131

nina

преди 6 години

Г-Н Цветанов, военната максима НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА Е НАПАДЕНИЕТО, в пълна сила важи за Вас-персонално! А не за "военния" президент. Или мислите, че той ще бъде послушко и подлизурко като Плевнелиев?! Д О С Т О Й Н С Т В О - ако не знаете значението на тази дума, слезете поведението на г-н Радев, особено в чужбина.

130

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен135кво одобрение има тоя ***? беше избран с протестен вот от хората, които искаха агресивна президентска позиция. сега всички виждат ежедневните изцепки на зеления чорап и деса-поетеса дето редува класика с рок и азис с народно. в момента ни се смеят и кучетата. и така ще е следващите двайсетина години, ако оня дебелия не намета ракети и да се свърши.

129

Анонимен

преди 6 години

Друго си беше с "Нещото" (по Антон Тодоров) президент, нали Цв. Апартаментов?Атакуват Радев по всякакъв повод и най-вече за избора на самолети, защото от "големият брат" им се заканиха, че ако не изберат F-16, ще им смъкнат маските и ще сдадат властта за пореден път.Затова е и цялата тази истерия и война, която обявиха Гражданско Единение на Роднини и братовчеди на президента!Бихте минали Радев по одобрение само ако се кандидатирате за килия в ЦСЗ!

128

133

преди 6 години

Уви, за президент няма качества.Но за министър председател има и може много да направи за Родината си !

127

Helleborus

преди 6 години

Антон Тодоров обясни цялата работа, че Борисов е събрал някакъв наказателен отряд вътре в партията, който да се занимава с война. И той бил част от него, останалите членове също се подразбират. Защото партията иначе била беззащитна. Така че те явно си вършат работата, за да може лидерът да си остане благ и добър, като на снимката с вдигнатите нагоре ръце от предизборната кампания. Все пак Борисов обеща, че ще се кандидатира за президент, та почвата трябва да се подготви.

126

Манолски

преди 6 години

Г-н ЦЦ може да се крие зад точки и алинеи, водейки подривната гнусна дейност срещу институжията Президент на РБ. Много дребна душица е този, само с интриги и подслушвания се занимава а навремето е бил иб.рикчия и затова са му викали шлифера

125

Helleborus

преди 6 години

Военни, музикални... но Герб показват симптоми на аутизъм. При които разбираш всичко буквално. Като кажат на Борисов, че санирането е кражба, той обявява, че е крал само джанки, а като му кажат, че е изнудвал със суджука твърди, че не яде суджук. Герб от известно време просто не успяват да схванат смисъла на опозиционното говорене и отчаяно се хващат за буквата на казаното. Изглежда е по-лесно да правиш анализ на изреченията, като в час по български, отколкото да отговориш смислено и по същество

124

Кръчмаря

преди 6 години

Хахаха!"Цветанов изтъкна още, че държавният глава би трябвало да знае като излязъл от Хасковския избирателен район, че благодарение на ГЕРБ и депутата в оставка Делян Добрев в община Хасково са влезли 140 милиона лева."Аха и които роднини и приятели прибраха ...Е поне знаем каква е сумата вече.

123

Кръчмаря

преди 6 години

А вие какво очаквахте от Радев?Ами той си е военен и ползва привични за него термини а и не е научен да се отказва.Това не е Роско Тапета на който можеха да свият сармите по всяко време.

122

Анонимен

преди 6 години

ПЛАТЕНИТЕ РУСОФИЛИСТИЧЕСКИ *** СА НА ИНСТРУКТАЖ ПРИ ***

121

122

преди 6 години

Много се злоупотребява с думата Комунизъм?=Хуманизъм!

120

Анонимен

преди 6 години

До 124А, вие сте много качествена - червени крадци, лъжци и убийци........................

119

Анонимен

преди 6 години

ДО 124 А ВИЕ КАЖЕТЕ НА ПОЗИТАНО ДА ВИ ДАВАТ ПАМПЕРСИ, ЧЕ СТЕ ВСЕ ДЪРТИ И ИЗВЕТРЕЛИ ГО.***

118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 123Кажете на Козяк да ви плаща в презервативи, че много се навъдихте и все некачествени!

117

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** ГАЗ ПИКАЯТ. ПЛАТИХА ЛИ ВИ РУБЛИЧКИ ИЛИ ВИ ДАВАТ В НАТУРА СЪВЕТСКИ ТЕНДЖЕРКИ ХАХАХА

116

Анонимен

преди 6 години

КАКВИТО И МРЪСОТИИ ИМАШИНАЦИИ ДА ПРАВИ *** ПОСРЕДСТВОМ ТОЗИ ***, ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИ. КОМУНИЗМА ВИ Е ОТДАВНА БИТА КАРТА ЧЕРВЕНИ СЕСЕРЕСТАНЦИ

115

Анонимен

преди 6 години

Тоя физкултурник е кръгъл ***., както знаем безплатен обяд няма, а Цуци е първият, който надигна глас срещу европейските грипени и лобира за американските ф 16, защото познайте кой обядва с Обама?! Същият този пуяк Цуци, сега ще трябва да се отплати на задокеанските си господари...

114

Анонимен

преди 6 години

Скоро ГЕРБ ще падне от власт, а майсторът на провала не разбира нито дума от намеците, които му се правят. Всяка дума, изречена от Цветанов е пирон в сандъка на ГЕРБ! А тлъстия шеф на фирма ГЕРБ няма как да се отърве от октопода, който го е хванал здраво за шишарките.

113

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ - ЛЮБИМЕЦА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИШКЕРИ С ЧЕНЕТАТА И БАСТУНИТЕ

112

Анонимен

преди 6 години

*** ЯКО КОМАНДВА ***, БАРАБАР С ИД.ИОТОВА И ДЕСА-ЦИГАНЕСА