14

на снимката

преди 6 години

виждам бедни,измъчени бг пенсионери както често тук много се опитват да ни натрапват и реват за тези с крокодилски сълзи,но ето истината лъсва,снимката струва повече от хиляда думи

13

Анонимен

преди 6 години

Кораба нещо за заклати и почнаха обещанията.

12

мехмет

преди 6 години

Така ще е , патриотите ухажват двумилионния пенсионерски електорат, на кой му пука за доходите на работещите...

11

Избирател

преди 6 години

Прокуратурата ще се самосезира ли от признанието на Вицепремиера?

10

Анонимен

преди 6 години

А с какво основание министрите източват бюджета вземат заплати и лъжат хората всекидневно, нямаме армия с какво основание Каракочанов получава заплата аз ако не си свърша рабоата ще ме уволнят кога ще уволнят Коракочанов ?

9

СПЕШНО

преди 6 години

да се приеме ЗАКОН за РАЗУМНА РАЖДАЕМОСТ( да се обясни какво означава РАЗУМНА: да се роди едно дете, когато имаш РАБОТА, средства, квартира( дом), където да го гледаш, да го храниш, обличаш, възпитаваш, образоваш, за да стане БЪЛГАРСКИ гражданин, самостоятелен, да работи, за да се издържа).Това е за онези, които РАЖДАТ ,а след това ИСКАТ НИЕ да им плащаме издръжка, социални помощи, защото нЯМАТ Образование, нв работят, не могат да отглеждат децата, които създават.И ЗАЩО ГИ СЪЗДАВАТ?От простотия.

8

Ханко Брат

преди 6 години

Смърт на руският окупатор. България не може да е повече Руска лаборатория за социални експерименти. Хора не останаха на тази територия. Милиционери, Топлофикация. Пиявици, Кърлежи, Мутри, няма кой да плаща сметката повече,,,,,,,,,

7

Анонимен

преди 6 години

Отново първо на търтеите,а на останалите ще видим!

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе го държат на власт само, за да изгради пътниете кордидори, т.н. Бокови магистрали, за да пътуват по-бързо европейските стоки и услуги към Изтока. За друго не им трябва България. Почти сигурен съм, че Меркел е наясно, че парите й отиват за разни фитнес зали и стадиони в родопски села с по-2ма човека, ама ще стиска зъби жената, какво да прави.

5

Избирател

преди 6 години

Значи признаваш,че има фалшиви ТЕЛКове.Какво ще правите с тях?

4

БЕГАЙ

преди 6 години

Каракачанов оправи Българската Армия .Сега се захвана с Пенсионерите . Абсолютна Неграмотност .Да ни пази Господ от такива хора .Време е да си подаде оставка , за да не забърка по-голяма каша с Народа на България.Имам един въпрос към Хората гласували за Него - Одобрявате ли го днес като Политик - Октомври 2017 ? Ама Честно ?

3

Анонимен

преди 6 години

ЕС и в частност БГ още дълго ще си патят с експеримента Тиква няма да се учудя ако тиквите провалят председателството Както провалиха Кристалина фалираха банките загубипме еврокомисарите останахме беез Южен Поток и Белене после ще дръпнат нови заеми и ще ударят едно сиртаки като гърците.

2

Слух

преди 6 години

Пусна се слух че другаря Леонид Брежнев бил починал ! Не бързайте да разпространявате може да не е истина !

1

Анонимен

преди 6 години

Що не ги вземе запас? Поне старите хора ще имат топло и храна. Пък ще са и по-дисциплинирани от сегашните лигльовци.