8

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че назначаването на жени на власт води до дълбоко погрешни решения и зверски насилия.

7

PD

преди 6 години

Няма какво да мисли. Ако беше достатъчно умен и мъдър щеше да го предвиди. Но понеже, така или иначе, моментното състояние на цивилизацията е, че управляват нито, нито мъдри, а просто групари, ще пее познатата песен: "това не е законно". И единственното което му остава, е да "решава" проблема с силови методи. Ще се получи реакция и колелото отново се завърта. Всичко вече се е случвало, и е описано, ама явно не е за всеки ум разбираемо.

6

smej

преди 6 години

Най-голямата грешка беше, че не признаха правото за референдум. Той нямаше да мине, както не мина и първия път. Рахой излезе ***. Играе твърдо срещу Барселона. И без това ми е неприятен с това пълно мълчание по всички европейски въпроси. Само Макрон и Меркел говорят, тоя не е ли в Европа?

5

Анонимен

преди 6 години

КАТАЛУНЦИТЕ СА ЕДНА ПАСМИНА ДЕТО ИЗЛИЗАТ НА ПЪРВА ЛИНИЯ С МАЙКИТЕ С ДЕЦАТА!!!ЩОМ ИСКАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ А ИСПАНИЯ ДА ГИ СЪДИ ДА ПОЕМАТ ЧАСТ ОТ ВЪНШНИЯ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ!!!ИНАЧЕ ДРУГОТО РЕШЕНИЕ Е ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!!

4

Анонимен

преди 6 години

и да мисли и да не мисли все тая, решението е взето а тия ще клепат с уши и ще се чудят от къде да го подхванат

3

Пуч трол

преди 6 години

Най-лесният начин да преборим крадливите европейски правителства е като се отделим в независими градове-държави и спрем да плащаме данъци на премиерите, царете и на брюкселските зелки.

2

Бай Марин

преди 6 години

къв е тоя 155ти член?

1

как, с твърдост

преди 6 години

Вкарвай танковете, Мариано!