94

Анонимен

преди 6 години

Германия е окупирана, Меркел е диктатор.нали знаете как постъпва демократичния свят с диктаторите като Кадафи,Садам, Милошевич, Кастро?Какво още чака Путин, че не й изпрати КГБ?

93

Гюнтер

преди 6 години

Новия световен ред и либералистите я подкараха чалгията..Демокрация!?!?пфуууууВсъщност е плашещо това което става в света,и робите на банките как спат.

92

Щирлиц

преди 6 години

До СатаНАТОМного пиеш,не ти понася.

91

Оруел

преди 6 години

Той и волен уж беше наци пък вчера целия политически цирк му беше на сватбата. Изборите ако променяха нещо щяха да ги забранят :)

90

учител

преди 6 години

До 110 СатаНАТОРано си се дрогирал ! Като ти се просветли състоянието вземи прочети малко история истинска а не фалшива писана от сороските организации.

89

Гьобелс

преди 6 години

До ничеЕто как се ражда неонационалсоциализма! Поставя се началото на едно ново дело!

88

Анонимен

преди 6 години

До Трак до "аноним 95ХА-ХА-ХА.....тоя па се е заразил от снн-чето....с "фейк-нюзчетата"! Ти и "летях до Москва"!!!!!????? Абе будало, за да летиш до Москва ти требват толкоз пари, че ти с тия гл.у.п.ос.ти, дето ги тролиш тука, няма да заработиш и за билет до Нови Пазар!!!! ***!

87

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАтака е разгонената *** на Путин

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104Я пак............и КЪДЕ Е ТАЯ ТВОЯ еуропка? Вече на кучето в.......И какво си забравил ти там??????? Господи Боже, от немечко тръгват единствените засега (дай Боже да си е така, да са само две!) ДВЕ световни войни и ние ПАК се прехласваме от тях и им се слагаме като......айде да не казвам като какви! То бива ***.ло.ум.ници, бива, ама чак толкова.............А колкото до ушанките.....ТЕ НЕ ЗАПОЧВАТ, ТЕ ЗАВЪРШВАТ ВОЙНИТЕ!!! ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ какви ги плещиш, ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

85

Анонимен

преди 6 години

Да бе,то и Атака бяха плашещо нещо ,а после се продаде на властите. Театър !

84

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо страшно , в България нацисти и герберисти управляват вече половин година ! Собственикът на ГЕРБ нямаше с КОЙ друг и това го остави на власт . Три мандата , три провала ! Експеримент ,, БОРИСОВ ПЪРВИ, ВТОРИ , ТРЕТИ " ще тежи и на внуците ни !

83

еврейско дело

преди 6 години

защо ли ги спасихме? Няма ненаказана добрина!

82

ресто

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Това е смърт за българите в Германия!

81

ниче

преди 6 години

От нейната стара утроба нацизма се роди!

80

брала мома малини

преди 6 години

Като е пасторска онука, кому го дърви тука?

79

Кунц

преди 6 години

На кой му пука!? Важното е че прогониха руските войски от страната си. Американци, Французи, Англичани, Канадци са възпитани хора и слушат внимателно мнението на домакина си. Германците си живеят много добре без руснаци.

78

Anton Kura- Yambol

преди 6 години

*** вещица

77

!!

преди 6 години

Поданик на държава, която прати UKIP в парламента си, няма право да коментира избора на други държави. Няма право дори български избори да коментира (които всички знаем каква пародия са), камо ли немски.

76

Анонимен

преди 6 години

Кво ревете сичките, бе. Бабусята направи най-голямия икономически подем в историята на Германия, че един от най-голямите и в света. Понеже няма вечни неща, после се пада, като от високо най-боли. Най-хитри са русняците, те вечно са в позата "ставание с колен".

75

ДО 81

преди 6 години

Хора като теб заграждат една територия с огради и войници с автомати и превръщат хората в затворници,в овце в обор.Който не мисли като теб или не иска да живее в твоя обор бива застрелван.Виждал съм го по комунизма,когато хиляди българи изчезваха по лагерите или бяха застрелвани като кучета на границите от психопати като теб.Хора като теб са слаби,меки и нямат сила и личност.Ограничен,изпълнен с омраза към всеки различен.Най вероятно си полово немощен и самотен.Явно ти е тежко,напълни торбичката