26

Анонимен

преди 6 години

Нищо не ме учудва в руско турската дружба. Шойгу например е с тюркаки ген и повечето руснаци имат леко дръпнати очички. Тъй че анадолските тюрки спокойно могат да си станат субект на Руско Турската Федерация и аледващия президент да е анадолец. А най голямата трагедия е че Германия ще стане арабско емират.

25

Osman torunu

преди 6 години

Империята си връща Северна Сирия. Скоро ще присъединят и северен Ирак-Мосул и Керкюк. Трябва да защитим тюркмените там. И да слагаме по един валия, да приключват арабските опити за държави.

24

тупак

преди 6 години

Ер До ще разположи войски в Сирия.Де факто Сирия никога няма да бъде цяла и ако Асад ще бъде държан на мушка.Ер До е верното бясно куче на Канцлера,успя да спре бежанския поток,който беше най голямата заплаха за ЕС.Спокойно можем да кажем че ЕС вече е стъпил в БИ.

23

Анонимен

преди 6 години

Така де,примерът на Крим е заразителен!Сега е ред на зелените човечета!После референдум и готово,всъщност в порядке!Май иде време,бой всеки срещу всеки и който оцелее!

22

История даге

преди 6 години

В договорите с Англичаните в края на 1923г е написано : в случай ,че Ирак и Сирия нарушат териториялната си цялост Турция има право да навлиза до 70км навътре в старите си територии там.Арабите се биха срещу Османците и Немците вербувани от англичаните с обещание за огромен Арабски халифат,а се га са пушечно месо за всеки и всички ,рапокъсъни,неуки миузерстващи и избивани от всякакви ИДИЛИ мидили...

21

Анонимен

преди 6 години

До Ха, ха, ха. Гюлен, не знае, и няма от къде да знае за тайните на САЩ. Той е обикновен емигрант и бизнесмен, в щатите има закони, и не може някой да бъде върнат в Турция, без доказано престъпление.Това да не е Турция, където Ердоган нарежда на прокурори и съдии, какви обвинения да повдигат, и как да съдят.

20

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААДобре съчетаваш в себе си руски крепостник и турски ибpикчия. Ашкоолсун! Молодец!

19

Естествено ЕС

преди 6 години

има нужда от терориста Ердоган, за да държи мюсюлнанска Турция извън Християнския ЕС

18

Рано или още по-рано

преди 6 години

ще се създаде Кюрдска държава и кошмарът за Турция започва. Ефектът Израел-Арабски свят

17

анонимен

преди 6 години

никакьв преврат не е имало в турциясащ няма да му вьрнат гюленсултанатьт да напусне незабавно сев сирия няма никаква работа тамсвобода за кюрдитесвобода за полит затворници да живее ататюрк

16

:):)

преди 6 години

до 23и в интерес на Путин, присъединявайки северните части на Сирия Турция ще легутимира и Крим за Русия а тива му стига на Путин, Донецк и Луганск спокойно ще поискат руска закрила...

15

Анонимен

преди 6 години

Напълно го подкрепям. Харесва ли се на ЕС гейовете или не той ще осигури ред и спокойствие. Точка

14

Анонимен

преди 6 години

Всичко работи за Ердоган. Ако кюрдите в Ирак обявят независимост това ще доведе до разпад на Сирия. Част от нея ще иска да се присъедини към иракските кюрди. От своя страна Ердоган ще върне четирите милиона тюркменски бежанци които предвидливо приюти в територията контролирана от него които също ще поискат независимост и ще се присъединят към Турция.

13

Анадолски

преди 6 години

Точно така...ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА КЪРДЖАЛИ...:-) :-) :-) щом комшиите ни обичали референдуми:-) :-) :-) :-)

12

Анонимен

преди 6 години

Ако Тръмп беше като банкянската тиква досега десет пъти да беше екстрадирал Гюлен.

11

Анонимен

преди 6 години

Реалният победител от сирийската криза е Турция. Разположи в размирните зони Аскер, контролира близо една трета от територията, изпотрепа доста кюрдски терористи. Перфектно си изигра картите.

10

Анонимен

преди 6 години

Ответни меркипреди 36 минути119Иракски Кюрдистан трябва да разположи военен контингент в изконните кюрдски земи на турска територия. После да се проведе референдум за независимост.--------------------------------------------Референдум за Кърджали не искаш ли?

9

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е лидер това е и да лаете и да скимтите той е втория Ататюрк

8

Анадолски

преди 6 години

Има още едно споразуемение между държавите в Анкара през 1926...Ако единтичността на Ирак се развали, Турция ще има правото да си вземе Мусул и Керкюк!!! Това споразумение е направено по времето на М. К. Ататюрк....В събота в парламента ще се гласува за военното тезкере...

7

Анонимен

преди 6 години

Велик е султана. Пак спечели. Отхапа парче от Сирия.