19

атила

преди 6 години

хората са казали - всеки разбод е предшестван от сватба.

18

anon

преди 6 години

много е зле тази жена. а защо аджеба трябва да е омъжена? обществото я притиска ли? хора осъзнайте се това със сватбите е пълна глупост. отживелица.

17

Анонимен

преди 6 години

Предвид крайно незадоволителното представяне на мъжете в леглото, подкрепям. Какъв е смисълът да се жениш за някой, който не те подкрепя финасово, морално или физически. Само да си губите времето взаимно? На себе си поне можеш да имаш доверие.

16

Д-Р ДЖЕКИЛ ИМ-Р ХАЙД

преди 6 години

ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО!!!ТЯ Е КАЗАЛА ДА НА СЕБЕ СИ !!! ТЯ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ДВАМА !!!СУТРИН КАТО СЕ СЪБУДИ СИ КАЗВА НА ГЛАС ДОБРО УТРО ЛОРА !! И СИ ОТГОВАРЯ ДОБРО УТРО ЛОРА :D----------ПОВЕЧЕТО САМОТНИЦИ СА ЖЕНЕНИ ЗА СЕБЕ СИ И:D

15

Младеж

преди 6 години

До До МладежПф ти въобще хал хабер си нямаш от думата асоциалност.

14

467

преди 6 години

Е грозничка е лелята.... требва много алкохол за да си легнеш с такъв крокодил

13

до Младеж

преди 6 години

Не, бе, нищо ти няма, само дето си асоциален.

12

до Надето

преди 6 години

Ми как да останат истински мъже, като то и истински жени вече няма, само кокони с претенции, но нищо зад тия претенции.

11

Младеж

преди 6 години

Еми, че кво лошо има? Аз съм си празнувал много неща сам, и да ви кажа даже не ми е било скучно. Празнувал съм 8 Декември сам, също рождения си ден ( и то няколко пъти), имення си ден, всички изпити съм ги поливал сам, даже един път и нова година празнувах сам, че кво лошо има? Кеф ти музика, кеф ти ядене, кеф ти пиене, и не трябва да се съобразяваш с никой !

10

Анонимен

преди 6 години

Аха, и ако след време все пак отново се влюби в мъж ще изневерява на... себе си? И ако реши да се омъжи за този мъж, първо трябва да се разведе със... себе си?Хората от развитите страни все повече започнаха да изтрещяват. Парите явно наистина водят до отегчение и развала.

9

упс...

преди 6 години

Никак не е смешно....Тази сватба е поредният Признак на разлагащото се извратено либерално европейско общество!Въобще, рано или късно всяка общественна идеология мутира и деградира.Е, ние сме свидетели на тази деградация.Но, за съжаление историческите факти показват, че смяната на една общественна идеология с нова винаги се съпровожда с насилие и много невинно пролята кръв.

8

Анонимен

преди 6 години

Всички кравари ги пере гюлле в главите яко.

7

Анонимен

преди 6 години

Това грозилище, ако те срещне в тъмното, ще откачиш от страх. Пък и има доста мъжка физиономия.

6

Сексолог

преди 6 години

Сологамия означава маструбаци.я

5

Анонимен

преди 6 години

Какво каза попа?

4

мнение

преди 6 години

Тази сватба е косвено признание, че не става за нищо и никой не я иска. Тежка ситуация и въобще не е повод за празнуване.

3

Анонимен

преди 6 години

Да се венчаеш за себе си, че и да пръснеш маса пари за което. Светът е пълен с ***

2

haha

преди 6 години

Щипка лудост и две шепи тъпотия....

1

1

преди 6 години

Следващата стъпка е да ходят на брачен психолог. То да живееш със себе си не е много лесно. Представяте ли си следната табела;Петър Стаменов - Сологамен психолог. Помощ при преодоляване на стреса от развод със себе си.Помощ при повторен брак със себе си и т.н.