44

акдйкал

преди 6 години

До Анонимен 36Айде и пешеходците ги направихме част от движението..

43

Анонимен

преди 6 години

До do 40За разлика от люлински момък като теб, който отива с колата до Non stop-а в 10 вечерта за цигари, явно бях прав, че нямаш гаараж и че си паркираш колата по детските площадки и тревните площи. Сигурно и работиш като бакшиш...

42

Анонимен

преди 6 години

А мен кой ще ме защити от тях?

41

oпетков

преди 6 години

Ще се "очовечат" и шофьорите и велосипедистите, но в България малко по-бавно става. Така беше и с пешеходните пътеки.

40

Анонимен

преди 6 години

Като пешеходец всеки ден се чувствам в опасност на тротоара, от несъобразяващи се велосиедисти, които са превърнали тротоарите във велоалеи.

39

Анонимен

преди 6 години

До До 35Да естествено че не си, ти явно си от тези с бмв-то 95-та на газ за които важи правилото +30% над ограничението на скоростта и понеже са бедни и нямат как да си позволят гараж спира на детската площадка до блока или в тревната площ. И вземи влезни в Гражданите, тъкмо да провериш по рег ти номер как са те снимали в нарушения.

38

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че най-застрашени са пешеходците, на които и колите и велосипедистите активно им нарушават правата, а като група са значително повече на брой.

37

До 35

преди 6 години

Греда - аз и 99.9% от хората ползващи автомобили не сме част от онези с "Голфо или Аудито", докато при велосектантите създването на суматоха на пътя е нещо от първа необходимост, може би ако не се правите на интересни ви изключват от сектата, знам ли. И не ми е нужно до отварям никакво приложение "Гражданите", след като ви виждам простотиите всекидневно.

36

Тунинг Батьо

преди 6 години

Ей тея колеларчета какви са ми плашливи мишчици - кара си кротко едно такова недоносче, минава на червено и аха аха да го блъсна. Застигам го и леко го подминавам, намалям, газта до ламарина (launch control) и се започва от ауспуха ПА ПА ПА ПА, като къртечница му избухah тъпанчетата на глуп***ка, на всичко отгоре падна и се пrеби като куче, пълен бот :D

35

Анонимен

преди 6 години

Всеки участник в движението (пешеходец, велосипедист или водач на автомобил) е длъжен да се съобразява с останалите и да ги пази. А ситуациите ги създават хора които не могат да го проумеят. Не можеш да газиш хора защото са ти стъпали на велоалеята, нито имаш повече права на платното защото под капака има 200 коня. Точка.

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи май не си отварял приложението "Гражданите", да видиш кои се смятат за вишша раса. Голфо или Аудито спряло напреко на пешеходна пътека по дължина ми е по голям проблем, от лелчето на велосипеда.

33

Анонимен

преди 6 години

До offf..Най-смешното е че велосектантите искат ние да се съобразяваме с тях, а те да си правят какво си искат, защо не е ясно. Предполагам че се смятат за някаква висша раса, най-важните същества пръквали се някога и ние всички останали като ги видим, трябва да спираме и да им правим шпалир на великите и неповторими герои.

32

Анонимен

преди 6 години

Велосипедистите са също толкова нагли и не спазват правилата, колкото и моторджиите.

31

артороро

преди 6 години

До Анонимен 20Вярно е, не ме интересуват, ама и ти не ме интересуваш. И ще си карам кола, защото ми е по-удобно и по-приятно. Спирам пред нас. Не чакам по спирки, не се бутам със смръдливци и най-важното, стигам 4 пъти по-бързо от точка до точка Б. Не ми се налага да мисля на кой рейс да се прехвърля, къде да сляза и пр. Шмaтки..

30

До 20

преди 6 години

"Децата ви не интересуват никого, проумейте го." - добре вижте как разсъждава велосектанта. Да за хипи-наркомана, децата не са важни, той е свободен дух, пуши една трева и полита, няма никакви ангажименти, освен да излезе на пътя да се прави на велик, докато отива до дилъра.

29

Johnnie Walker

преди 6 години

Аз отдавна чакам някой от прелитащите по тротоарите велосипедисти да се блъсне в мен и да се строполи, че да му хвърля един здрав пердах и да го питам кара ли се с такава скорост между пешеходците?

28

offf..

преди 6 години

Опитват се да превърнат колелото в нещо повече от това, което е. Вменяват ни, че са пълноправни участници в движението.. Като дете (сега съм на 25) карахме колела където ни скимне, улици, тротоари, поляни.. и винаги сме се съобразявали с автомобилите. Когато излизаме на платното си е било за наша отговорност. И не сме се оплаквали. Колелото не мога да го приема, като такъв участник в движението, каквито са колата и мотора. Някой даже пишат, че било нормално да се завират между колите. ***..

27

До 18

преди 6 години

Аз се раздвижвам във фитнеса, с разходки, ски и т.н., без да преча на никого, ако искаш можем да се срещнем да видим кой е нежния. Като го гледам този от видеото и всички дето въртите ***, поне на 90% сте с нетрадионна сексуална ориентация.

26

Димитров

преди 6 години

аз не мога да разбера от какво се оплакват, един велосипедист във форма може да поддържа скорост 35-50км в час. Това до колкото помня е максималната допустима скорост така или иначе ( изключваме булевардите и околовръстното ).

25

Анонимен

преди 6 години

има велоалеи, които буквално са "изяли" тротоара и няма място за пешеходци, пример велоалеята пред южния парк, откъм бул. Гоце Делчев. Тоест всички на тротоара, включително малки деца и бебешки колички трябва да правят път на велосипедистите. Такава *** история няма никъде по света. На няколко пъти съл бил свидетел как щяха да отнесат хора, защото карат страшно бързо и нямат време за реакция