12

rst

преди 6 години

Това ще е някой заклет пешеходец дето е пуснал опакването.. Само че аз съм "ЗА" всяка една павирана улица да се асфалтира и изглади, защото после всяко минаване по павета създава страшни вибрации и разкъртва цялата ходова част на колата, което после ми излиза през джоба. Аман от жалбаджии в тая държава. Имам чувството, че си нямат друга работа и по цял ден се чудят в коя институция да пуснат оплакване..

11

ДО (-_-)

преди 6 години

До (-_-)Я, слез от колата си, бе дебелак! Сигурно не можеш вече да си гледаш шкембето от липса на физическа активност!

10

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ще кажеш че тия павета са по ценни от Сфинкса, пирамидите, Ангхор Ват, Мачу Пикчу и Палмира. Ае моля ви се. Те скоро безпилотни коли ще се движат из градовете, а после и дронове ще летят. Така че смело напред.

9

(-_-)

преди 6 години

Да си взимате историческите павета и заедно с тях в историята! Тази настилка е абсолютно негодна за съвременни автомобили. За да сте по-автентични карайте каруци с жива тяга.. Деева и тъпаанарите!?

8

дсфж

преди 6 години

Режат ги на филийки иразни роми и мутри си правят страхотни облицовки за селяндурските къщи. Откъде на къде неква си там община ще им пречи на бизнеса?? Да слагат асфалта, желателно и с повече дзифт. Ох яко , като се разпльока лятото - тамън и нови обувки ще си купуват гражданята. Така де - парите треа се въртят, ланата - да се ядат.

7

Анонимен

преди 6 години

Чак пък българин да е Канети...

6

Анонимен

преди 6 години

Ако общината плати 50 милиона на Боко, паветата ще останат.

5

Анонимен

преди 6 години

Махайте тия павета, не са наредени добре, не се поддържат, чупят се коли, дупки яко. Грохот и мръсотия.

4

Анонимен

преди 6 години

"Ул. "Славянска" има изключителна историческа стойност, не само като първата павирана улица в България, но и също като улицата, на която се намират Търговската къща на Канети (Елиас Канети е единствения български носител на Нобелова награда за литература и улицата е описана в книгата му "Спасения език")"Това не е важно, важното е Асфалт Паша да си вземе процента от новата настилка.

3

Един от Северозапада

преди 6 години

То , държавата е на път да бъде заличена, та какво остава за улица...

2

Анонимен

преди 6 години

последният доклад за климатичните промени предупреждава, че асфалтът направо ще се втечнява през деня - задължително да запазят паветата отдолу! - като се оттече асфалтът в реката да не драпат по коларски път

1

Анонимен

преди 6 години

След като откраднаха всички павета от софийските улици хората на Бойко Борисов подкараха паветата от Русе.За ГЕРБ нещо няма историческа стойност.За тях историята на България започва с Бойко Методиев Борисов.