18

До анонимен 17

преди 6 години

Нацията не е опростачена,тя е бездушна и безучастна,и страхлива.Вип брадър всеки го плюе,ама наистина е отражение на реалността.Един психар лае денонощно,15 гладуват ,опъват си нервите и на лаещия *** никой не смее да се опълчи освен 1 ,2ма .

17

Анонимен

преди 6 години

Има едни декоративни китайски прасета..та таз Мара ми прилича на такова..с таз зу рла!

16

До Роки

преди 6 години

Гледай като ти харесва, ти избираш. Никой не ти заповядва. Опростачването на нацията е част от плана на Ричард Ран и Роналд Ът, поканени от Луканов за да ни покажат Верния път, за ликвидирането на нацията.

15

Анонимен

преди 6 години

Шеф Петров е най-готин,естествен и неподправен.Каквото му е на сърцето,такова му е и на устата.Препоръчвам на Мегъз слез Брадъра,да отиде на логопед или на зъболекар,да и изпилат бивните,щото да си оправи фъфела!Оная с със силиконовите бомби,да вземе да прочете поне един вестник,че и тя е май еднокнижник,като да не казвам кой,а Отварячката да си намали джуките щото приличат на оная и работа!Сашето е едно старо гюбре,дето само пушилка дига,другите тоже от *** нагоре!

14

Лейди

преди 6 години

Не знам за Мегз ,ама Петров е болен по цялата глава.Кара се само със жени,нищо джентълменско,даже мъжко няма в него.Такива мъже са най,най-отвратителното нещо.То в тая къща жените са по-мъже от мъжете,щели да ги защитават,то те сами се защитават.

13

Roki

преди 6 години

До Анонимен 11Ти ли ще ми казваш какво да гледам?

12

Анонимен

преди 6 години

Как беше оня рефрен: "Живота ми е поп-фолк"

11

Анонимен

преди 6 години

Уважавайте себе си и не гледайте тези простотии!!!

10

Анонимен

преди 6 години

достатъчно е опростачването на хората, което се лее от екрана на телевизора, трябва ли и да го преразказвате всеки ден? или просто ви плащат за реклама на това помийно шоу?

9

Цецо

преди 6 години

шеф петроФ страда от силно психическо разстройство. фабрика за ***

8

Анонимен

преди 6 години

Зъбатия крокозъбел имал бизнес с продажба на дрешки, ушити от мушама от сестрите от маалата по 20 лева парчето и качествена козметика внос от Китай, по 0.50$ бройката

7

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждам две уродливи и ментално увредени създания, които си мерят огромните джуки като хвърлят слюнки и съскат.Красота!!!

6

Анонимен

преди 6 години

А това предаване защо се нарича ВИП брадър!?Виждам там някакви никому неизвестни персони освен 2-3 отдавна забравени като Маргарита Хранова..Дашка Васева от зората на"демокрацията..Мара отварачката и тя отпреди 20 години..и това е!А разни там Цуни..Гуни..и Муни откъде изобщо ги намериха и какви са!?

5

Надето

преди 6 години

Не харесвам Мара-отварачката,но тази Мегз е за лечение на 4-ти километър.Държи се неадекватно,а от фъфленето нещо не и се разбира и са нужни субтитри.Освен това не е отборен играч,а в това предаване има мисии,които го изискват.Заради тези чупки и стойки трябва да и посочат вратата.

4

Анонимен

преди 6 години

Искам още подобни новини. Това ми е много важно, ще знаете.

3

Анонимен

преди 6 години

Махленски скандали, зле режисирани от бай брадъра. Този сезон интригите са на изключително ниско ниво, сценарният екип нещо е слаб и измисля елементарни диалози и скандали. Дано се постегнат, че нещо става скучно. Впрочем да се търсят характери в една режисирана комедия е наивно- хората са взели хонорари да правят сеир кой както може. Жалко за тях самите, но пък и парите не са малко.

2

Анонимен

преди 6 години

Шеф Петров почва ме кефи,праи ги да хъркат глезлите префърцунени...:-) :-)

1

Анонимен

преди 6 години

Верно ли ги е оставила вън да ги кваси дъжда, докато тя си гледа бизнеса? Муахахахахахахах :D