26

Гюнтер

преди 6 години

Планът върви с пълен успех!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Аз съм готов да дам 5 лв за ЖЪЛТА КНИЖКА.И без друго вече 20 год. работя за капиталисти. За 100 живота видях неща, които не пожелавам на никого да вижда.

24

Хмм

преди 6 години

До Анонимен (21)Явно имаш мнението, че шефът ти и мениджъра на проекта трябва да знаят колкото теб, така че на практика да могат да работят вместо теб. Да но тяхната работа е друга. Не всеки работещ в ИТ е програмист.Моят шеф преди бил на моята длъжност, но сега работата му е да ми създава условия аз да работя. Когато интервюираме човек за работа (става въпрос за заплата от порядъка на $100к на година ) аз или някой друг участваме също и не повече от 20% от времето е по технически въпроси.

23

Анонимен

преди 6 години

:)Смея се... Ще умра от смях.Синя, червена, ако искаш боядисай картата в кафяв цвят като л***йното ми.Нали се сещате, че специалистите са доста умни хора. 400-600 лв ще ги дадът, но за картата? Неее! Яж, дудуциииии.

22

какво е това?

преди 6 години

каква е тази синя карта? на 24 години съм и за пръв път чета подобно нещо? ако наистина помага по някакъв начин, защо не се разпространява информацията?

21

Анонимен

преди 6 години

Руски друго път, ще се напълни с "правоверни", то и бе тва Боко прави теманета и екстрадира обратно истинските бежанци -гюленисти в разрез с всякакво международно право

20

браво браво

преди 6 години

притежателите на синя карта се предполага че са и добре платени.тогава защо е нужно да се намаляват таксите?а ние обикновените искаме зелени карти,или жълти книжки поне.

19

Анонимен

преди 6 години

Ще се напълни с бежанци за нула време. Бойко- ***

18

отврат и гнус

преди 6 години

А българските ценни кадри на Терминал-1 и 2..... друг вариант нема

17

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Ние "ценните" чужди кадри не ги искаме ако са от африка, индия, пакистан или близкия изток, ако не да са it специалисти а направо богове. Вашата медия така и не престава с пропагандата, явно сорос добре плаща...

16

Hahah

преди 6 години

Те това е патриот. Сега ще би реши демографските проблеми. Единствената петрЕотична формация улесняваща достъп на чужденци. Направо ме уби този ек3емпкяр.

15

Бай Иван

преди 6 години

Унгарския парламент прие резолюция в ,който осъжда закона за образованието на Украйна и ОТПРАВЯ ПРИЗИВ към другите държави които имат малцинствтва в Украйна да излязат с официални правителствени резолюции срещу този закон.Унгария уведоми всички международни институции за нарушаване правата на унгарските граждани в Украйна . А НИЕ КАКВО ПРАВИМ? ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО МЪЛЧИ? КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ НАШИТЕ БЪЛГАРИ В УКРАЙНА? А вие за сини карти ми говорите.Първо ги защитете ,а после ми говорете за сини карти.

14

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ продължава да продава тихомълком активите си в България . явно не е останало нищо повече за скубене от народа и затова се готвят да се изнесат .

13

До 11

преди 6 години

Абе, ако дойдат виетнамци добре! Защото ще имат безплатен обяд, а и поммиярите ще изчезнат от улиците. Но дори Виетнам има по-висок жизнен стандарт от раята в тиквенска българия.

12

Анонимен

преди 6 години

Колко ли трябва да си изпаднал, че да кандидатстваш за българска "Синя карта"?! Прогонихте по чужбина младите кадърни българи, а сега гонете дивото, ваш'та кожа чорбаджийска!!!

11

sopol

преди 6 години

бах ти извратените упревленски решения и идеи. Aз имам 15 заека у двора. Много им е скъпа раната, че и даим се чисти требе, за тва ще ги засиля през терминал 2 и ще ходя да гоня диви

10

Анонимен

преди 6 години

Да прогониш българите от родината им, а да каниш пришълци, че и гражданство да раздаваш за половин година... Никак не ми звучи добре. И не говорим за компютърни специалисти, а за ниско квалифициран персонал, който много бързо ще се усети и ще почне да иска нормално заплащане. Защото се живее с пари, не с приказки. Или това е вкарване на мигранти "бежанци" по втория начин?

9

Работник

преди 6 години

Когато ревнем, че заплатите са ниски, те ни казват, че невидимата ръка на пазара определяла нещата. Тъй като имало излишак от роби, заплатите щели да си останат ниски. Сега робовладелците реват, че нямат хора, но вместо да вдигнат заплатите, те си решават проблема по фин и елегантен начин - променят правилата на играта чрез съответните политически лостове. В крайна сметка заплатите ще си останат неприлично ниски, а раята ще трябва да се занимава и с чужденци. Лъжа и измама. Капиталът пИчели.

8

Анонимен

преди 6 години

Това оня козел далаверата симеонов ли го измисли? Явно от каналджийство парите са му малко,ами и им събира пари, за да лобира за тях,и тяхното оставане. Аман от инженери,лекари и научни работници, бягащи от ужаса на войната.

7

Анонимен

преди 6 години

Виетнамци ли пак ще внасяме, че не разбрах?