15

плефнелиеф с ладата

преди 6 години

И да колят и да бесятние с Меркел ще ги вкараме в училище и нон стопдаскало по 8 часа на дендокато станат инженери ядрени визици, химици - сапьории ще ги избелим като Майкъл Жексън

14

Анонимен

преди 6 години

Скоро не беше се случвало.

13

Ddd

преди 6 години

Важното е да не ни е страх.

12

ссюж

преди 6 години

Абе, русофилски мъжеложци-какво общо има Меркел с Франция бе, изкукуригали руски тролченца??? Я малко се образовайте, новината е за Марсилия-а тука некви несретници с дилдо в трътките ни убеждават, че германския канцлер виновна?!? Хептен изтрещяхте, Меркел е виновна и за на Жужин дребното "мъжество" и кухата му лейка!! Много сте про3ти, само българския русофил се гордее с про3тотията си!! Жужин ви учи на това и ще ви води към светли бъднини с кухи *** на нежните раменца!

11

Към всички европейци

преди 6 години

Докога ще търпим това?

10

Циник

преди 6 години

Ще ги береме още много....плодовете на Мурксул и Макарон.Който е ходил знае истината - Марсилия отдавна не е европейски град - тя е едно огромно черно гето - в което ако си бял - орангутаните те гледат на кръв.Изнудват ни да приемем за нормални и ежедневни изстъпленията на алахогъзниците!Ивицата Газа се премести в Европа.

9

Бог

преди 6 години

Така ще е след като си избират Макарон вместо човек за президент. Утре и в Германия, щото там пък си избраха Шайзела Изперкел.

8

Анонимен

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРДа вика Макарон Акбар и неговата пророчица Мурксул.

7

Анонимен

преди 6 години

Кофициента на успеваемост е нисък. Само двама човека преди да го гръмнат. Явно трябва да се ориентират към други методи.

6

до Исмет

преди 6 години

Исмет, написал си, естествено на неграмотен арабски - Няма друг Бог, освен Аллах!Интересно къде беше вашият Аллах от 1944 до 1989 година - и свинско ядяхте, и алкохол пиехте, а старите джамии бяха превърнати в месарници и питиепродавници!Как тогава не вярвахте в Аллах, сега повярвахте...за пари ли, за много ли?!Построиха се над 1000 джамии през последните години, естествено с пари от чужбина, но номерът ви няма да мине! Няма кой да ходи на джамии, Кемал Ататюрк беше прав за светския живот!

5

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше пак да го направят. Меркел пак да каже, че хич не я е страх.

4

Анонимен

преди 6 години

Това е новото ни ежедневие. Държави омешани християни и мюсюлмани. Н.ег.ри и бели...

3

Исмет

преди 6 години

ЛЯЯ ИЛЯХЕЕЕЕЕЕ ИЛЛЯЛЛЯЯХ

2

Анонимен

преди 6 години

най добре е да си търсят нова държава , ще станат емигранти от собствената си простория

1

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте ще зачестяват такива атаки.