29

Чукча писател

преди 6 години

Много неумни хора са това журналистите. Квадратурата на кръга си е съвсем реално, съществуващото и лесно намираемо нещо. Нарияа се още площ и за да се изчисли се използва числото ПИ, за което даже и журналята са чували.

28

реалист

преди 6 години

Колко копейки е тарифата за публикуване на такава статия?Мокри блядовски сънища...

27

Андрешко

преди 6 години

До #16 Шарлито. Ти френския президент не го мисли. Той е свикнал да се оправя с баби.

26

Smej

преди 6 години

Корумпиран дядо с деца милионери от държавни поръчки става за Турция, значи почтена баба, която няма милиони по сметката си е точно за Германия. Колко смешно феновете на Турция се сравняват с Германия. Видяла жабата вола и се надууула.

25

Двойно ХА ХА ХА А А

преди 6 години

Ако в Германия има корупция какво да кажем за Русия дето Путин с конституцията си направи гаргара и се менка с Медведев. То тогава за руската корупция не е измислена подходяща дума.

24

Анонимен

преди 6 години

ШМЕРКЕЛ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА И ТЕЖКА ФИГУРА!!!НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО НО ПАК ТЯ ЩЕ Е!

23

А бе

преди 6 години

В Германия няма ли истински мъже,та още я държат тая изперкала ?Сигурно няма-щом конкуренция и е вехтия Шулц...

22

Анонимен

преди 6 години

До ХА ХА то от по-долу. Ще цитирам от руската класика: "На кого се смеете господа? На себе си се смеете..." Но путинофил не значи непременно русофил... А още по-малко значи познаване на руската култура. И да припомня, че Рейгън беше над 70 когато еб. м. на СЕСЕРЕТО.

21

Факт

преди 6 години

Бабушкерът си умира да е на власт-това е ясно,въпросът е какво са решили Господарите отвъд Голямата вода!Дали няма да зарежат зомбираната от Обама и Сорос и да си намерят друг послушник?

20

luckyman

преди 6 години

А възможно ли е, да е приела исляма? В името на либералните ценности и коалиционната политика...

19

анонимен

преди 6 години

сьд за меркел заради бежанската кризаам бази да се закрият в германия

18

Анонимен

преди 6 години

КУКЛОВОДИТЕ НА ШМЕРКЕЛ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ!!!ПО СКОРО ЩЕ ИЗНУДЯТ ИЛИ УТРЕПЯТ ОПОЗИЦИЯТА НО ШМЕРКЕЛ ЩЕ Е НАЧЕЛО!!!

17

Путинонефил

преди 6 години

Мокри сънища на български русолизци. И да не стане канцлер, ще е друг от нейната партия. А петата колона на Путин няма да припари до властта. И санкциите дето били полезни за Русия ще продължават. И банките в Московията ще продължават да фалират. Така че повод за радост няма.

16

Анонимен

преди 6 години

НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ СА СЪС СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ!РЕШЕНИЕТО Е ИЛИ ДРУГ ФЮРЕР ИЛИ ДА И КЛЕКНАТ НА МЕРКEНТИЛНИЦА! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ И КЛЕКНАТ НА МЕРКEНТИЛНИЦА :D

15

1

преди 6 години

Тези руснаци са е.. хакерите. Първо хакнаха изборите в САЩ, сега изборите в Германия. Не е възможно да не са се намесили и в следните проблеми:1. Брексит2. Глобалното затопляне3. Ураганa МарияИскам да уча програмиране в Русия за да мога да променя изборите в България и да стана президент или министър председател.

14

шарлито

преди 6 години

то бабето меркел добре ами франсето с бабето какви ще ги работи.че много млад го заложиха на огъня....

13

Анонимен

преди 6 години

АКО ТЯ НЕ СТАНЕ КОЙ ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ :D

12

Кунц

преди 6 години

На кой му пука? Важното е че прогониха руснаците от земите си. А руското джудже, което е най-голямото джудже в света се вози на Мерцедес. Пролет, Лято, Есен, Зима в Германският магазин Всичко Има! Поздрав от Топлофикация. ЧАО.

11

Анонимен

преди 6 години

Все едно четем за третия мандат на боко.

10

Ууу,дай Боже,

преди 6 години

Лошият шанс да бъде на страната на бабето. Това ще е добър шанс за Европа. А дано,ама надали. Меркел стриктно спазва плана за ислямизацията и унищожаването на бялата раса......Чукнете в чичо Гугъл и четете ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ. Ще ви се изправят косите.