59

Анонимен

преди 6 години

Дърти, самотни, сбръчкани и грозни скандинавски буклуци, дето и *** не ги щат, си намерили разтуха с мъжки *** от *** произход за еднократна употреба. Голяма работа.Но важното е да тиражираме новини с поредната простотия. А какво ни интересува нас това?

58

Анонимен

преди 6 години

Не е новина , това се правеше още по комунистическо време на Слънчака

57

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

НЯМАШЕ НУЖДА С ТАЗИ НОВИНА ДОПЪЛНИТЕЛНО ДА КОМПЛЕКСИРАТЕ И БЕЗ ТОВА КОМПЛЕКСИРАНИЯ БЪЛГАРИН !

56

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААВие ли сте атлетични? Огледай се наоколо и виж на какво приличат въпросните кандидат-жигола.Вие ли пращите от тестостерон? Медицината казва малко по-различни неща. Вие просто не си слагате кондом, нито жените ви взимат предпазни мерки, защото целта ви е една - да си създавате "банкоматчета".

55

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАще ти се.С това се успокоявате, че уж ви бива повече.Истината е, че правите деца, за да ядете от помощите, които се дават за тях.Българинът е отговорен и сам храни децата си, затова създава толкова, колкото може да изхрани. А вие - вечно на чужд гръб.

54

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ НЯМА КАК ДА ПОПАДНАТ В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ТРУД ! С ПОДКРЕПА НА ГЕЙ ПАРАДИ ,МЪЖ НЕ СЕ СТАВА !А БЪЛГАРИТЕ КОИТО НЕ СА ГЕЙОВЕ СА СЛАБИ В ЕРЕКЦИЯТА ,ТОВА ГО ЗНАМ ОТ БЪЛГАРКИТЕ КОИТО СИ НАМЕРИХА МЪЖЕ ТУРЦИ ИЛИ РОМИ ! РОМИТЕ МАСОВО СА ПРОТИВ ГЕЙОВЕТЕ , ЗАТОВА СА ТЪРСЕНИ ОТ ЖЕНИТЕ ! НА ЖЕНИТЕ ГЕЙОВЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ !

53

Анонимен

преди 6 години

Обърна ми се стомаха само като си го представих. Гнусна история. Може ако искат и десет деца да им направят, да им включат ток незаконно, да им покажат как се краде, да мучът защото две думи на кръст не могат да кажат. Направо са супермени. Толкова ли няма мъже по света че точно на тях се спряха? Ненормален свят

52

:)))

преди 6 години

ДПС и АНТИбхк да разгласяват тази историйка сред етноса който покровителстват за да видят "родните" шведи как се забогатява бързо и лесно и да отпрашват за Швеция.

51

Анонимен

преди 6 години

Айде пак почнахме с чуй-петльовото! :)))))))))))))))))))))

50

Анонимен

преди 6 години

Горната статия е донякъде обнадеждаваща. Жалко, че доста роми не могат да четат. Трябва малко разяснителна работа сред тях.

49

Голям прос

преди 6 години

Ще се радвам да се изринат всичките нататък. Какъвто искат пол да си правят, нямам претенции. Абе на тия шведки нашите шведи не им ли миришат малко? Щото тука като росне някой дъждец и замирисва на мокро куче

48

Анонимен

преди 6 години

Чудесно. Да се изнасят всичките и да правят бизнес. Ако им омръзне там да заминават за Сащ. И там бабишкери бол.Лично аз не съм видял добре сложен ром. Всичките са дребни, кльощави и криви. Но щом се котират - чудесно.

47

риторично

преди 6 години

Преди повече от 15 години един от нашия град беше заминал за Италия, уж да работи. Връщаше се понякога и разкарваше красивото си тяло, лице и дрехи из града. Държеше всички да го видят колко добре изглежда. Стъпваше като на парички, женска походка. Не се движеше с другите гастербайтери. Питахме няколко пъти- какво работи тоя, казваха бил манекен :) Много добре бил, платен, "търсен". Като мина 45г, си прибра в Бг посърнал. Няма пари, няма манекенство, ходи с мръсен анцунг. "Манекен"!

46

Анонимен

преди 6 години

GOLEMA GLUPOST SIE TAQ STATIA UMRELI SCHVEDKITE ZA BAI MA.GAL A MA DANO SE POLUJAT POVECHE ROMI I DA XUKNAT U SCHVECIQ DOBRE E ZA BYLGARSKIQT NAROD

45

Чудно

преди 6 години

Пускайте повече такива статии, а ние ще направим фонд за събиране на средства за еднопосочни билети до Швеция за всичкото Мюмюн, което иска да заминава!

44

Нищо чудно

преди 6 години

По нашия край доста млади роми се занимават с това. Един даже взе и братовчедите си в Италия, понеже добри пари се изкарвали. На мене ми вика - ''Със строителство се занимавам батко'', а ръцете му гладки като на жена. После си призна, че чукат обратни паралии. Бизнесът процъфтявал в Италия и Франция. Както беше писал някой по-долу - пазарна икономика. Кво да се прави. По-добре това, отколкото да вършат престъпления.

43

Анонимен

преди 6 години

И тоя е сбъркан. Едва ли историята му е достоверна. По скоро работи като *** щом мечтата му е да стане жена и да роди?! Ръбат го араби *** и турци и му плащат. А може да го използват и за боксова круша. Те тези с такива имена мюмюн са скрити лимонки.

42

До 32

преди 6 години

Говориш за ромките с български паспорти. Ти и за такава едва ли имаш пари, за да си платиш еднократната услуга в храстите край Околовръстното или в тоалетната на някоя гара.Чак се задавяте от злоба, когато пишете за българките.Но за някои гроздето винаги ще е кисело.

41

Анонимен

преди 6 години

На Мюмюн, както и на останалите като него, вярвайте най-много на 10% от това, което казва.На статистиката в скандинавските страни повече може да се вярва. Но явно става въпрос за роми, които приличат на италианци. Подсмърчащите недодялани Ташунковци от маалата едва ли имат шанс, но нека идат и те да се пробват. Тъкмо по-малко проблеми ще имаме ние с неучещи и неработещииндивиди, но папкащи, правещи пакости и произвеждащи деца на конвейр.

40

риторично

преди 6 години

До ТHE ПатриотКак ще изпълняват задълженията си като не изтрезняват денонощно? Алкохолът не прощава.