19

Да бе да

преди 6 години

Дори и ченгетата в МВР не са толкова ***, че да ползват за отвличане служебна кола със син буркан. Тия журналисти съвсем ни взеха за мезе...

18

Анонимен

преди 6 години

мутри се пуцали с други мутри и сега полицията им виновна, аман от мутри, нека се избиват и намаляват...

17

Анонимен

преди 6 години

Авторката,очевидно е много уведомена и знаеща.И като ,такава били се обосновава пред Драгия читател! Как се е стигнало до извода че са участвали хора като гърци,сърби и албанци!?Да хвърляш "брънка" без да се аргументираш неоснователно си е непрофесионално.Обществото живо се интересува и не е в негов ущърб да бъде дезимформирано по този начин.И вкарвано в заблуда.От чисти непрофесионални подбуди" просто да се чете".

16

В. Маринов

преди 6 години

Родната полиция ни ....

15

НЕ

преди 6 години

Имали някой който да се съмнява че МВР е разядено от корупция и бандитизъм!?

14

Анонимен

преди 6 години

Не могат хората да разберат защо не проверяват имотното състояние на тези от нап?

13

Анонимен

преди 6 години

Аха и ков със служебната кола А?Аве,автора докога ще пееш басни и легенди?Точно висшиу полицай ще вземе служебната кола.О ще ьвъне на сърбите гърците и всичко що е на балканите.Ти хората за толкова ли *** и заблудени ги имаш?Кой е дал инфо от НАП какво е имотното състояние на този.И каква му е данъчната декларация?Някой служител и оттам.Много хора въртят бизнес но реално са на гола заплата.Собственика е съвсем друг човек.

12

9/11

преди 6 години

ниц младежът е пуснат на свобода па точно, майна, на найнилевън=9/11

11

Честен

преди 6 години

дУбрУтрУ! След като мутра ни управлява, а даже е била и главсек в МВР, какво се чудите и маете.На някой да не му е станало ясно все още, че границата между мутрите и полицаите в последните години НЕ съществува?

10

до дека я докарааме

преди 6 години

начи: 25-годишният младеж е сина у колата имало син бурканса разбрааме ли кой га е чел Винетутката, до сега сал син на тоьо, син на оньи и саде син буркан у игратаако одмъкнат керката на будката треа цел рейс маина да одвлачат и че им излезе по-ефтико, краднат от Бункя, щабът е у Бункя ...сите море са у Бункя

9

по буркана познаваме

преди 6 години

ако у буркеня улада цела тиква, джа пипона и 8 кратуни е ясно къф е тоьо буркень и кой га е намешавил одвлачането, майна

8

boiko

преди 6 години

Малоумно написана статия.Строго секретна информация от доверени източници?! Пълян смях! Син буркан може да се купи от всеки по-голям магазин за автоаксесоари! Дали на отвлечения му е било известно, че висшите началници в МВР се придвижват точно с Шкоди, че да има респект?! С тези си писанки може да впечатлите пияниците на село или хората в някой пенсионерски клуб! Че чак сърби и т.н. Глупости на ента степен!

7

всеки знае

преди 6 години

Всеки знае , че във всяко престъпление е замесен бишв или настоящ полицай

6

Анонимен

преди 6 години

Ми много ясно че зад всички отвличания стоят Командири на главни дирекции то е ясно :)

5

Странно?!?

преди 6 години

Ха, че то в кое организирано криминално престъпление в България няма замесени полицаи! Странното в случая е, че има разследване срещу полицай. Виж, това вече е новина... ако е вярно, разбира се.

4

Анонимен

преди 6 години

То министър- председателят бандит, държавата му бандитска, а искате обикновените хора да не са бандити!

3

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че полицаи са замесени иначе не става.

2

Анонимен

преди 6 години

Напротив, много е странно и не бива така, това не трябва да бъде модел който да се налага като норма. Мнооого странно и лошо.

1

Анонимен

преди 6 години

Полицаи са замесени в почти всички големи престъпления, така че нищо странно