77

Наивен

преди 6 години

Рени, наистина смърди от болшевишкото присъствие. Виж, Тото е друга работа. Направо ухае.

76

Рени

преди 6 години

Много силно болшевишко присъствие се усеща тук. Направо смърди.

75

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това е "демокрацията" на Запада !Уж имаш право на избор, но какво и кого да избираш ти определят те.Свобода за Каталуния !

74

Андрешко

преди 6 години

Ало испанци мина ви времето на колониално робство. Неможете насила да държите Каталуния като ваша колония. Каталунците не ви искат...

73

Тото до хейтърите

преди 6 години

Опитвам се да ви отворя очите, но явно не успявам. В щатите казват- "можеш да закараш коня до реката но не можеш да го накараш да пие". Който има поне малко в главата си, ще ме разбере.

72

Тото

преди 6 години

Поне не използвай ника ми ***

71

Анонимен

преди 6 години

Ако Испания стигне до война с брюкселските подстрекатели (Франция и Германия най- вече) заминавам да се бия за Испания. Омръзна ми от мизериите и извращенията на френско-немските ***!

70

Тото

преди 6 години

Айде почна се.

69

Тото

преди 6 години

Трудно се изкарват $ 100 000 на година с миене на ***, така че ще трябва малко да си покачиш мнението за мен. И не харесвам бърбън, предпочитам. Gray goose.

68

Анонимен

преди 6 години

На хора с под 120 IQ, ме трябва да позволява имат право на глас и изявления по медиите.

67

Анонимен

преди 6 години

Дано стане война, че е крайно време да има войни Ив истинските държави, не смао арабските !

66

Тото

преди 6 години

В щатите съм от почти 20 години. Никога не съм чул за българка която да мие тоалетни, да проституира или каквото и там да им приписвате. Не забравяйте че тук говорим за българки, а не за ромки с Бг паспорти.

65

Анонимен

преди 6 години

Конфликт в Испания, би се отразил положително на българския туризъм.

64

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам дали рускините дават мило и драго да отидат в щатите, но българите дават мило и драго да мият смрадливте кeнeфи на цветнокожите в САЩ а българки висшистки проституират в западна Европа за да си хранят децат и безработните семейства.

63

Анонимен

преди 6 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".

62

Анонимен

преди 6 години

путин ще сбърка с Испания. Тези да хитри и не си поплюват. Що руски мафиотчета изгоряха в Малага.... Тези рубли, които ги наля за да разцепи Испания ще му струват плешивата главня.

61

Тото

преди 6 години

Явно трудно включваш, идеята ми беше, защо рускините не си стоят в русия, а дават мило и драго да дойдат в щатите и да се оженят за някой смрадлив ***. След това цялата им рода се замъква натам като ромски катун. А за мойте приключения не се притеснявай, бил съм и с китайки, филипинки, тайванки, колумбийки, афроамериканки и тн. А забравих и с рускиня, молеше ме да и намеря някой старец да се омъжи за него. Голямо падение.

60

Анонимен

преди 6 години

mi Balgarkite ne sa li

59

Adolf Eichmann

преди 6 години

Това което юдеите в Америка и Раша се опитват да направят или ще се провали с кръм и трясък или ще успее само временно. Ние ги създадохме като нации и ние ще бъдем техния палач рано или късно. Не ми говори за плана на някъф азиато-юдей който е от 100 години и нищо не значи. Национализма е жив и силен в Европа за първи път от десетилетия. Лошто е че продажна *** като каталунците използват този национализъм не да заздравят ЕС а да го разрушат под заповедите на юдеите в Америка и Раша

58

Бегемот

преди 6 години

"ИСКРАТА ПЛАМНА В КАТАЛУНИЯ, НО СТИХИЯТА ЩЕ ЗАЛЕЕ ЦЯЛА ЕВРОПА"И изобщо капитализмът загнива ли, загнива, верицата му!