149

Успял бъгларин

преди 6 години

Да те квасифицират, като успял българин винаги означава само едно, а именно да си заминал на гурбет в чужбина и да бачкаш като бял човек за нормална запалта, за разлика от това, когато си бил в ългария, но си го вършел за мизерната заплата. Не знам, кой би инвестирал, каквото и да било в черна дупка с име България. Знам едно, че наиситна се налага нкой да инвестира, защото вече няма какво да се краде.С това завършва вечерната ни програма, драги зрители, приятна вечер и спкойни сънища.

148

Анонимен

преди 6 години

Докато не си отиде и последния комунист или дори само помнещ комунизма, България няма да се оправи.С други думи ако я има още България след 50 години, за младите ще е по-добре.

147

Анонимен

преди 6 години

Радев, от както е Президент освен, че видя от балкона си руското знаме в Крим и си направи няколко селфита - последното от които с Тръмп - няма никакви реални постижения за държавата България.

146

Анонимен

преди 6 години

Радев е един празен дърдорко, който на практика нищо не прави. Само се разхожда на наша издръжка по света и си живее като принц.

145

Анонимен

преди 6 години

До: 147: "Дали изобщо има такива преуспели българи с милиони, които могат да инвестират?!"И не "преуспели българи" инвестират в България както банков път, така и кеш, което се равнява /според официалните данни/на повече от 1,5 млрд. евро годишно - без внесените кеш пари !

144

наглост

преди 6 години

Донесете си спестените пари изкарани с пот на челото ,та да ви ги засмуче олигархията - това ли каза радев?как се инвестира в Бг ? питайте тея дето го направиха и избягаха -подкупи,корупция ,изнудване .и аз гласувах за него ,ама съжалявам - същата демагогия ,а дела НИКАКВИ !

143

Анонимен

преди 6 години

Явно си настроен негативно към Радев, защото в твоите очи той от противниковия лагер, но той е голям ас като летец и освен това се държи много кротко и не провокира никого. Мисля, че той специално иска да работи за България и напоследък направи много контакти и срещи, срещна се даже и с Тръмп.

142

пешо

преди 6 години

Нека кани, ще ги прогоним с камънье и дърве. Да си инвестират в техните държави, стига са си строили фабриките у нас да ни тровят въздуха и да им работим ангария.

141

666

преди 6 години

И къде са тези преуспели зад граница българи, че нещо не ги виждаме? Аз знам само Канев, който инвестира в Русе в университета и болница, но чевекът е вече много възрастен. Други не знам. Дали изобщо има такива преуспели българи с милиони, които могат да инвестират?!

140

Анонимен

преди 6 години

Следващият път си изберете за президент някой кашик или редник Тъпанчев.

139

Анонимен

преди 6 години

Радев ми прилича на партиен секретар от тошово време ... има добро желание, но толкова си може човека.

138

Анонимен

преди 6 години

При правешкият каскет нямаше банани и тоалетна хартия, затова си бършехме гзовете с Работническо дело. То за друго и не ставаше де...

137

Гошо

преди 6 години

И защо да инвестират, за да ги рекетират на всяка крачка ли?

136

Анонимен

преди 6 години

"Фатмашката гордост" Радев и неговите лукуми и общи приказки.Трошач на тъпомери.Че не става за президент е ясно, но поне да беше по-умен.О Боже, умен ***... ето че и аз казах глупост.

135

Анонимен

преди 6 години

Инвеститор иска да инвестира в самолети изтребители българските ВВС- търси Президенти за висш пилотаж на частно авиошоу !

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117. И къде са същите цените, посочи ни на нас ограничените българи. Посочи държавата, но няма да можеш, щото лъжеш *** издухан.

133

Анонимен

преди 6 години

Моля тия зад океана да идват бръже и да инвестират . Тукашните аидуци/ бизнесмени / да им откраднат бизнес и съда да ги обяви за виновни че инвестират тук . Между другото руските авери на някои ченгета ще им отвлекат децата за откуп ,автоджамбазите ще им откраднат колите ,имотната мафия ще и обере каквото и е останало и така накрая със някаква лека форма на параноя и шизофрения ще забегнат и няма да искат и да чуят да се върнат до като са живи

132

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистиеския диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сега сме член на НАТО и ЕС и те ни подариха тоалетна хартия и банани.

131

филм

преди 6 години

Един наивник над средна възраст....

130

Анонимен

преди 6 години

Говежди надежди му викат на това