105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Платил е на Здравната каса, която превежда на джипито всяка година определена сума за нейния пациент Иван, без значение дали е ходил на прегледи или не. Аз, например, от 1997 г. до сега съм платил на Здравната каса над 8 000 лева, без да съм ползвал услугите и.

104

Анонимен

преди 6 години

Да смени джипа с опел.

103

Анонимен

преди 6 години

Премахване здравното осигуряване и го правим здравно застраховане. Болниците стават частни. И те така поне ще знаем кога и колко ще си платим да живеем още малко

102

Стеф

преди 6 години

До риторичноНе може да го смени когато иска.Има дата веднъж годишно.Това е положението

101

Анонимен

преди 6 години

Никой не търси специално отношение а обикновено поведение. Но си личи че ни липсва на всички ни в схупената ни къщичка

100

риторично

преди 6 години

Много мрънкане, много претенции, искане на специално отношение...Да сменя джипито! Има това право. Какво се е залепил за нея?

99

замалко да ме убие

преди 6 години

Същото ми се случи преди няколко години .Имах тромбофлебит и трябваше да получа направление за съдов хирург.Иначе щеше да стане както с въпросния Иван-тромба влиза във магистрална вена и чакаш смъртта.Джипката като чу по телефона какво искам сякаш и бркнах в ануса .Каза че чак в петък ще е свободна ,аз й се обаждах в неделя .Впетъка ме прати при общ хирург ,който ме натовари да пия глупасти за много пари без резултат.Накрая хирурга ме прати при съдов , който ме прати в болницата за операция-10д

98

З

преди 6 години

На Пеп кой то е платил да се заяждаш

97

Анонимен

преди 6 години

До Имало едно времеКъде си платил бе ееейййй?Къде и на кого?

96

Анонимен

преди 6 години

Ми повръщане, ама не досаждай с мрънканията си

95

Анонимен

преди 6 години

Имало едно време, ходи се оплаквай, там където си платил, не тук

94

Имало едно време

преди 6 години

Познато чувство цял живот им плащаме. Но когато ни потрябват се нещо не работи и нямат или се държат отвратително .И аз работя с хора всакъкви това не е извинение за поведение.

93

Анонимен

преди 6 години

До 89, ти като виждаш проблем, не реви по форумите или по докторите, а там откъдето идва проблема

92

Анонимен

преди 6 години

Ужас .Затвор за тази смрад

91

Лекар

преди 6 години

Напротив, виждам го. И съм абсолютно съгласен, че диагнозата е сериозна. Възможно е да има размотаване, което е недопустимо. Затова казвам-не слагайте всички под общ знаменател. И аз лично съм ставал свидетел на подобни неща в ДКЦ в Дружба 2, но това не значи, че всички го правят системно. А фактите в статията са безумни и е пълно с абсолютно неграмотни твърдения. И да-лекар съм, не е псевдоним. Просто съм малко по-навътре в системата и виждам и от другата страна нещата.

90

Анонимен

преди 6 години

Идва края на годината, сменяй джипито!

89

m8

преди 6 години

Тук има един, дето пише под псевдоним Доктора, но е крайно неграмотен. Странно как е възможно за човек, чието образование налага да е изчел един тон книги. Лошото е, че май наистина е лекар.

88

до 87 Лекар

преди 6 години

"Журналистите сигурно не знаете, но в рамките на един месец след дехоспитализацията, ОПЛ НЕ МОЖЕ да издава направление за същия специалист."===Явно не виждаш проблем с това, което е жалко. Ти като лекар сигурно знаеш какво означава диагнозата и че лекарката просто го размотава, че човекът може да си отиде ей така, само на 23 г. Още по-жалко.

87

Анонимен

преди 6 години

Дистрибуторите на лекарства като влязат кабинетите и те се забравят.Работното време на лекарите е за пациентите,а не за търговците!

86

Лекар

преди 6 години

Не съм съгласен да не се казва името-нито на пациента, нито на лекаря. Не може всички да са под общ знаменател. Не може отношението на един да се прехвърля към останалите. Журналистите сигурно не знаете, но в рамките на един месец след дехоспитализацията, ОПЛ НЕ МОЖЕ да издава направление за същия специалист. А ако има нужда да се издаде направление за друг специалист-мисля, че това трябва да става само след преглед и преценка от ОПЛ, а не по желание. И още-за 16лв осигуровка на месец-толкова