117

П.Петров

преди 6 години

До аеТо много мъдро вместо за тиква, да се гласува за ***!И не е вярно,че избор няма! Избор имаше на последните избори,Радан Кънев,Христо Иванов са свестни, интелигентни и принципни и двете формации имаха реалистични програми,за да тръгнат нещата-независима съдебна система,борба с корупцията, облекчаване на дребния и средния бизнес, прозрачност на обществените поръчки.Но за простия избирател интелигентността нищо не значи, той иска да го управляват селски тарикати като Борисов,Първанов,Доган,Бареков,Марешки,Трифонов...

116

Влади

преди 6 години

За кой път вече : Deja vu!Винаги преди избори задкулисието активира поредния месия-спасител на Отечеството. То се изредиха всякакви: ОНС,ЦАРО,АТАКА, БАРЕКА, МАРЕШКИ, сега и гологъ.зия шоумен. Явно много кинти му дават, щом той, платената ....ва оставя тлъстия кокал от телевизията и се захваща с политика! А целта на спасителите е все да откъснат електорат от десните партии, тези които биха да променят нещо у нас. Но не, след всички избори - патова ситуация и нищо не става. Алтернатива няма...

115

дърт

преди 6 години

И той като всеки "месия" или ще излети от политиката като Кобурга или ще стане прицел на "благословии" като Б. Борисов.

114

чалгалопитек

преди 6 години

Повърнох малко в устата си, но понеже ям хайвер, преглътнах отново.

113

ЗА Стърчането

преди 6 години

до 122 - от хора, на които им текат лигите по Живко Мартинов и Бойко оценка не искам. Слави Трифонов добър-лош има право на политически проект. Не разбирам позиция, в която предварително хората се ОСЪЖДАТ и дамгосват. ЗАЩО Слави да няма право да опита нещо ново след като с Референдума успя да мобилизира САМ 3.5 млн души. ЗАЩО, какво демократично и цивилизовано има в остракирането и отричането му

112

до 119

преди 6 години

Ти наистина си яко облъчен(а),и безкрайно далеч от реалноста!

111

Гюнтер до ае

преди 6 години

Още веднъж ще те попитам!Мислиш ли че ако тоя на снимката не беше изгоден някому,щяха да го въргалят из ефири и канали толкова години!?!?..Радвам се че у теб има някакъв оптимизъм и вяра,но уважаеми,вие навярно не сте наясно къде живеете.Тук случайни неща и хора НЯМА!!!

110

Спеца

преди 6 години

И Слави е като Бойко Борисов , но с по-малки възможности!Мафиота Борисов е къде , къде по-обигран от тоя едва прохождаш политикан!Като казвам че е като Бойко имам в предвид че и той НИЩО не схваща от политика , от икономика , а представите му за демократично управление се свеждат до ....референдум !С пряка демокрация Слави смята да "управлява" Пази Боже!Баба Гицка да му дава акъл!

109

НАТФИЗ

преди 6 години

Слави, лош, лош, ама всички големи актьорски имена и комици той ги откри, той ги показа на публиката, вкл, певци и тн. Много се пробваха да го конкурират - всички се провалиха. Слави има косури, ама нека поне му дадем шанс, да видим какво ще покаже. Иначе за кой ли голям БЪЛГАРИН не е писано, че е хаймана, пройдоха, вагабонтин...пък те освободиха българите.

108

ognyanz

преди 6 години

До "ае": Та на Бойко точно мажоритарният вот му е нужен. По-голяма услуга Слави и да иска не може да му направи.

107

Г

преди 6 години

Слави е деспотичен човек,който реагира твърде първично и по детски.Не ми се мисли какво ще стане ,ако има голяма власт .Това дето го говори е само за да ни се хареса,защото друг път просто няма.

106

ае

преди 6 години

ае Гюнтере ти разбираш ле, че народъцът между Живко Мартинов Суджкуво, Лазар Влаев и тн от една страна и от друга Кирил Добрев, Делян Пеевски и тн няма избор. 100 пъти предпочитам Слави Трифонов, отколкото тази лудница да продължава. Слави Трифонов, ако не друго, ако има 121 мандата ще смени избирателната система и тогава 240 *** няма да се крият зад Царя, Бойко, Мойко и който се сетиш! А и Бойко ще го боли от Слави МНОГО, ама много!

105

Анонимен

преди 6 години

Шоуто на Слави - кастинг за троянски коне по поръчка на Кремъл !за справка: виж ключова дума - Решетников

104

Анонимен

преди 6 години

***

103

Анонимен

преди 6 години

Индийският вот на дргарете от ГЕРБ утече у канало. Сичкото индиец за Славчо ша го дава.

102

пънчо

преди 6 години

Слави нека да излезе на екрана и пред цялата аудитория му направят тест за нарокитциТогава вече ще говорим за политика за сега той е клиент на прокуратурата която учтиво не иска да се самосизира.

101

Гюнтер до ае

преди 6 години

Обясни ми какво точно прави този на снимката.Повтаря нещата които хората си говорят на улицата,и отрови вече три поколения с чалгия и мита за '"дълбоката балканска душевност",с която бгто да извинява простоотията и невъзпитанието си!?..Какво точно прави тази кукла на конци???И ти,мислиш ли че ако тоя не е изгоден,щяха да го търкалят из медиите толкова години?!?..май много сложни въпроси,а?

100

виц за Славчо

преди 6 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?

99

ае

преди 6 години

Слави добър-лош поне прави нещо реално. Сега Бойко да обясни защо си раздават такива партийни субсидии, защо се страхуват от мажоритарен вот. ЗЕР, Ж-Мартинов няма да спечели в Добрич ли? Или Цецка Цачева в Плевен?!

98

Гюнтер

преди 6 години

Олигото изпълни задачите посравени от Козяк,и вече е ненужен защото наърупа много негатив.Идва ред на следвашия"месия".Този от учиндол е напълно подходящ в момента и трябва да бъде активиран.Това е толкова чисто и ясно!!!