31

Анонимен

преди 6 години

Прехвалените победи на Пулев са срещу някакви световнонеизвестни анонимници.Единственият истински боксьор, който е срещал на ринга е Кличко и всички видяхме какво се случи - 5 рунда се срамувахме че сме българи.Така че не ми го хвалете. Достатъчен е факта, че през вечер се напива по столичните дискотеки с мутреската си.

30

Анонимен

преди 6 години

Професионалният бокс не е с нищо по-различен от кеча. Всичко там е режисирано и става въпрос за много пари.Така че ми е смешно като ви четаписанията за патриоти, българи, прабългари и незнам си какво.Кубрат е един тлъст интересно изглеждаш чалгар от екзотична страна, набелязан за съпреник на шампион.Толкова.

29

до 23

преди 6 години

Сори, ама в Бокса няма класации на десетки по професи.Там има категории. Кубрат не може да е в някаква десетка спорт, може да е само в своята категория или в случая версия.Версиите на Световна титла в професионалния бокс са 14, а категориите са 5.Така че нали сам се досещаш каква глупост си написал с това, че Кубрат е в някаква измислена от теб Десетка.

28

Пян_Гъ

преди 6 години

Така е, брат. Да ценим това, каквото имаме. Иначе и на мен ми се иска да видя мач като този м/у Tyson и Reggie Gross, само че с българин на мястото на Тайсън. Уникално. Все едно не е боксов мач, а хореография за екшън филм на снимачна площадка. Пусни си го, има го. Но всеки подкрепя това, което има. Съгласен съм за българщината. Ако ние не се харесваме, няма как другите да го правят

27

Анонимен

преди 6 години

Предния път Кличко само го обезобрази за 20-30 секунди. Дано сега да не го утепат.

26

Анонимен

преди 6 години

Ще има ново -> Продължаваме напред...плачейки...

25

Пян_Гъ

преди 6 години

Нашият няма да се справи с А.Дж. и причините не са само боксови. Чисто боксовите - не е темповик, еднообразен и предвидим (дистанция с ляв прав), не държи центъра на рига, не влиза често с комбинации. Извън бокса - международната мафия няма да връчи мултимилионен бизнес на КбТм. Сложно е за обяснение. Кое е хубавото? Това, че един от 5-6-те най-изявени претенденти за световна титла. Не е малко, ако го погледнем така. Следователно "браво"! Всеки да го гледа както иска.

24

избирател

преди 6 години

До Рок енд ролЧесто съм тук,когато съм в България и почти не използвам обиди,може да се провери лесно.Просто се изнервих силно този път от първите десетина писания.Недопустими са,поне така ми се сториха на мен.Българи говорим за Българин срещу друг........

23

Анонимен

преди 6 години

До 25 Аз не съм много съгласен за Кличко. Много трудно е да го победиш, защото той е твърде предпазлив, т.е. дефанзивен и не се открива. Затова и го обвиняваха, че е скучен. Той си има неговата запазена марка ляв прав. Това се случи и на Кубрат, и на А.Дж. в 5-и рунд. Но при последния предпазливостта изигра на Кличко лоша шега. Ако беше тръгнал агресивно напред след нокдауна на А.Дж., аз смятам, че щеше да спечели мача.

22

пенко

преди 6 години

Г-н Пулев , Джошуа е напомпан. Няма витален капацитет. Няма взривна сила в мускулите.Няма еластичност на мускулите, -което предполага бърза умора . Главана му е малка ,за да търсиш нокаут . ТАНЦУВАЙ / месец имаш/...може да приложиш неравноделните ни тактове-дори "Елено моме" /ляво и дясно/ ...след петият рунд ще си "господар" на състезанието ...подчертавам -състезанието !!!

21

Анонимен

преди 6 години

Аз ще ви кажа как Кобрата може да бие Джошуа - ако и 2-та пулевци излязат на ринга .. с винкели в ръцете.Иначе сериозно, ако продължи да размахва щипките в небето, като правеше при боя с Кличко-то, ще е късметлия да добута и до 3-тия рунд

20

Анонимен

преди 6 години

До 14 Рок енд рол: Ами да, тъй смятам да ти кажа. В едно интервю А.Дж. казва: най-много мразя, когато направя 16 рунда и треньорът ми каже "Още един". А.Дж. също така е и прекрасен спринтьор, т.е. кардиотренировките явно са много в програмата му. Трудно можеш да го измори такъв без ти самият да капнеш. Когато замахва за дясно кроше, т.е. когато "зарежда удара" А.Дж. дърпа силно дясната ръка назад и се открива. Там Кубрат трябва да пласира левия(те) си прав(и) (торс/брадичка).

19

избирател

преди 6 години

До Рок енд ролТова искам да кажа.Седнали тук некви не доказали себе си в нищо МИШКИ с ник АНОНИМЕН и плюят един от най-известните БЪЛГАРИ.Странна нация сме нали?!

18

Анонимен

преди 6 години

Има един начин да не отнесе нокаута и той е да се направи на умрял, за другото не знам. Естествено че го подкрепям като българин, просто трябва и да сме реалисти. Реално за Кличко беше по-вероятно да бие. Тоя е млад и яко нахъсан.

17

Анонимен

преди 6 години

може да го бие само на пиене в дискотеката и на кючеци

16

До 10 избирател

преди 6 години

Кубрат има визия на татар с дръпнати очи.Каквито са били старите българи от Иран и северозападен Китай.

15

IYI

преди 6 години

''Кобрата"пак ще повтаря като папагал:продължаваме напред,продължаваме напред и кръгом назад:))))

14

шматка

преди 6 години

До 1Като искаш да знаеш за умните чети статии за тях.Отворил си статия за бокс и хленчиш че не си намерил философски тиради.Все нещо не ви е наред.Аман.Спрете да плюете Кобрата.Малко ли е че една малка страна има боксьор от такъв ранг.Дори и да не е по по най той е там и хората знаят че е българин.Пикльовци.

13

Бау

преди 6 години

За жалост няма шанс Кубрат. Ако все пак победи лично аз ще призная, че нищо не разбирам от бокс и няма повече никога да се обаждам. Ще видим.

12

избирател

преди 6 години

До НадетоА това е съвсем друг вид изказване мила,интелигентно и правилно.Аз негодувах,към просташките негативни изказвания, на мъже скрили се зад две железни врати напили се с последните си си стотинки и след,като набили жените си,са седнали да злобеят по всичко и всички в нета защото е по-безопасно!!!