БПЦ.И от отдаване на земи и обекти печелеше най-много.Ама това май беше преди ,,Строителният Бум''.Имотите се разпродадоха,парите се откраднаха,и сега КАКВО ? Да започваме с даренията отново ? На БПЦ не им се е чул гласът.И какъв е проблема на ,,Отците'' ? Щом няма пари,няма и вяра в Бог.Това е призвание,което беше превърнато в занаят,затова никой не иска да служи днес,защото няма ,,МАТАНА''/ подарък-далавера/евр.

75

1

преди 6 години

баба гица от Троянския манастир,да не е емигрирала.

74

Бойко Ви Борисов

преди 6 години

Аз мога да заместя всички духовници, политици и дори папата. Нахлузвам мошамата от времето, когато гасях пожари и съм достоен заместник на папата

73

666

преди 6 години

Какви попове, това е някакъв Косплей за възрастни. Коя от всичките хиляда религии е правилна, и коя от хилядите интерпретации на всяка една от тях е правилна. И кой казва какво е правилно. Всички са имитатори, видяли са че някой прави нещо и че му се заплаща и почват да имитират това е всичко което се случва. Религията е самоизпълняващо се пророчество по начина по който се самозатвърждава, отричането също я затвържава с двойна сила, всичко са психологически игри и ефекти.

72

Елон Муск

преди 6 години

Поповете, като нещат да ядат вече боб и леща, да заповядат в ИТ сектора. Тук заплащането бива.

71

Дядо Генадий

преди 6 години

Винаги са ми натяквали, че вярата е нещо, което носиш в душата си. Ами те поповете, като се отказват от вярата за едните пари, за каква вяра говорим изобщо? Това очевидно е превърнато в търговия.Жалко за бабите, които ходят да се молят. Попа само гледа да прави оргии и да плющи боб.

70

Анонимен

преди 6 години

Поповете трябва да живеят като аскети - хранене веднъж на ден, никакви удобства, никакви развлечения, никакви пороци. Така че 400 лв са им напълно достатъчни.

69

до 87 печал

преди 6 години

Споко, аз ще се върна от немско да дръпна шалтера и да затвора вратата отвън.

68

Един българин

преди 6 години

Охо, това е нищо! А какво ще кажете за каменоделците, а? Ако и те вземат та напуснат?Ще туряме само дървени кръстове.Вие чакайте да видите когато и гробарите вземат да напускат България, тогава какво ще правим?Че то комунистите от попове нямат нужда, нали са атеисти, може да умират спокойно без да се страхуват че няма кой да ги опее. Ама като няма кой да ги закопа?

67

Анонимен

преди 6 години

То за какво нормално има пари в приватизационно ограбена БГ , освен за заплати в държавната администрация и за магистрали, че се краде супер. Ай сик тир

66

Печал

преди 6 години

Няма да има и кой да опее накрая печалната ни Татковина!

65

Анонимен

преди 6 години

Не бъркайте западните със източноевропейските църква, свещеници, правила, канон, това са токкова различни неща, че е цяло невежество някой да не го знае. Католици и православни са възпитавани по коренно различни модели, имат различна история, ние не сме грабители, докато те са. Затова нашата църква реално е по-бедна. Ватикана е може би най-богатата структура в света, познайте защо. Ако погине православието, погиват последните остатъци от морал и нравственост на тая земя.

64

Анонимен

преди 6 години

Добре че са форумите да си избивате простотията,че иначе България ще пламне от насилие!

63

Анонимен

преди 6 години

По време на социализма, при тези атеисти и подтисници на християнството, свещениците са били 4 пъти повече от сега. Всеки сам да си коментира.