16

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е в касата, а в източването на касата.

15

Анонимен

преди 6 години

Хайде да питаме баце, да ни разкаже как всичко е цветя и рози и как хората живеят от добре та по-добре!

14

реалист

преди 6 години

Материала в БГ не е лош, но ни управлява лош материал. Затова фалират болници и умират пациенти. Затова Българоя е 30г в батака.

13

Анонимен

преди 6 години

Най-голямия проблем е здравната каса. Всички ядове тръгват от там.

12

Анонимен

преди 6 години

До като болнците са търговски дружества, чиято цел е печалбата, а не медицински грижи положението няма да се оправи.Вече доста мои познати взеха кредити от банки по 5-10 000лв. за операции.Ако човек е около и над 70г. банките не му дават никакви заеми. Като е беден и болен да мре- това е същността на днешния див и варварски капитализъм у нас, който не знам защо наричаме демокрация и пазарна икономика..

11

Анонимен

преди 6 години

Да , ама пък частните болници процъфтяват ! А кажете , че няма здравеопазване в БГ !

10

бита карта

преди 6 години

За какво са ви болници в прифронтовия казан, болници в Турция и Гърция - бол.

9

Николай

преди 6 години

За съжаление наистина проблемите трябва да се сложат на масата. Но ми се струва, че проблемите пак ще се прехвърлят на друг ( било то недофинансиране или каквото и да било друго). Парите за "здраве" не са нито малко, нито много. Лекари, сестри и целият здравен персонал трябва да намерят начин за по справедливо разпределение. Случаите как частните болници "взимали " от парите на държавните с по-леки и добре финансирани пътеки е смешен. Кой работи в тези частни заведения? - същите лекари ии сестри

8

Анонимен

преди 6 години

Липса на контрол,на санкции,на законодателство,на компетентност,въобще ЛОШ МАТЕРИАЛ!

7

мен

преди 6 години

За болницата във враца не говорете! Обществена тайна е че там не само санитарите са принудени да изнасят консумативи към.частни клиники, защото лекарите имат по няколко практики, взимат се пари под масата а не през касата за избор на екип или други манипулации, пациентите са принуждавани да си купуват дори и бинт от аптеките около болницата..и ред други злоупотреби за които се мълчи

6

на командно дишане

преди 6 години

С наближаването на 2020г ще затварят дори и ваксаджиите по улиците, какво остава за скъпо струващи сектори.. Без евро парици, БГ ще разпродава планини, гори, дерета, рекички и там какво дал бог.

5

ВЪРНИ СЕ ТОШЕ

преди 6 години

Демокрацията ни умори, другари. Изчезваме като народ. Бай Тошо от 5 ни направи 9 милиона! Сега сме в демографска криза. Имаше сериозно здравеопазване, безплатно! Шкембето беше 13 стотинки. Такситата 6 стотинки на километър. МРЪСНИТЕ СДСАРИ ОБРАХА НАРОДА, БЪЛГАРИ!!!

4

Анонимен

преди 6 години

На негранотния и некадърен фукльо цялата му система е рухнала.Той няма капацитет и знания за този пост ,но болното му самочувствие не го проумява.Да пита тенора Елена Йончева как да действа.

3

Суджук Тиквочев

преди 6 години

Това не е вярно, свидетели сме на невиждано благоденствие и просперитет. А престъпност няма.

2

на доизживяване

преди 6 години

Хах, защо ли. Преди няколко години ОПГ-то прокара законопроект за пълно либерализиране концесиониране по здравно, религиозно, дори териториално адмиснистративно направление. Като знам какви капацитети имат, съм 100% че тия изменения им ги пускат директно отвън, а те само вдигат ръчица.

1

гербист от ЕНП

преди 6 години

А господнът защо досега е мълчал и не е казал нищо?Ето, ние от ГЕРБ управляваме тази държава вече почти 10г., можеше да реформираме сектора и да няма такива проблеми. Обаче като мълчат лекарите, как да стане?