46

ХИ-ХИ-ХИ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !България - *** на ЕС а Германия - гетото на ЕС.

45

пояснение

преди 6 години

До ОтговорТова е националсоциализма - комунизъм но в рамките само на една държава!!!СССР е за световен комунизъм!

44

Отговор

преди 6 години

Аааа, питайте комунистите.Те си падат по социалните помощи , ама да ги плаща някой друг.

43

Анонимен

преди 6 години

как кой ще им работи? - НОВИТЕ нано инженери,физици,микробиолози.........нали за това си ги поканиха.

42

йа-де

преди 6 години

Последната ми грижа е кой щял да работи в Германия. То у нас всичко цъфти и връзва, дайте да оправяме германците ;)

41

Тарамбука&Црна М

преди 6 години

Дойчланд, Дойчланд, юбер алес! Ало, семейство? Роднини? Идвайте, тук са най-големите балъци! Освен това ни поканиха по телевизията. И носете по една тухла за нова джамия!

40

Ценител

преди 6 години

Каката от снимката е 6! А германците хич не ги мисля. Квото си надробиш,тва ще сърбаш.

39

Анонимен

преди 6 години

Темата е по немски глуповата.Нямало пари за социални.Ми да не ги дават.Попринцип социалните помощи са най-лошото и безмислено нещо измислено от хората.Само развъждат престъпници.Може би 1% от всички стават хора останалото е кофти материал.А тая на снимката с червената чанта има готини задни части.Другата-не.

38

Анонимен

преди 6 години

Трябва да направят лични сметки за осигуряване.Мързеливите талибани които прииждат заради социалните помощи е ЕС би трябвало да разберат ,че всичко има цена на тоя свят.Като искат шериат да се молят на техният си господ да им дава кинти.ЕС харчи толкова пари за тях,че Саудитска арабия ще фалира за няколко години ако трябва да ги издържа.Така или иначе те са обречени ако не се променят.Какъв е смисълът да им се помага?

37

Анонимен

преди 6 години

А пропо, отвличанията ще се усъвършенстват. във висша степен на учтивост. Това може да се избегне, щом всички влезнат в час. Настъпил е часът. Каквито и да са сънищата

36

Анонимен

преди 6 години

Има всичко за всички, дтига да се разпределя правилно в рамката на правилна, тоест истинска социална политика. Милиони тонове дрехи втора употреба могат да са пример за стотици милиони пари в повече, които да разкрасят житието-битието на планетата, което ще осигури равен старт. После вече един силен контрол трябва да влезе в действие за всички. Но само при равен старт може да се говори за законност. Иначе, цялата табота си е едно беззаконие от самото начало. Камо грядеши тогава?

35

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Меркел да кани още "гости" и ще види как от двигател на ЕС ще превърне Германия в гетото на ЕС.

34

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще бачкаме до 70 за да храним крадливи и мързеливи бежанци, които изнасилват бабите ни.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34И защо смяташ, че някой ще те остави да живееш, след като никаква полза няма от тебе?.че кой си ти, че да определяш, дали от някой "има полза" или няма ? ти ли си го създал, че да определяш каква е "мисията", която му е дала майката природа, когато го е създала? къде се намираш ти бе?!шахматистите още малко ще си присвоите "правото на собственост" и върху земята ... която е била преди вас, ще я има и след вас, долни капиталистичеснки олигарси!

32

Анонимен

преди 6 години

Безплатно образование и здравеопазване! Заплати - под формата на хранителни продукти и др. стоки според нуждите. Масово всички - на социални помощи! И Законът над всичко преди всичко. Ще се раздават карти за ползване на автомобили - като картите за почиека. Бъдещето ще е в тоя дух. Да си мисли кой каквото ще. Палачинката винаги се обръща и епохите се сменят. Щраусите да му мислят.

31

Анонимен

преди 6 години

Като дава ,що дава,като не дава що не дава,ей руски .,политиката на ЕС е социялна и няма да мръднат от тази посока,а във Русия как са социалните

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28И защо смяташ, че някой ще те остави да живееш, след като никаква полза няма от тебе?

29

Анонимен

преди 6 години

Ще кажа следното: 10 години трупане на компромати от американските служби с подслушване на Меркел, след като подслушването беше разкрито, Меркел "ревава" да закопае Германия отваряйки врати за милионите търсачи на социал. Вие си отговорете на въпроса кой има интерес да срине двигателя на ЕС.

28

Анонимен

преди 6 години

Как до кога бе селяни ,та доктрината на западна Европа е социална.Селяни там където има силна социална политика,там руски крак няма как да стъпи.Германия ще дава толкова социални колкото си иска ,вие тези неща не ги мислете а се радвайте що половината ви рода е там,разбрахте ли руски ***

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Ще работят роботите и китайците..по е голяма вероятността ти да им работиш на китайците...пра баба ми едно време, когато бях малък, казваше : "жълтата раса ще превземе света"