93

Анонимен

преди 6 години

Нищо, важното е до края на столетието делото да приключи ...Какви 25 г. назад?! Кой пази документи толкова време?

92

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров е виновен!

91

Чем Широв

преди 6 години

Сега е време Дупница да се отцепи от Бг с име Дупландия или НДР-Независима Дупнишка Република.Двамата се връщат триумфално и правят референдум, единия става Президент, другият председател на вътрешния парламент.Министри ще се назначат от бакшишите, който са по пиацата в центъра.И така нататък и така нататък.

90

Така е

преди 6 години

Направете официално изявление в световните медии и братя Галеви да се връщат , че се измъчиха горките.И сега европеиски съд и братята нямат да дават , а да вземат 5 мл.

89

е,па

преди 6 години

Вече са готови за министър и зам.министър на МВР.

88

Анонимен

преди 6 години

От българското Кривосъдие може и да са се измъкнали, от Този горе който гледа и всичко вижда-НИКОГА.

87

Цаца и цв цв

преди 6 години

Авери на суджтиква.

86

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се назначат за депутати!!!

85

ghost

преди 6 години

Колко интересно , сега нищо чудно и да започнат да съдят България.Приказката за кокошка няма прошка, за милиони няма закони , е особено актуална от 27 години .96785

84

Пффф

преди 6 години

Евала! Следващата стъпка е да ги канонизираме.... Безумна държава....

83

Анонимен

преди 6 години

България, поради исторически причини, не е имала феодалната епоха на повечето развити европейски страни. Тези времена няма как да ни отминат. Лошото е, че феодализмът в 21 век просто ще закрие България като държава и ще ни отведе в африканския племенен строй

82

Анонимен

преди 6 години

тия двамата ще бъдат бъдеще премиери за боко Т

81

Татаро-монголи

преди 6 години

Хубава работа,ама българска.Както винаги виновни няма у булгаракис страната на мутрите,чалгата и простотията.

80

Бойко Б

преди 6 години

време е Бойко да си ги оправдае и да си ги прибере , че избори идват и да си ги вкара у парламенто

79

Петков и Галеви

преди 6 години

Бяха записани от служба на друга държава посредством СРС как обсъждат търговията с дрога. В резултат Петков го изгониха като министър а Галевите избягаха А сега всички невинни?!Уот Да Фак?!

78

Дайба таз кочина

преди 6 години

Ха сега да се върнат добрите момчета и да ни осъдят в Страстбург за претърпени загубиПосле да станат депутати и да коват закони

77

4epa

преди 6 години

VATRE6NIA MINISTAR TOGAVA RUMEN PETKOV NA PROSLOVUTATA SRE6TA IM ISKA 2 000 000 ZA PRESTOIA6TITE IZBORI NA BSP . TE OTKAZVAT DA DADAT TEZI PARI !!!!! TOGAVA PEDKOV IM KAZVA 4E OT TUK NA TATAT GI O4AKVAT GOLEMI BEDI- I OT TOGAVA ZAPO4VAT TEHNITE PRESLEDVANIA !!!!!!!

76

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Е, разбира се, че е така. Чак сега ли се разбра, че са невинни. То си беше ясно от самото начало, че са натопени добрите момчета. То от снимките си личи, че са прекрасни хора. Да са живи, здрави и много успехи в честните, почтени и благородни начинания занапред! А Ангел Христов е национално богатство и трябва да си го пазим с цената на всичко! Той е едно от живите доказателства, че не при всички еволюцията е била възможна. Да живее България! Не я напускайте! Супер е тук! Най-доброто място.

75

тръъъъъъъъътт

преди 6 години

Браво! Само така! Няма да е лошо да ги поканите я за депутати, я за министри, пък и защо не за премиер някой от тях двамата! Бас държа, че няма да са по-калпави от сегашната крадлива пасмина!

74

Анонимен

преди 6 години

абе оставете чавеците да си харчат милионите на спокойствие бе. бой и еван връщат ли се? Човеците си живуркат животеца а някои се опитват да ги направят мизерници. То ако ставаше на въпрос да се съдят то всички от началото на 90-те които унищожиха държавата трябва да се осъдят и вкарат в затвора. Кое е по страшно да откраднеш на някой бизнеса или да унищожиш цяла държава барабар с 8 милиона народ?