35

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам ама тая Мегз в лице ми напомня малко на Роналдиньо. Но пак бих си я клатил, спор няма.

34

Анонимен

преди 6 години

Елит....ние "простите" с висше образование, се борим с българската действителност и работим за жълти стотинки. Не елита месечно само за поддръжка отиват няколко мои заплати. Е какво, като съм много по-елегантна, премерена, възпитана....Те са на върха. Факт е, че общините мрънкат, че няма пари, но на някой празник 5-10 000 лв. за фолк певица са ок, но за написването на проект, който ще доведе до развитие на региона и 1000 лв. няма и е скъпо удоволствие.

33

Булгарташак

преди 6 години

До 33Ами като си отвратена, като видиш новина за Брадъра я подминаваш и не коментираш. И мен ме дразнят пръдлите в бгмама, и точно затова не ходя там да се дразня и да коментирам. Просто е.

32

анонимен

преди 6 години

Като е простащина, защо всяка вечер ни го навирате в очите! Като е простащина, защо и вие, медиите ни го навирате втори път в очите?!

31

Бай Ганю

преди 6 години

Българска действителност!Добре че жена ми НЕ е българка.

30

Анонимен

преди 6 години

Не гледам тая простотия. Мой избор, не съдя *** коитоя гледат. Дразни ме нещо друго, от всякъде ме заливат с новини за тази глупост. На практика е невъзможно да ги подмина. Ми писна ми! Даже и аз научих само от заглавията кои са таз годишните Вип-ки и с какво се занимават. Отвратена съм!

29

Анонимен

преди 6 години

Всъщност е интересен социален експеримент. Да не си мисли някой, че културни и интелигентни хора не могат да бъдат уловени в подобен "капан". В общия случай просто биха отказали участие, което е и най-лесното. Няма да забравя едно момче, което навремето участва и заслужено си взе паричната награда, всред простотията и глупостите на останалите участници. Всички останали "победители" бяха просто късметлии, връзкари, или пък нещо в стил тризначките.

28

Баш ВИП

преди 6 години

Гани на баба си Ганка, а пък Цуни е братовчед на Цури и капака на всичко беше онзи Джино Бианкалана - Гино Ташев Да обощим : Цуни, Гани и Джино. Хахахахахах!

27

Анонимен

преди 6 години

Изтрий си главата

26

Анонимен

преди 6 години

Хляб и зрелища ,отвличане на вниманието от проблемите.Това са модерните гладиатори.Ave Caesar, morituri te salutant ...

25

Анонимен

преди 6 години

Тия коиото гледат тия кифли и гейове без никаква дори ниска обща култура са същите които избират Борисов и Цветанов да ни управляват.Медиите също имат вина, той като провеждат целенасочена манипулация на материала и насочването му в желаната посока.Естествено не безплатно.

24

Булгарташак

преди 6 години

До 24И ти с какво доказа, че си по-различен от Тиквопоклонниците и Суджуците, при положение, че си си направил труда да влезеш тук, че и да коментираш нещо, дето уж не гледаш, щото си голям "културтрегер" :)))

23

до 13

преди 6 години

Не бе, по-просто е - Гани идва от Ганка.Така селската кифла си мисли че е аристократка.

22

Гошу

преди 6 години

Мегз никак не е проста, само да ви кажа. Много бойна п*тка, харесва ми много на мен :)

21

Анонимен

преди 6 години

За съжалене това е предаването с най-висок рейтинг в страната на Тиквопоклонниците и Суджуците.

20

Анонимен

преди 6 години

Само какво шоу щеше да е да гледаме женски бой и скубане на перушини и перхидролени перуки и косми!Интересно щеше да се види дали след юмрук в силиконени джуки ще се разхвърчат някакви субстанции и отвратителни миазми

19

Анонимен

преди 6 години

Какви випове са тези недокалтени простакеси, футболисти със съмнителна сексуална ориентация и някакви с чарпаци. Това предване се превърна в *** и карат зрителите да гледат едни кръгли простаци !

18

Анонимен

преди 6 години

Е па Тея ли ви са бегевиповете? Пхахаха

17

Бандит

преди 6 години

Модерни мъртви души....

16

зрител

преди 6 години

аз пък гледам предаването. Не редовно, но сравнително често. За съжаление то е отражение на болното ни общество. Нетърпимост, злоба, първенющина, първосигналност, лентяйство, непризнаване на авторитети. Виждам изкривените ценности на младите хора - важни са изкуствените ц-ци, джуки, коси, зъби. Важно е да се наплюскаш и цял ден да си вееш ц-ците и да клюкарстваш. Сам да убеждаваш хората колко си велик, да де, ама ако беше толкова велик нямаше да е нужно да им казваш името си... Тъжно и жалко е