215

да

преди 6 години

ами тях и виетнамците ги пребиха и то без да обсаждат Ню Йорк :))))американците са страхливци, а това, че хората искали да емигрират там - хората емигрират, където стандарта р по-висок, а не защото се казва САЩбиха емигрирали там дори да се наричаше и Нигериябез стандарт от САЩ ще си тръгнат и американците...то пък такива няма, защото са изкуствена държава без корен :))))

214

Анонимен

преди 6 години

Само пълен безмозъчник може да мисли, че САЩ могат да бъдат победени днес.Това е богата и мощна, затова много хора искат да емигрират там, а не в Корея, Иран или Русия ;)А вие си пишете глуупости, няма проблем.

213

Няма страшно.

преди 6 години

Ракетките на Иран и Корея нищо не могат да направят на САЩ.Затова Русия и Китай да им дръпнат юздите, че да не пострадат те.Америка е твърде далеч, но лесно може да удари чрез базите си, с флота си, имат оръжия по цял свят.До САЩ ракети не могат да стигнат.

212

Анонимен

преди 6 години

Иран никога не е притежавал 350 млрд долара. Стига си лъгал, каскетник.

211

Анонимен

преди 6 години

ФАКТЪТ Е, ЧЕ НИТО ЛИБИЯ,ИТО ИРАК ИМАХА ТАКОВА ОРЪЖИЕ, КАКВОТО ИМА ИРАН И СЕВ.КОРЕЯИРАНСКИТЕ РАКЕТИ СТИГАТ МНОГО ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ КОРЕЙСКИТЕ, ИРАН ИМА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА. СЪС СИГУПНОСТ ПРОДЪЛЖАВАТ ЯДРЕНАТА СИ ПРОГРАМА,ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ПРЕМАХНАХА САНКЦИИТЕ И ТЕ УСПЯХА ДА СИ ПРИБЕРАТ БЛОКИРАНИТЕ 350 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ АМЕРИКАНСКИ И ДР. БАНКИ.

210

Анонимен

преди 6 години

Много силна снимка сте избрали за статията. Снимката много радва.

209

до факт

преди 6 години

Иран не са спряли ядрената си програма. Да, на такива като теб няма да кажат, че са я спряли, много ясно, но хората си работят и ги боли моркова за *** заплахи на САЩ. САЩ от 10 години лаят по Северна Корея, но нищо не правят, щото не могат.

208

факт

преди 6 години

Ислямските диктатори Садам и Кадафи и те така се репчеха,заплашваха,затриваха и някрая видяхме какво се случи с тях.Аятолаха на Иран и той заплашваше,но на края спря ядрената програма.Асад и той беше голям,а вече изгуби две трети от Сирия.САЩ са световния полицай,закона,съдията и екзекутора.Това е положението.

207

Анонимен

преди 6 години

Интелигентност кипи сред редиците в ляво :))) Завиден ум и думи.

206

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да ти цъка , като си глуповат пинко :))

205

Анонимен

преди 6 години

ДебелакА вече му отброяват цък цък цък.. реве за война ,ще е получи .

204

Анонимен

преди 6 години

Като русофил ме определяте Вие , аз казах ,че ще ги подкрепям , не смятам , че това автомачино ме прави такъв. Колкото до генералисимус Сталин по рабираеми причини няма как да ми е другар , а и не ме интересуват неговите изказвания. За широко отворените врати към света - и какво от това , нима България е заприличала на някоя от проспериращите европейски държави , трябва да си сляп за да не виждаш , че хората не живеят добре.

203

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Иначе България за пръв път от поне 100 години е на правилният път. Този по който върви Европа и цивилизованият свят." - Вижда се , колко е на правилния път , затова е сме на 100г. от Европа . Само това ли успя да измислиш , а колкото до квалификациите които си направил , най-доброто решение е ,да ги оставя без коментар.

202

Анонимен

преди 6 години

Докато тоя дебелосе.рко са го кърмили с френски коняк и са му тъпкали в устенцата ементал, собствения му народ не е можел и асвалт да руча, защото и до ден днешен такива екстри там нямат. Колко *** трябва да си за да подкрепяш подобен дебилен вожд и подобен *** режим?

201

Анонимен

преди 6 години

Америка ще загуби битката за умовете и сърцата ни , тя вече я губи , но още не го е осъзнала.

200

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука,нито за СК , нито за Америка или Русия , но ,тъй като ,"Врагът на моя враг е мой приятел" , а Америка чрез нейните инструменти за въздействие , вече 27 години , корумпира управляващите ни, и не позволява на Родината ми да намери своя път ,сами се досещате кого ще подкрепя. Сега ще се намери някой , който да твърди , че съм *** , няма проблем , само се надявам , да ми каже и откъде да си получа дребните рубли. :)

199

гаварит масква

преди 6 години

До Анонимен234Боби е известен масковски тролей тука, ясно че заработва копейки. Ф 35 е най-добрия изтребител правен някога - не случайно евреите поръчаха стабилна бройка.

198

Анонимен

преди 6 години

новия Ин - Китай и Ян - Америка.

197

АНТИ

преди 6 години

Мисля, че китайски главен човек ще тропне по масата.Като за отрезвяване на войнолюбци и от двете страни на конфликта.

196

Реалноста е такава

преди 6 години

Че америка никога не е воювала със силните на деня, ако се опита да го направи е с коалиция.Руснаците ступаха две силни армии за времето си, сега нашите нискобюджетни платени ще ревнат завчас че америка е помагала на Русия с техника.Да обаче тази техника се управлява от хора, и факторът човек е победител във втората световна война.америка може да има 157 000 самолета например а Руснаците 10, въпросът е колко ще искат да се качат на тази голяма бройка самолети, при Руснаците няма такъв проблем.