98

До Кокошката 1

преди 6 години

Ами като съобщаваха по турската тв за разговорите и Ердога казал "Това, че САЩ не ни го дават (Гюлен) ни кара да се замислим"... Толкова... нито протест, нито нещо друго. Ти май турска телевизия не гледаш а кокошке?В Турция поне 50 % са против диктатора и с право.

97

Анонимен

преди 6 години

До 100 % TURKИ откъде извират Тигър и Ефрат?От турски Кюрдистан.И като извират оттам тапи ли ще им сложите, какво?

96

Smej

преди 6 години

Евалла, Тюркие. Само Господ, на когото вие викате Аллах, знае какво ще се случи. Но ще има сеир с Тюркие. От високо като паднеш по-боли, отколкото от ниско.

95

100 % TURK

преди 6 години

На кюрдите не им върви и на ладери ....Барзани ги прецаква по неусетния начин , но те не го усещат.....Турция го хранеше поеше и му даваше пари за да плаща заплатите на на подчинените си ....А един пък е написал ,че Ефрат и някакъв язовир е бил в техни ръце !Нека въпросния погледне на картата , откъде извират реките Тигър и Ефрат. ...и после сам си отговори. ....

94

PD

преди 6 години

Сирия не само не загуби войната, ами е в цялост, и с основателни претенции, за окупирана от непоканените коалиции и свободни играчи, на нейна територия. За разделянето и към момента и дума не може да става. Зад подобен сценарий, ще са само САЩ, и то вероятно в подкрепа на Иракските кюрди. Тръгне ли с едните, следва и за Турските кюрди. За това Ердо, се дърпа на САЩ. Сирия след ИД, ще се разправи с всички групировки, отказващи политическия решение и желаещи разделяне на Сирия. За сега поне е така

93

Анонимен

преди 6 години

Гледах по турските телевизии как Ердога иска от САщ Гюлен и как те не му го дават. И как Ердога като куче клекна.Показаха му къде му е мястото."Ние сме замислени относно решението на САЩ" (да не предават Гюлен на Турция).Със САЩ не може да се мери Ердога. Няма капацитет.

92

Златният Шмайзер

преди 6 години

Кога е продълвението на златният век Киосем ?Чудно ми е еничарите дали ще превземат властта отново ?Защото независимост от 108 години не е имало господа зависими русофили и американофили и никрофили :)

91

Хамериканизацията

преди 6 години

Тоя *** кефи как си оправя отношенията със Русия и го забива на Америка .В същото време дига стандарта на живот в Турция .Хората го обичат защото е силен и се бори за собстшената си родина .Ние тука нямаме такъв лидер всички са папагали и изпълняват политиката на Америка .Не защитават интересите на народа .

90

ssdd

преди 6 години

До 101 :Не се обеснявай бе ,червен смърдящ плъх.Надушваш се от километри.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Да, да, за буфер стават, но държава не са , колкото и да грухтиш...

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...........Държава Украйна няма, има части от Полша, Мо...............Колкото и да *** руските ***, че няма държава Украйна, тя съществува и е най-добрия буфер между цивилизования свят

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Русия си взе своето. И Украйна няма защо да заблуждава света, че Крим е украински. Държава Украйна няма, има части от Полша, Молдова, Беларус и най-много от Русия в нея. Руските територии са заграбени още при комунистическия режим от болшевика Хрушчов - селянин от Украйна, стигнал до генсек на КПСС, и подарени на Украйна като откуп за избитите по негова вина хора там. Така че, Украйна и сега държи анексирани руски земи в своите граници. И трябва да ги върне, ако не е фашистка.

86

мен

преди 6 години

До 81Що не мога да се сетя този звяр да е спечелил поне една вокна

85

СатаНАТО™

преди 6 години

САЩ направиха 4 укрепени бази в Източна Сирия, кюрдите завзеха половината територия. След като Иракски Кюрдистан се отдели, и сирийските кюрди ще се присъединят към него. Кюрдистан в Близкия Изток ще е това, което е Косово на Балканите. А Турция реши ли да прави номера, ще остане без южните си провинции.

84

ссдд

преди 6 години

До 87Не пиши глупости,русофилски ***.Турция е 4-тата по сила държава в НАТО.Ердоган купува тези бедни системи ,за да може да сваля по-лесно руските самолети ,въпреки че и до момента имаше успех в това начинание от което руснаците се ***.Въпреки това ,турците са съюзник на САЩ и думите на Ердоган са продиктувани ,заради това ,че САЩ подкрепят Кюрдите ,но стане ли война ,Турция винаги ще бъдат зад САЩ,не се притеснявайте вие.Това не е руската *** ,че да е сама на сцената.

83

Някой сериозно

преди 6 години

вярва ли че исляма и Турция в частност, ще обърнат върховенството на САЩ и евреите в него

82

Анонимен

преди 6 години

Турция все още нищо не е купила. Ердоган се опитва наивно да блъфира американците заради подкрепата им за кюрдите. Ердоган имаше задача да навлезе в Сирия и да махне Асад, Западът затова го хранеше толкова години като куче, но Ердоган се уплаши от атентатите, които руснаците му организираха, и даде заден ход. Оттам нататък за Запада Ердоган е пътник. Цялата постановка с преврата си я разигра той, за да си спаси царуването.

81

:):)

преди 6 години

Смехурко ли сиБахурко ли си, явно си невжа. Турцуя е пределно наясно че с С400 което ще закупят, един руски самолет няма да свалят, присто това е експортен вариант ,но това ти е мн сложно за теб...още в Ирак се видя с френските ПВО комплекси на Садам.

80

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН И РУСИЯ ПОСТИГНАХА СЛЕДНОТО -БЕЗ ВОЙНА СИ ВЗЕХА СТРАТЕГИЧЕСКИЯ КРИМ И БОГАТИИЯ НА РЕСУРСИ ДОНБАС,ДАДОХА ЯДРЕНИТЕ ТЕЪХНОЛОГИИ НА АРИЙЦИТЕ ОТ ПЕРСИЯ ТА ДА СЕ ГЪРЧАТ Ж*ДОВЕТЕ, ПУТИН И РУСИЯ НАПРАВИХА НА ПУХ И ПРАХ ПЛАНОВЕТЕ НА САЩ И ИЗРАЕЛ И САУ.АРАБИЯ ДА СЛОЖАТ РЪКА НА СИРИЯ ИЗПОЛЗВАЙКИИ ОБУЧЕНИТЕ И ФИНАНСИРАНИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ ТЕРОРИСТИ ОТ ИД ПИТИН И РАША ВЗЕХА В СВОЯ ОРБИТА ТУРЦИЯ И МОСКВА СЕ ДОКОПА ДО ПРОЛИВИТЕ И ЗА КАПАК МОСКВА НАСЪСКА МАЛКИЯ КИМ КОЙТО ПРАВИ САЩ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ.

79

Анонимен

преди 6 години

До Dodo NY РЕФЕРЕНДУМ НАПРАВИ И СЛАВИ ТРИФОНОВ-- промени ли се нещо в България