182

surg

преди 6 години

Искате медицина за 1 лев, е имате я, що ревете

181

Анонимен

преди 6 години

Американските не са смотани просто там правят всичко като Ви закарат в болница от изследвания да скенер и ЯМР просто после те търсят да си платиш ако не можеш ти вземат туй онуй к-вот имаш -ту не магат да ти пуснат нищо щото никой няма да им го плати -това са американските доктори -ако се добереш до тях разбира се -посещение при личен лекар там е 250 долара -така че извода е за ВАС

180

Анонимен

преди 6 години

Да почива в мир жената и съболезнования на близките.С този случай се обеждавам,че бабаитлъка на българина няма граница. Българин съм и аз но никога се съм и няма да се държа надменно и като всемогъщ бог и т.н. Но нали БГ докторите са нах-добрите в света а Американците са "Смотани" как нашия цървулкьо ще приеме мнение от колега ??? ДО КОГА БЕ Ми.з.ерници....Знайте само,че господ забавя, но НЕ ЗАБРАВЯ - после плюйте,че са ви малки заплатите.

179

Анонимен

преди 6 години

В много от малките общини закриха болниците и съответно лекарите там се разпръснаха къде у нас къде в чужбина -Така че търсете Лъчо Мозъка и другите които съсипаха здравеопазването -Сега ще Ви дам един пример -дядо ми имаше херния оперира го един хирург от много мака болница преди години и тази херния издържа докато почина на 95години без скъпоструващи нови материали -Вие си направете извода кой има нужда да срива здравеопазването

178

Анонимен

преди 6 години

има решение и то е толкова елементарно -не ходете на бг.докторя както се изрази предходния коментиращ само да попитам колко от Вас са ходили при бг.докторя когато по ТВ съощят за някой смъртоносен вирус -не ходете лекувайте се по форумите и гугъл-и кажете колко от тези докторя са в парламента ако имате нужда ходете при д-р Дариткова -тя ще Ви излекува

177

Анонимен

преди 6 години

Пирогов е най-ужасната болница - едно, че всеки отива там и там са тълпи и се чака с часове, защото винаги има по-спешни случаи, и второ, там не във всяка област са добри лекарите. Трето, лекарите там в масовия случай не комуникират с пациентите и даже и да има да кажеш за нещо важно, няма на кого да го кажеш.

176

Анонимен

преди 6 години

После защо биели доктори - ето защо.

175

Анонимен

преди 6 години

Бг докторята са ХИПЕР-НЕКАДЪРНИЦИ.Но плебса такива ги харесва........НЕКАДЪРНИ както и Бойковци,Воленовци,Пеевци,Догановци и т.н.

174

SILANCE

преди 6 години

До Анонимен Към какво ще ги приравняват? У.бразУванието е такова от 70-те години на миналия век. Властопритежателите не желаят да има база за сравнение. Ако преди 1989 г. все пак хората успяваха да оцеляват,то беше,защото границите бяха затворени и всички кадърни хора бяха принудени да стоят тук. А нормален човек не манкира работа, а я върши. Сега,ако има още кадърни лекари,те са натикани в "ъгъла" и оцеляват до момента,в който ще се изнесат. А те си тръгват завинаги,защото "с - мата" не се пр

173

потърпевш

преди 6 години

А какво да кажем ние в провинциалните болници положението е трагично . Например в Добрич където почти не останаха кадърни хирурзи. Все пак в София са най-добрите лекари.

172

Анонимен

преди 6 години

Деградация на държавните институции в условията на куха псевдодемокрация

171

Анонимен

преди 6 години

Значи, омръзна ми да чета подобни истории. Тези лекари да се вземат в ръце, защото хората вече едвам ги изтрайват. Ще им плащам здравни осигуровки хиляди левове, те ще се правят на важни, хайде де.

170

Анонимен

преди 6 години

Един ден получих бъбречна криза, отидох веднага в частна клиника в София и тея там ме прегледаха с уред и поставиха някаква диагноза, предписаха някакви много скъпи лекарства и аз ги купих, но не помагаха. После отидох в голяма болница,където пак ме прегледаха на уред и поставиха друга диагноза и други лекарства. Но болката не минаваше. И накрая отидох в Пирогов и там вече дето се вика виех от болка, но там ми поставиха трета диагноза и трета рецепта,но болките ми минаха.Та Пирогов си е Пирогов

169

до ТАКА Е

преди 6 години

Прав сте . На моя мъж пък при същите симптоми като вашите -не можеше да мръдне и болки в гърба -лекарка му каза "да ни си заметнал жила " да се смееш ли да плачеш .Аз и казах не виждаш ли че е жълт като лимон , искам снимка на бял дроб .Оказа се двустранна пневмония и лечение 2 седмици със най силния антибиотик венозно в болница

168

Анонимен

преди 6 години

Всички, които понзавам в България с добри заплати са към чужди фирми, небазирани в България с чужденци шефове.Българският червен "капиталист" не плаща.И после защо хората бягали.Ако отидете в чужбина също се пазете от българин работодател, ще умрете и там от глад. Гледайте да е чужденец. Чужденците дават заплати, българите дават само упреци и изисквания.

167

Един българин

преди 6 години

Най ми е кеф да чета как "бизнесът" реве че изпитват недостиг на служители а в същото време реве и срещу класовете за прослужено време. Еми, всеки един такъв "бизнесмен" ще опре някой ден до такъв "доктор", с мизерна заплата, който ще го отпрати с думите: "В България е така".

166

Ивайло

преди 6 години

В неврологията на ВМА си отиде и майка ми, тежко и горко на всеки попаднал там. По-добре е да си се сбогувате, кротко в къщи с всички близки, отколкото да отивате при тези некадърни нагли подобия на хора.

165

Анонимен

преди 6 години

В Пирогов са най-добрите специалисти в София. Това е факт. Вече явно и там има някои, които правят грешки. Но ако сте ходили по болници трябва да знаете, че в 3 различни болници може да ви направят три различни диагнози. За мен Пирогов е номер едно. Ако номер едно не струва, какво да кажем за номер 2, 3 и т.н.?

164

Анонимен

преди 6 години

"Всеки ден виждам септичен шок.- много е...За 28 години стаж в България дали съм видяла 10?! Добре че останах в България!

163

Безпартиен

преди 6 години

Тия от Пирогов, явно взимат куцо кьораво и сакото завършило с тройки.....или просто не са хора дали хипократова клетва. В България всеки е специалист по всичко и Българина било той и доктор не понася чуждо мнение, когато става въпрос за собствената му професия. Язък за жената.