265

ДО ГЛАВНИЯ

преди 6 години

ПРОКУРОР на РБЪлгарияГ-н ГЛ>ПРОКУРОР, моля разследвайте какъв е този паравоенен боен съюз, който ОТКРИТО признава, че се занимава с НАСИЛИЕ и ОБЕЩАВА да УПРАЖНИ НАСИЛИЕ над НС на РБЪЛГАРИЯ.ОТкъде имат оръжие и КОЙ СТОИ ЗАД ГЪРБА ИМ? Това, което готвят, ми прилича на 9.09.1944.ЗА ВЛАСТТА, която искат, са ясни- щом са почитатели на НОЩНИ ВЪЛЦИ( "една интелигентна академична група, обичаща православието и Велика Русь").

264

Анонимен

преди 6 години

Браво на платените драскачи,отново правите опит да дезинформирате и объркате хората,....Жалките ви опити да оплюете всичко българско и родно и всеки,който се опита да го защити ще приключат с крах...Истината винаги излиза наяве продажни ***...умирайте от страх ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

263

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ББ ЧЕ ПРИБРА ПЛАТЕНИТЕ ЛЮБОВЧИИ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ В ГОРИТЕ- ТЕ ТАМ НЕКА СЕ ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ, ДА НЕ ГИ ВИЖДАТ ДЕЦАТА НИ. ТОВА Е НАПРЕДЪК ДО СКОРО КРАЙ ПЪТЯ, СЕГА В ГОРИТЕ.

262

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто лечение на националните предатели русофили е по рецептата на д-р Стамболов-разходка ди Левент табия.

261

Паравоенен

преди 6 години

Смешковци

260

Анонимен

преди 6 години

колко са, с какво разполагат и коя сграда ще превземат най напред? И тук чета директна заплаха за преврат, направо трябва да им се покаже на тези, че си има държава(независимо колко порочна) и ще си понесат отговорността. По скоро ми е забавно, но има и нещо страскащо в наличието на тези формирования, защото тези държава не могат да съборят, но някой беззащитен дето не е като тях и не мисли като тях може да пострада.

259

Анонимен

преди 6 години

Тези "герои" даже са си публикували банкова сметка да събират пари от народа за издръжка, оборудване и оръжие!Цацаратурата спи! ДАНС спи!

258

Анонимен

преди 6 години

Руски под-логи.

257

Анонимен

преди 6 години

Кой ги финансира тези?

256

Анонимен

преди 6 години

Тия защо си крият лицата като са много ербаб?

255

Анонимен

преди 6 години

Ако Сотир Цацич не го беше накълвала руската Чайка, сега можеше даже и да се самосезира на хаштаг #автоматичниоръжия, но това все пак е България. Ние сме свикнали да се снишаваме, докато бурята отмине...

254

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбирам, въпросните елементи, войнски съюз "Васил Левски", май е било по-добре да се кръстят "Владимир Илич" или направо "Влади Путин". Явно много ги е боляло за другарите рокери, за да се хвърлят в бой за тях, че и да рискуват да отнесат по някоя година затвор.

253

Анонимен

преди 6 години

Убожавъм такива антисо ро сои дни новини. Правят ме горд, че съм от провинцията а не от продажна софиа.

252

до 259 Пенсионер

преди 6 години

Да. Така е. Америка не само купува но и директно унищожава.

251

до 261 Мнение

преди 6 години

Твоето мнение не е нужно на никой. Знаеш къде да си го сложиш ? Ако не можеш сам ще ти помогна, хора сме.

250

Мнение

преди 6 години

До Пенсионер 259 Прав си колега , но на кога ги казваш тези истини? Не човек а желязо , просъскал агента фашист. Тихо мъртвия казал: Не би , чуг..н комунист.

249

Пазарджишка дивизия

преди 6 години

До АнонименТи Альошката чакай пак! Тез от снимката са ходеща саздърма.

248

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 252До Анонимен 252Америка не купува и не продава такива запъртъци. Само *** е готов да ръсне някоя и друга рубла за такива като теб! Всички, които пишат подобни простотии нямат представа какви са били винаги намеренията на руската мечка към България. Спомнете си думите на Аксаков: Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!

247

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 256Значи логиката е такава, ако казваш истината си родоотстъпник и трябва да се преместиш в Русия а ако защитаваш страната на т.нар. свобода която изби цели народи и продължава да избива ти си родолюбец и може да си останеш тук.===това, което си казала е манипулативна , йезуитска абракадабра!

246

Анонимен

преди 6 години

когато една система е пред провал, пред срив, спасителната и сламка е ... "патриотизма", чрез който тя (системата) да се спаси, провокирайки ситуации, чрез които ще може да се стигне "оправдано" до насилие и/или избиване на тези, които не са съгласни със системата!елементарна схема от стотици и хиляди години!същите тия псевдо-шумкари (тогава), сега вече олигархични капиталисти, провокират към "патриотизъм" към пазене "на родината", а в същност към пазене за заграбеното от тях!no pasaran!