258

Нинова

преди 6 години

Борисов няма алтернатива

257

Анонимен

преди 6 години

До 281 По времето на Станишев евро фондовете бяха спрени до 2009 близо ... Разходи се сега в Добруджа и виж , за какви машини става дума и какво земеделие. Няма кътче , което да не се обработва. И не само дожруджа. Аз лично познавам десетки малки фирми ползващи евро финансиране, оправихме си блока със съниране + 20 процента отстъпка за климатици и дограма. И още мога да пиша.

256

Анонимен

преди 6 години

До 281 Аз бих написал факти. ББ придвижи магистрала Тракия , която ми служи за работа. Увеличиха туризма , чрез реклами на България, което също ми върши работа. Определено се правят инфраструктура по градовете - вижте големите градове на какво приличаха около 2005 , вижте ги сега . Доста чужди инвестиции дойдоха , където наеха много персонал, много онлайн неща се пуснаха в администрацията . Това е само част. .мога още да пиша.

255

NwA

преди 6 години

Направете си равносметка на това,което сте вземали,като заплата през 2010-2012 и сега през 2017!И ми кажете според вас колко процента ви е скочила заплатата?Хора от София не могат да бъдат много обективни,но хора от провинцията биха дали много ясна преценка!

254

НАГЛОСТ

преди 6 години

Като чета написаното и се питам дали тези които пишат тук са ***.ОТИ и не виждат "доброто" което банкенския ХИТРЕЦ ни сервира всеки ден или тези които са препитвани ? Как може да си доволен от нещо което е камуфлаж? Къде са най-важните реформи? Тези в здравеопазването,полицията и съдебната система? Те не са важни!!!! Така ли???? Важното е да се вдигнат символично някои заплати и малко пенсийките и РОБИТЕ приливат от щастие. РОБСКИ НАРОД!!!!

253

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражаА в Русия какво предлагат?

252

Анонимен

преди 6 години

Всички икономически и социални показатели , макар и бавно, се подобряват. В опосканата ни държава с висок процент ниско или изобщо не квалифицирано население чудеса изведнаж не могат да станат. Нужно е време за да се постигнат по-съществени подобрения.Алтернативата е хаос, който ще затрие България.

251

До Анонимен 261

преди 6 години

Ми браво, бе хубаво е, че не познаваш хора, които взимат под 2 к. Значи движиш в богати среди. Аз с 1200 лева съм щастлив и си живея нормално, не плюя по политиците - оправям се, па ти и такива като тебе безперспективни мрънкачи може да ме жалите всеки ден. Даже мое и по два пъти да ме прежалвате. А тия дет взимат над 2к можеш да ги питаш да ти дадат по някой леф, че да не цинкяш по коментарите, че държавата и политиците са ти виновни.

250

Ха-ха

преди 6 години

Къде го намерихте тоя доволен Българин.........

249

Киро кофража

преди 6 години

До АнонименОтговор. На поли-пазара няма нищо добро. Ситуацията в цял ЕС е такава, както показаха и изборите в Германия. Няма кого да избереш и избираш по-малко рисково познатото. Не че става, не че не те унижава, краде и изобщо не зачита мнението ти, след като пуснеш бюлетина за него. Това е обща либерална диктатура и един модел, който прилагат навсякъде, където могат. Няма кой!!! Значи демокрацията вече не осигурява правото на избор, а това означава, че тя не работи.

248

До доволния от Борис

преди 6 години

До АнонименБихте ли се обосновали и привели някои факти на Вашето доволство от Борисов, моля.Държа да попитам.

247

Анонимен

преди 6 години

малко манджа на прасенцата подхвърлиха и те завъртяха доволно опашки. Реално държавата не прави нищо полезно, върви по течението и се надява на подаяния. Честният частен бизнес опъва каиша задушаван от бюрократщина и корупция.

246

Анонимен

преди 6 години

Като толкова се ядосвате и плю-ете Борисов помислете и кажете какво по добро "има на пазара"? Кой от всичките ни "политици" ще се справи по-добре? Крайните мнения и ругатни не са от полза.

245

тт

преди 6 години

Това е извращение.

244

R

преди 6 години

Българите не са доволни, доволни са софиянци...те си го избраха за кмет,те си го избират три пъти за министър председател...

243

Анонимен

преди 6 години

До до АнонименНапълно съм съгласен с Вас. Това е само моето лично мнение.

242

до Анонимен

преди 6 години

Аз съм доволен от Борисов. Намирам за нужно до го кажа.-------Вие имате пълното право да изразите вашето лично мнение.Аз съм на друго, противно на вашето, но по-важното е това да не е причина за напрежение и конфликти в обществото.В крайна сметка честните Избори са тези, които определят избора на обществото и политическия, икономическия и социален курс на държавата.

241

Анонимен

преди 6 години

Платено! Фактура желаете ли?

240

анонимен

преди 6 години

За 28 г. партиите съсипаха държавата! Изредиха се седесари, комунисти, царисти, пак комунисти, сега гербери, а на опашката чакат ред патриоти и Слави! А, светлото бъдеще не идва! Остаряхме през прехода и вече нищо не чакаме, само ГОСПОД ДА НИ ПРИБЕРЕ ПО-БЪРЗО!

239

а останалите

преди 6 години

Цитат:формират ядрото на подкрепата за кабинета "Борисов 3" сред около една пета от българите.......а останилите четири пети сме за изхвърляне,....така ли?