31

az

преди 6 години

До кога ще четем заядливия слуга на Боко,крайно време е да му се затвори злобната уста.

30

гейчо

преди 6 години

Г-н Тодоров от кога не сте ходили на психо преглед. Явно страдате от раздвоение на личността.В последните месеци няма по голямо политическо квазимодо от ВАС.Вие ще останете в историята като най големия *** в Българската политика.Вие и още няколко зрънца от ГЕРБ каквото Ви кажат влизате в свирепа атака без са имате и най млаката угроза , че не сте прави и предоставяте фалшиви новини. А Вие в качеството си на какъв разполагате и разпостранявате тези невярна информацияЗа Ф 16 комисиона няма

29

Анонимен

преди 6 години

Някои се били замислили какво трябва да правят ама никои не ги е карал да са с бившото ръководство политиката има етика принципи и морал затова малкия град се доразсипа и скоро време ще стане село но докато се конслутират с ония така щее ние зехме да мислим дали ще стоим как се създават семеиства данъци с минимална заплата а те броят мухите в ловеч броите

28

Д-р Гигълс

преди 6 години

Професорът по празни приказки Ивчо е уринатор на Решетников.

27

Анонимен

преди 6 години

До Кагемуша Ами че та така е и с прокурорите, съдиите , нар. представители.

26

ret

преди 6 години

Оставете го Тони-флашката ве! Вижте го каква хубава книга Има "Шайка". Не въ ли кефи!ЧИтетИ ЧИтетИ! Другото не е толкоз важно! Човека има 6000 книжни единици и 200000 документи подвързани с твърди корици! Не спори с такива дет нямат толкоз! нИдеите така ся!

25

Анонимен

преди 6 години

Б.Борисов е на принципа "дръж приятелите си наблизо,а враговете си още по-близо".Но понеже няма приятели е събрал всичките си врагове около себе си,които го дърпат надолу,затова ще види президентския пост през крив макарон.

24

Кагемуша

преди 6 години

Сега да ви кажа, защото съм врял и кипял в тези неща около достъпа до информация: За длъжността Началник на кабинета на Президента на Република България НЕ СЕ ИЗИСКВА специално разрешение/допуск за достъп и ползване на служебна и секретна информация с най-висок гриф. Такова разрешение се дава автоматично с встъпване в длъжност и не се налага да се извършва процедура по проучване и т.н. Същото важи и за самия президент - щом е избран, автоматично получава достъп. Четете законите и разпоредбите!

23

Анонимен

преди 6 години

Нарушение вече има и то е на Антон Тодоров от ГЕРБ, който разгласява класифицирана информация в случая.

22

Анонимен

преди 6 години

На този не му ли изтръпна eзикa вече?! Не минава ден без да плюе по президента. Явно това му е задачата спусната от ГЕРБ и той е приел доста присърце, както и писането на книгата си "Шайка".Но по този начин едва ли ще вдигне рейтинга на шефа си.

21

....

преди 6 години

Боже, как не го е срам тоя изобщо да се показва пред хората. А той нашия на всичкото отгоре говори за морал, чест и.т.н. По голяма плюнка от него няма. Чист 100% лай_но_мет. Как изобщо бих могъл да вярвам на подобен индивид, дори и да е прав, след като го знам преди години какви ги говореше за борисов и герб, а сега къде е и какво прави. И тоя е депутат и ние всички го допускаме това...Еми май,май си заслужаваме съдбата.

20

До 15

преди 6 години

Допълвам твоят анализ с факта,че през 2019 год.ще секнат еврофондовете и ще останат само заемите-респективно дълговете и вече Борисов няма да има интерес да бъде м-р председател,затова ще се ориентира към президентския пост.Това е и причината да предложи Ц.Цачева за президент,за да му топли мястото 4 години.Но сметките му излязоха криви и сега единствения му ход е дискредитация на настоящия президент.Според мен и тези сметки ще му излязат криви.

19

Анонимен

преди 6 години

Гербоухите защо не са подали сигнала по-рано след като са знаели за нарушението, а го правят сега след 7 (СЕДЕМ) месеца? Явно са кътали компроматче и сега напрягат мишци, за да ни пробутат дъртите португалски кошници и да вземат комисионните...

18

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 6 години

и лизачът Антон Тодоров най-ги разбират тия работи. Оня с голямата глава и огромните уши, дето му пораснаха като на магаре от подслушване на телефони и той много знае от тайна информация. За Цървула става дума. Всички го знаят

17

До 16

преди 6 години

За разлика от теб Иво Христов е умен.А ти най-добре се хвани да изкараш някой лев с честен труд,вместо да заработваш 30-те си сребърника с глупави брътвежи.

16

Анонимен

преди 6 години

""Става дума за една секретна шифрограма от посолството на България във Вашингтон, в която се забелязва като получател началникът на кабинета на президента Иво Христов."Само че посланика в САЩ допреди година беше секретар на Плевнелиев. Фактът, че е изпратил писмото до началника на президентския кабинет на Радев доказва, че това е скалъпено от ГЕРБ с цел да се злепостави настоящият президент.

15

Анонимен

преди 6 години

Апендикс не знам, но че такива като Тодоров са злокачествени тумори е факт! Не се лекуват, а трябва да се уникожават!

14

Анонимен

преди 6 години

И. Христов е един позитанско-руски ***! Като види пари очите му стават като оримашки кюфтета. Отгоре на всичко се прави на умен.

13

Анонимен

преди 6 години

Нарушение има в болните мозъци на такива като Антон Тодоров.

12

Анонимен

преди 6 години

Поредната медийна атака на ГЕРБ срещу Предизента е заради предложението на Локхийд да ни продадат нови Ф-16. Заради това беше последната екскурзия на Цветанов до Вашинготн. Цената обаче е за самолет без оборудване и въоръжение, като цялостния пакет далеч надхвърля финансовата рамка от 1.5 милиарда лева.