105

1

преди 6 години

Няма такова нещо - престъпността в Западна Европа е в пъти по-ниска от тази у нас.Особенно пък в Германия,особенно пък в Бавария.В България престъпността също не е висока,проблемът е че не особенно голямото количество престъпници не влиза в затвора.И тук авторката е права-правосъдната система не работи,а ние като народ неможем да я накараме да работи.Държавите с особенно голяма престъпност в Европа са Украйна и най-вече Русия.Живял съм в Русия, там наистина престъпността е огромна.

104

гяур от Румелия

преди 6 години

До баварска колонияПо-добре Източна Румелия, отколкото баварска колония!

103

баварска колония

преди 6 години

До ХансДа живее България ! - верен съюзник и боен другар - Баварска колония.

102

забележка

преди 6 години

До Helleborusпокрай рода си да бяха почитали и техните бивши съюцници - бойни другари!

101

очакваме чудеса

преди 6 години

ГЕРМАНЕЦА СИ Е ГЕРМАНЕЦ!!! Не можеш да го промениш!

100

Helleborus

преди 6 години

Тук става дума да имаш собствена форма и същност, за да си жив изобщо. Всяко същество, но и всеки народ, се развива със свой разум, воля, решения, чувства. С тях ти приемаш или не приемаш други хора, интегрираш ги или не. С тях твориш култура, наука и образование, семейство. Трябва първо да бъдеш някой, за да съществуваш. На българите глобализацията се представя като отказ от себе си, тъй като нашите чиновници са по-напористи, поемайки водачеството, те унищожават тази сърцевина мотор на народа.

99

Разочарование

преди 6 години

До ОбобщениеНе е онази Германия на надеждите за по-хубав живот! Не сме съюзници като през ВСВ!

98

жалко, но факт!

преди 6 години

До жжааогоИ аз се чувствам победен и унизен като германски съюзник, но кой ще ми го признае?Дано да стане ново германско чудо!

97

ДА ЖИВЕЕ ХАНС

преди 6 години

До ХансЕто, това се казва верен съюзник на България! - един от малкото!!!

96

Ханс

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!Единственото спасение на нормалните хора е Национал-социализма !!

95

.

преди 6 години

Тази повърня я четох до "турското присъствие" , предлагам на госпожата/госпожицата да прочете свидетелствата на Макгахан и книгата на Гладстоун за да види и разбере какво топно е представлявало "присъствието" на свирепите османски орди.

94

40684

преди 6 години

Винаги е имало мекерета с прекършен гръбнак и наколенки заради дена паница леща. Само не на нас за безвъзмездната помощ, която е оказвала на санъродниците си. И с толкова перспективни специалности как се преквалифицира на обикновена учителка при това за чужденци, а не на германчета! Ей, за да повярват на лъжите ти, е необходима изключителна дарба, а тази слугиня не я притежава. жалко и за дойче Веле, *** какво да се прави пропаганднаат машина не трябва да спира... *** шарани обаче вече няма.

93

жжааого

преди 6 години

за жалост германците се превърнаха в един смачкат и *** народ ,на който постоянно му се вменява вина заради Хитлер . Превърнаха ги в овце. Като чета статията няма да се учудя, ако и германките надянат фереджета само и само ,за да са толерантни...

92

Психолог

преди 6 години

На такива издухани мигранти не им давайте глас, щото само ни излагат.Обвинява българите, щото мразели бежанци, а после сама си противоречи, като казва, че интелигенти и образовани германци се обърнали срещу бежанците. Това е двоен стандарт и лицемерие-германците когато мразят чуждите пришълци "гледат по друг начин на ситуацията" и не са толкова "гостоприемни", а когато ние го правим сме "ненаучени да живеем истински, криворазбрани и комплкексирани". Май тя е недоразбралата комплексарка в случая

91

Анонимен

преди 6 години

хаха, и аз съм в германия, но мисля, че написаното е пълна глупост.явно сорос и плаща заплатата.

90

Анонимен

преди 6 години

стой си в германия от тебе нямаме никаква необходимост. да ти пратим и данчето фандъкова

89

Тъжно

преди 6 години

Нещастна женица....

88

Анонимен

преди 6 години

Прочетох за Иван Косов и края след него, прочетох за присъстивето и... повече не ми трябва.

87

Анонимен

преди 6 години

Може ли да получим доказателство, че т.нар. Коева е истински човек, защото репортажчето силно намирисва на пропаганда и "фалшива новина"?

86

наблюдател

преди 6 години

Платена статия или ако си вярва е някое куку.