14

Анонимен

преди 6 години

Колко хубаво било да си живееш на гърба на мама и тати и да се оправдаваш с имотния балон дето все се надувал, надувал, а не се пукал.

13

Анонимен

преди 6 години

За имотен балон пишат само тези, които не могат да си позволят да си закупят ново жилище, вкл. и гарсониера, т.е. неудачниците.

12

Обективен

преди 6 години

Ще ни се да е балон и цените да паднат, ама те не падат. Понякога се застояват на едно ниво, може и леко да се понижат, както стана през 2009 година, но не падат. Изборът сега е дали да чакаш до дълбока старост балонът да се спука или да си купиш жилище сега, докато още работиш и може да го изплащаш. Може да не ви харесва, но е така. И разбира се не съм брокер и нямам никаква лична изгода да налагам някакво мнение.

11

бг смешки

преди 6 години

като цяло народа е яко пр***ст и лесно се манипулира и лъже ....много хор акоито се наиграха 2007ма - 2009та вече ги няма у БГ .... СЕГА при новият балон ше наиграят още ..щото у БГ е пълно с глу***паци и бал***ци !!!!

10

Наблюдателен

преди 6 години

Погледнете колко от прозорците в повечето блокове светят вечер. Половината има-няма. В България не останаха хора. Брокерите изпадат в страшна паника вече, познато чувство от 2008 г. Но това е цикличността, а и никой не се учи от историята. Алчността и страхът са в основата на всичко.

9

бг смешки

преди 6 години

разберете че при тия цени на имотите ше застроят и луната !!! цените са много мног о високи ......реално надценката е около от 200 до 500 % при някои имоти .... който е платил над 800 евро за имот е пълен балък ....

8

бг смешки

преди 6 години

имотите не са поскъпнали - просто има балон който се надува от строители и брокери ....тъй като всички имат изгода от тва да е висока ....докато има балъци които плащат по 900 + евро на квадрат пишман сторителите ше застроят и луната ...... а балъци у БГ дал господ ...реалната цена на имотите е около 400 - 500 евро до 600 за най-луикснозните такива .....само че балъците у нас купуват на 200 - 300 % надценка яко .....при нормална 10-20 %

7

Анонимен

преди 6 години

ами а да се пукне, че като гледам в квартала още колко блока ще се пръкнат в следващите 12-24 месеца ми призлява. А на времето бе пуста улица с малки схлупени къщички...

6

Столичанин

преди 6 години

Силно се съмнявам, че останаха балъци да купуват на тези цени. Имотът, който купих преди 6 години е поскъпнал 100%. На каква база? Нито инфраструктура е подобрена, нито сме станали първа икономическа сила, нито има изгледи да растем като население и икономика. Отговорът е ***-балон, който догодина се пука.

5

BG СМЕШКИ

преди 6 години

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЪСИПАХА ! със съгалсието на п***ростият народ .....

4

Азь

преди 6 години

Пишете си, пичове(коментиращите преди мен), но истината е, че народа е *** и си продава земята в Добруджа (например) за да купи панелка да помогне на детето. Примери имам лични не един и два. Българите са изключително неграмотни финансово...

3

Анонимен

преди 6 години

балона се надува, надувайте момчета.. ще стане на парчета. За детската градина ли ги пускате тези статии ?

2

nkavrakov

преди 6 години

Нека да е ясно на всички че в момента пазара на жилища в София е в ситуация на имотен балон.Брокерите,банките и строителните фирми надуха цените за по малко от две години до непосилни нива.От догодина банките започват да вдигат лихвите постепенно нагоре.Сценария от 2008 година се повтаря-цени на зелено над 1000 евро на квадрат и голи приказки за сигурността на покупката.Не купувайте и не теглете кредити на тези цени.Имотната и банкова мафия ще ви съсипе живота после.

1

Анонимен

преди 6 години

Мафията на Тримата Шишковци унищожи и съсипа София.