12

Анонимен

преди 6 години

Явно фирмата толкова си може. Видях как асфалтираха участъка от ул. "Асен Йорданов" - беше отчайващо неравен. После явно ги накараха да махнат асфалта и да асфалтират наново - направиха го и... пак същото. На такива фирми трябва да им се прекрати поръчката и не да ги глобят, а изобщо да не им платят, защото не са си свършили работата.

11

Бойко е предател

преди 6 години

Това са наши пари на данъкоплатците. ВЪРНЕТЕ ГИ МОШЕНИЦИ. Писна ми от вас. Айде да идва Слави да видим той какво ще направи. Тия сегашните са като предишните, като по-предишните.......... ИСКАМ ДА СИ ХОДИТЕ ВСИЧКИ.

10

Анонимен

преди 6 години

Такова управление сте си избрали, ще търпите. На другите избори - малко повече разум.

9

noone

преди 6 години

Срам ме е че съм Българин.

8

Анонимен

преди 6 години

Безсрамната самоковска учителка по съветска пропаганда превърна града ни в ***. ДОКОГА?!!! ДА СИ ВЪРВИ В РИЛСКИТЕ СЕЛА И ТАМ ДА БЕЗЧИНСТВА!!!

7

Анонимен

преди 6 години

И после да ни обясняат, че изпълнителите не били НАШИ ХОРА!!!НИЩО няма да оправят!НИКОЙ няма да е глобен!НИЩО в избора на изпълнители няма да се промени!Защото са си платили да НЕ работят качествено! И са толерирани!!! Сетете се от кого!

6

Анонимен

преди 6 години

От общината трябва да прекратят всички договори с въпросната фирма.То разбирам да си предпочиташ твоите хора, което не е правилно, но поне да вършеха работа, а те и работа не вършат. Начи просто се дават пари... на "правилните" некадърници.

5

КРАЖБИТЕ НЕ СПИРАТ

преди 6 години

От 1 октомври платеното паркиране в София ще е с ново работно време. От понеделник зоните ще бъдат активни от 8.30 до 19.30 часа. Промяна има и при продължителността на синята зона в събота вместо до 14.00 часа, тя вече ще работи до 18.00 часа. От 1-и октомври влиза в сила решението на Столичния общински съвет да се въведе зелена зона в районите Средец и Лозенец.

4

mrete v shits

преди 6 години

na koi mu puka why cares?

3

Анонимен

преди 6 години

Фирмите са си ПЛАТИЛИ на Тиквата и Картофка така че може да сезирате и Господще е все тая.Толкова ли сте глупави и не го разбирате????Само народен Съд и бесилки пред парламента ще оправят нещата.Всичко останало е ПАРЛАМА.П.П. Сега разбирате ли ЗАЩО е имало комунисти и народен съд преъ 1945???И тогава на хората им е било писнало от Хайдуци като Бойко и Картофка.

2

БИ БИ

преди 6 години

БАСИ ХОРАТА БРАТ КО ОЧАКВАТЕ НЪЛ И ЗА НАС ТРЯБВА ДА ИМА , АКО ИСКАТЕ ХУБАВО ТРЯБВА ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ

1

Анонимен

преди 6 години

Трамваите ще плават :D Добро езеро са направили