120

Съжалявам,ама...

преди 6 години

До посегнаханаинвалидаЧастниците не желаят инвалиди,защото инвалидът на практика не е толкова полезен и производителен,колкото здравия работник.като дойде време за плащане на данъци от НАП си искат данъците и осигуровките,без да се интересуват дали има инвалиди или не! Съчувствам на инвалидите,но живеем в демокрация,пазарна икономика и приветстваме неолибералните идеи на ЕС,където няма братство,равенство и свобода,а човек за човека е вълк!

119

Гюнтер

преди 6 години

Вижте,нямате идея какъв е живота на инвалида.Недейте да говорите моите данъци и подобни,защото утре не се,знае как ще ви завърти живота и каква песен ще запеете.Днес морето ти е до колене,утре виеш от болка и ужас на улицата..Сериозно ви говоря,не пожелаеайте мизерните пари не тези бедни нещастни хора.Не бъдете Тикви.Мислете,съчувствайте и казвайте пази Боже!

118

ха-ха

преди 6 години

За тия инвалиди дето са били с високо кръвно 20 г., *** не са го лекували до инсулта щото така са си решили, никаква пенсия не трябва да има. Установено ли е хронично заболяване - човек да е длъжен да се лекува, иначе изобщо да не претендира за пенсия, защо да яде от моите данъци.

117

Гост

преди 6 години

Шест комисии и четири решения, вместо врътването на един телефон в болницата, издала епикризата, извършено от съответен чиновник, в здравното министерство. За жалост, здравното министерство, гледа на изработването на единни регистри и компютърни системи, както дявола гледа библията. За какво ли ще са ни... И една точна методика за изчисляване на трудоспособността - която наистина за някои хора е временна, за други - не, то си пише ясно в медицинския документ, докога този човек не е на работа.

116

Анонимен

преди 6 години

До Некъф До 122Може ли линк- къде да прочета, че за ТЕЛК държавата дава 600 000 000 лв на година!Благодаря предварително!

115

Гюр

преди 6 години

И най отваратителното е как троловеете противоппставят хората.Против учителите,против студентите,против пенсионерите,против всеки който си търси правата...за ениччарите не говоря,те за никъфф не стават..

114

Гюнтер

преди 6 години

Не бее...направо ги застреляйте инвалидите,кво ще ги мъчите.Шест комисии,инвалид човек ще ходи на шест комисии за,200лв които и за пътни няма,да му стигнат.А вие дето отдолу ромите тва онова,ромите ви никой няма да ги пипне болния и сакат българин ше го отнесе ПАК!!!Толкова бездарно и безидейно правителсъво не си спомням изобща да е имало в тоя тридесет годишен кошмар.Бсз грам идея и хабер са тия креетени ,и всичко *** нашия гръб..

113

Некъф

преди 6 години

1 000 000 инвалиди ли бре! А стига е!Лично аз познавам член на ДПС-то който е болен от рак от 20 години и си получава пенсия и не смята да умира. За махалите няма да пиша, че там е още по зле. Почти всички са инвалиди и карат БМВ-та за по 20 000 лева, а ние цацките да плащаме данъци за да могат тарикатите да живеят на наш гръб. Лошото е, че заради тия лъжеинвалиди ще пострадат и много хора които наистина заслужават помощ.Да отбележа, че за социални помощи държавата дава 600 000 000 на година.

112

ДО 120

преди 6 години

Ромите са по-голям проблем от КТБ и Корупцията - Виждал съм Ром Инвалид заради изваден Преден Горен Зъб - взима 180 лева месечно , от Октомври ще взима 200 лева месечно .

111

Кире

преди 6 години

В Италия три дни след инцидент и загуба на трудоспособност, и се знае пенсия, рехабилитация и т.н. Ако човек в действителност има проблем, и мине 6 комисий, ми той е мъртъв. Да намерят друг начин за ограничаване на ромите без трудов стаж, но с телк.

110

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До БРАВО на ГЕРБГлупости! Банки фалираха, средства от обществени поръчки източиха, ежедневно бизнесът ограбва работещите, хора убиват за 1 цигара, ДАНС не се намесиха, сега инвалидите на гладна смърт ще обрекат.Геноцид!

109

Анонимен

преди 6 години

Ами нека, брат ми е с тежко заболяване, инвалид по рождение със 130 лева пенсия, като идем на дадата да я вземем от пощата, има поне 20 ромки на крака чакащи а своята. Лошото е, че като я спрат за тях, няма да я вдигнат на истинските инвалиди, а парите ще потънат за други цели.

108

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До Аз съм-112Изобщо не пиша небивалици. Компетентният твърди, че тя е здрава. Отговарям му, че не знае от какво е болна и колко заболявания има. Това, че на външен вид изглежда здрава, не значи, че в действителност е здрава.Ти като си с ТЕЛК, би следвало да си наясно с тези неща.

107

БРАВО на ГЕРБ

преди 6 години

Държавата се опитва да се справи с Ромските Инвалидни Пенсии .Те товарят неимоверно много НОИ за сметка на Истинските Инвалиди .Всички знаем и сме виждали Разседлавания в Националните Телевизии с Доказателства за Корупция на ТЕЛК - Стотици хиляди Роми ползват и източват НОИ без да са внесли един лев . Тук вече става въпрос за Национална Сигурност и е редно ДАНС да се намеси със Специални Разузнавателни Средства , и някой Лекар да отнесе Пешкира в Затвора за цялата Гавра с Българите .

106

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До до 110Верно си зле!Преди да ме пратиш ДГД, вземи прочети и другите постове, щото и понятие си нямаш от ТЕЛК и пенсии.

105

Аз съм-112

преди 6 години

Посегнаханаинвалида,спри се бе момче.Говориш небивалици.Каквито и да са болестите процента на инвалидност се определя от степента им.Това че не ти казва от какво е болна с нищо не променя нещата.

104

до 110

преди 6 години

До посегнаханаинвалидаЧета те и виждам, че си спец и си навътре в пенсионната материя.Случаят, за който писах и получаваните пенсии, е от преди 15-тина години.А на твоите препоръки какво да правя аз, само ще ти отговоря с пожеланието "ДГД".

103

До 84955

преди 6 години

Две пенсии в България не се дават. Инвалид съм 95%,с 43 години трудов стаж.Получавам пенсия за прослужено време и 19лв и 50ст.добавка за соц. интеграция/лекарства/ Това с двете,трите и т.н. пенсии са г.л.у.пости.До1януари 2015 имаше разни варианти но вече не Така че тази съседка или те лъже,или си измисляш.*** на ул.Иларион Макариополски 10 и всичко ще ти се изясни.Стига измишльотини. Явно си още малък и непросветен

102

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До до 102Те и здравите мрънкат. И ти мрънкаш в момента, ама не се усещаш.

101

посегнаханаинвалида

преди 6 години

До до 102Изобщо не знаеш от какво е болна в действителност, има болести, които хората не казват какви са. Изобщо не знаеш дали не се крепи на лекарства. Изобщо не знаеш какво работи в чужбина, защото не си там с нея. Изобщо не знаеш и каква е пенсионната система в Бг, ама лееш неадекватни обвинения, раздаваш квалификации и сочиш с пръст хората, без да знаеш кое, как, защо.Вземи се смени с твоята позната, щом мислиш, че е ударила джакпота.