41

Анонимен

преди 6 години

Ама тия Спаси софия не им е чиста работата, сигурно са подставени лица и ей така да вдигат шум и въпросите с разрухата на софия всъщност се губят в пространството, уж че правят нещо

40

Анонимен

преди 6 години

До StroitelТоя пък, лордът на паветата, в 21 век живеем вече, нека не си чупим глезените всеки ден. Римските плочи също са много качествена настилка, за тях няма ли да кажете нещо.

39

Анонимен

преди 6 години

До 32Ми не ти ли хрумва, че просто няма кадърни кадри в тая сфера? Че българите ги мързи и павета не им се редят? Че качествените такива са в чужбина? Отиди ти да се трудиш.

38

Щирлиц

преди 6 години

За къде сме без велоалея?..................................

37

.....

преди 6 години

Qvno Qvno e vqrno myrzeliva naciq SME zatova trqbva migraciqta

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Малко преекспонираш с боята. Между тях има и хора, които си вършат работата и често тя е по-добра от тази на Гоше/Тоше и целия отбор кибици наоколо с цигарка и кафенце в една ръка и подпряни на лопатата с друга. Белята е тоталната липса на контрол и повсеместната безотговорност. Общината ще мънка как изпълнението си има гаранция и фирмата ще бъде глобена, но е обществена тайна, че в повечето договори глобата не надхвърля определен %, а и е предварително калкулирана в цената.

35

Част от ограничител-

преди 6 години

ните циментови блокчета на бъдещата велоалея (в северната част на булеварда) вече са спукани и с обрушени ръбове. И то при положение, че все още не е пусната в експлотация. Не ми се мисли на какво ще заприлича след като тръгне движението и бусовете и камионите зареждащи магазините, както и разните тарикати с джипове почнат да спират върху й. А иде и зима. Не знам кой с какви очи и мотив е препоръчал употребата на дълги циментови блокчета за целта, но е ясно, че никога не е стъпвал на тротоар...

34

Анонимен

преди 6 години

До 32Сложили сте роми да ви вършат работа. Каква мислиш ще я свършат??? Във Варна три пъти ги пренареждаха на центъра защото тия *** си оставиха ръцете всеки път.

33

...

преди 6 години

Епа ако на некой не му стана ясно, фирмата "ремонтирала" бул.Витоша сега ремонтира и Дондуков и не знам какво още, та тая фирма явно е от "наще" фирми! С други думи казано г-жа Фандъкова ОТКРАДНА едни пари като ИЗЛЪГА с този "ремонт" Еми предполагам, че ако тя още е кметица то тия неща ще продължават да е случват!

32

до Объркан

преди 6 години

Те всичките в тази "организация" са с обърнати резби. Основните са този Гергин и един нахален гастарбайтер Борис изгонен от Франция. Третия Андрей е гадже на смени на първите двама и още един като тях. Гражданска "оргазация" от 4 хoмoсексуалиста тръгнала да поучава и спасява цяла София.

31

Анонимен

преди 6 години

Пореден пример за наглите кражби на бандата на Фандъкова, учителката по съветски език!

30

Объркан

преди 6 години

Чакай сега, този нали беше някакъв г.ей и организираше парадите всяка година в София. Навскякъде по телевизията го даваха в спор с други хора... Каква Спаси София го гони. Откога г.ей ще спасява София. Иначе съм съгласен, че ремонта е некачествен.

29

Джурналист

преди 6 години

Не става дума само за опит за кражба от пестене, смятам, че тук има и некомпетентност. Много от качествените българсите строители работят в чужбина. Останалите тук не им пука как работят стига да плащат

28

Анонимен

преди 6 години

фандъкова - ОСТАВКА!

27

ахааа

преди 6 години

Фотото към статията казва всичко!

26

Анонимен

преди 6 години

Ау, прочутата с некачествената си работа фирма ТРЕЙС продължава да омазва положението в София.

25

факе нюз

преди 6 години

Този Гергин Борисов е много отвратително човече, завършил колежа за библиотекари. Какво разбира от пътни настилки и строителство?

24

Фотю

преди 6 години

Стига с тези павета! Искам калдаръм!

23

Анонимен

преди 6 години

Чакам герберастките *** да се събудят и да ни обяснят как хан Кубрат е виновен за некадърността на некадърните селтици превзели Столична община.

22

Анонимен

преди 6 години

Орешарски е виновен.