96

арти

преди 6 години

Да го духа Русия и русофилите!

95

drbr

преди 6 години

Да го духат краварите и ФАЩ !

94

Анонимен

преди 6 години

До Анти ГЕРБ- Такива като теб , са грамотни *** .

93

Голата истина

преди 6 години

Поредната партенка препечатка от СНН. Т.н. убиец е намерен "самоубит" с стаята от която се е стреляло.Тез фокуси са от времето на Ли Фарви Осуълд и т.н. Във филма Снайпериста с Д.Глоувър много добре бе описана тактиката на ЦРУ. По всяка вероятност това е наказателна акция срещу подръжниците на Тръмп/демократ слушаш кънтри-американска чалга няма/ за туй че преди година объркаха сметките на много милиардери. Няма как бял американец от Невада - турбо кънтри щат да стреля по своите.ПЪЛНА ПОСТАНОВКА

92

Анонимен

преди 6 години

Бягането е спасението. Бягай надалеч от мястото, а не да лежиш на земята и да не мърдаш. За това има толкова много жертви.

91

Анонимен

преди 6 години

Убиецът стреля от разстояние повече от 500 метра. Нама как да идентифицат от къде идва стрелбата. Изпразва пълнителя на автоматична пушка в налягалите там хора, после стрелбата спира за малко докато зареди или вземе другата пушка. Хората тъкмо се изправят и коментират, че стрелбата е спряла и онзи започва пак да ги коси и така докато не използва всичките 10 автомата, след което се самоубива.

90

Игор Валерянич

преди 6 години

Американците йивеят в постоянен ужас - да не те уволнят, да не ти вземат къщата, да можеш да си платиш лечението ... евреите-лихвари доведоха Американците до животинско състояние - това са резултатите

89

ГАДОРЯН

преди 6 години

64 годешния Стивън Падък е убиецс. Самоубил се е след това.

88

Анонимен

преди 6 години

до 90:Четете американските новини, а не български преразкази.

87

Чукундур

преди 6 години

Поредното американско зомби,сьбудило се сутринта с мисьлта,че е спасител на света.Хваща автомата и започва да стреля.А кой зомбира американския народ сами се сетете.

86

Анонимен

преди 6 години

До 88:"Застреляният от полицията нападател е идентифициран като 64-годишния бял мъж Стивън Падок от Лас Вегас".Из горната статия

85

до 82

преди 6 години

Ти и твоите приятели можете да участвате в терористични действия в РФ само зад клавиатурата. Богато въображение имаш. Ми идете в Русия и се пробвайте. Ще съжаляваш, че си се родил!

84

Анонимен

преди 6 години

Полицаите го намират мъртъв (самоубил се) с 10 автоматични пушки до него.

83

Анонимен

преди 6 години

Според последни сведения сам се е гръмнал.Ми много ясно че сам ще се е гръмнал. Кой ще уцели с пистолета чак до 32рия етаж?

82

abv

преди 6 години

това сега не е ли е терористичен акт, или не не е, дали защото е американски гражданин, бял, християнин...или е психично болен, но се е самоубил много интересно няма да научим истината никога. това е християнски тероризъм щом има ислямски има и християнски нали така?

81

Tiko

преди 6 години

Колко прозорливи са били комунистите когато са иззели оръжието от населението след 9 септември 1944 г.Щяхме да се избиваме като американците нон стоп.

80

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Много свежи коментари прочетох. Хубавото е, че почти всички са радостни от новината. Виновни, невинни, на кого му пука. Нима избитите по цял свят от САЩ от Хирушима и Нагасаки до наши дни са все виновни. Нима намесата на САЩ във вътрешните работи на държави по цял, смяната на законни правителства с марионетни такива, избиването на цивилно население и т. н. е справедливо и наложително. Нека има повече такива новини. Нека и американците изживяват трагедията и ужаса на убийствата. Заслужава го.

79

Анонимен

преди 6 години

Според последни сведения сам се е гръмнал.Намерили са 8 бр(?!) пистолети и пушки в стаята. Издирват и някаква жена. Е, това няма как да мине под мотото "Каквото се случва във Вегас, остава във Вегас".

78

Анонимен

преди 6 години

Аз и приятели сме готови за присъединяване към унищожителни терористични актове на групировки само и единствено , ако са на руска територия . Рашка говняшка ще си плати !

77

Рамбо Питагоров

преди 6 години

Абе тоя 64 годишен ги е отстрелял от окполо 500 метра!!!Еееех, обучаваха някога в US армията и имаше БЕЛИ!Сега само гонят козички!