14

Анонимен

преди 6 години

Абе мaлоумнико какъв конфликт с Русия те гони бе ? С Русия никой не може да воюва защото ще изчезне от картата. То САЩ не могат какво остава за малките държави. Аман от слабоумни.

13

Анонимен

преди 6 години

Е сега си проличава кой е бил бивш кадър на ДС. Явно дългата ръка на Русия му бръкнала в гза.

12

шматка

преди 6 години

До 11Къде ги видя тези 4млрд.1.5млрд лв са заделени за самолети.С тези пари не можеш да оправиш живота на пенсионерите децата бедните и т.н.От къде се пръкнахте бе

11

Анонимен

преди 6 години

Да купят и нови руски самолети. Ще са много по евтини от американските кошници и по надеждни. Плюс това пилотите ни ще свикнат по лесно с новата техника

10

Анонимен

преди 6 години

Ужас няма отърване от Русия. Просто нямам думи. Сега още 10-15 години ще ни смучат и извиват ръцете.

9

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и това трябва да се използва оптимално.

8

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ни трябват самолети. С кого ще воюваме?Само разходи са това!По-добре някои многоцелеви хеликоптери, че могат различни дейности да вършат поне.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно. Бойко ще плати на Турция да ни пази с новите им руски самолети

6

Анонимен

преди 6 години

Егати жалките мекотела...с некакви мижитуркави извинения, такива безболезнени, като на бездомен ***, за да се избегне отговорност се продава и саботира целата държава! Това е ОТВРАТИТЕЛНО, НЯМА УПРАВНИЦИ, ЛИДЕРИ И МЪЖЕ. ИМА КУПЕНИ ТУМ.БАЦИ!

5

акуд

преди 6 години

изтребители не ни трябват. трябва просто и ПВО. до 2020

4

Анонимен

преди 6 години

Тия остарели и не подържани МиГове, не ли по-добре, да ги продадем на някоя държава от Африка, по на далавера ще сме, а и този ремонт в България, едвали ще е качествен.

3

Анонимен

преди 6 години

ЕГАТИ СМЕШНИЦИТЕ. ДА КУПАТ НОВИ ЧЕСНА 172, ЦЕНАТА ИМ Е $400К. НАИ ЛОШО Е ДА СЕ НАРИЧШ НАЦИОНАЛИСТ И ДА ПРЕДАДЕШ ВОЕННИТЕ, КАРАКАЧАНОВ, ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ ДА ГО ЗНАЕШ!

2

Питам

преди 6 години

Тези Мигове дето ги имаме имат ли компаси?

1

айнцу цвайнцу

преди 6 години

другари и патреоти, очевидно министърът, който даже в казармата не е ходил, разбира повече от мигове, отколкото президентът пилот от грипени. и ко прайм сига...