60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64 Ако си с нужните връзки и финанси, навсякъде е лесно. Има български емигранти, има и българи, които просто живеят в чужбина.

59

Анонимен

преди 6 години

Бря, че толкова ли е лесно в Италия?

58

.

преди 6 години

Пожелавам и да се оправи и друг път да не се опитва да разваля семейства, за да стигне до собственото си щастие, пътя е по-дълъг и по труден, а живота по-сложен.

57

Анонимен

преди 6 години

Погледнато от друг ъгъл, излиза че една жена - българка, не можа да изтърпи 5 месеца тук. ..................... Герои сме, ви казвам!

56

От Ботуша

преди 6 години

До Селянин без ФейсбукПрав си. Последно Теодора ходеше да чисти за 5 евро на час в един ресторант. В посолството я викаха само, ако има някои арестувани българи да им превежда. Плащаха й на час превод. Сама се бореше. Надявала се е, че поне в БГ няма да плаща наем, а и роднини има все пак.

55

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с откачалки дъщеря му сега сестра му

54

смок

преди 6 години

До мамати па, тя за нейното не се грижи, майка й го гледа, искаш за чуждото да милее.

53

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

До риторичноДа и в Италия 50 годишните ги чакат да ги направят министърки. Какво ще работи? 2000 евро е наемът в Рим на един приличен апартамент. Раждала деца без бащи. Голямото дете, момичето е черничко, май баща му беше мароканец. Това кой знае от кого е. Ако беше в Италия, отдавна щяха да й го приберат социалните.

52

мама

преди 6 години

жалко за момченцето,как няма кръвни роднини ,оная шматка Деси Цонева дето се лензеше за пари в биг брадър каква му се пада ?Я да се погрижи за братовчеда си....егати

51

риторично

преди 6 години

Как може някой чак до толкова да се рови в личния живот на хората?? Това не е новина, това е клюки.Чудя се на акъла на Теодора защо изобщо се е върнала в Бг? Какво е очаквала да намери тук? Да се върне заради някакъв мъж е прекалено лековато, инфантилно за жена на 50 години. Заради детето си е трябвало да остане в Италия.

50

Няма да

преди 6 години

коментирам Теодора, момченцето е прекрасно дете, сигурно и другото е такова, моля, РОДНИНИТЕ да приемат и се грижат за децата( да получават сума като приемни родители) докато Теодора се възстанови или не..) Не бива такива деца да отиват в някакви малокултурни семейства заради парите, които ще получат..ПОтърсете и бащите.. децата трябва да получавт издръжка.

49

Наивен

преди 6 години

Боже мой! Дете от известен род. Анахид Тачева, Коста Цонев, Димитър Цонев. И това дете не знае дума български и няма кръвни роднини в България. Кога и под какво робство е паднала страната ни?

48

666

преди 6 години

Бре, това направо безплатен сценарий за сапунка!

47

Умен гущер

преди 6 години

Природата се е подиграла с Коста и Анахид. Създали хем у.роди, хем бездарни, хем лабилни. Това е да си дете на известни родители. Пример - Муки на Стоянка, децата на Апостол Карамитев и т.н. да не изброявам.

46

4epa

преди 6 години

KOMUNISTITE OT BSP IMAT 3-4 APARTAMETA KUPENI PO 2-3 XILIADI LEVA !!!! A SEGA GI DAVAT POD NAEM PO 2 000- 3 000 NA MESEC !!!!!!!!!!! TE NESA PO LIULI ILI NADEJDA A V CENTARA !!!!!!!!!!!!

45

melinda.faella

преди 6 години

До Единименно как може да ни занимавате с това колко сте нагли! всеки има своята трагедия а това е перверзия от малоумнищина !така че не ни интересува!

44

melinda.faella

преди 6 години

До Анонименкакво ни занимавате с откачалки, има найстина болни хора да започна ли да разказвам за истинската мъка.......айде *** и на психопатките от любов!

43

Анонимен

преди 6 години

Сина й ДЕЙВИД не знаел дума български!? Е няма такива *** сериозно, да се самоубива там, не ме интересуват такива долнопробни ***.

42

Lina

преди 6 години

Така е, на всички ни е трудно, с тази разлика, че нямаме два, три излишни апартанента в центъра на София, щото сме деца и внуци на който трябва, никой не ни плаща сметките, не ни подаряват храна и дрехи. Малката разлика е, че ние започваме от - 1000 лв назад, за да си плащаме сметките , нямаме време за тийн депресия и театрално гълтане на лекарства , алкохол и други нещица.

41

Анонимен

преди 6 години

Ima raven ridnina daschterata na mitko zonev bog da go oristi nobi tja ne e vrad mai alkoholna savisimost kosta zonev bedche lud skrita limonka b da go prosti anahit v usa v italia jivot si jivee predi po nasite na jivkov haho hiho kato anja pen4eva na dikov bivschata