13

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

До АнонименШиитите от Иран не са крайни фанатици на исляма .---------------Шиитите винаги са били по-големите фанатици.Шиитите имат религиозна държава, първожрецът им е държавен глава.Все едно у нас Патриархът да е и президент.Трябва да видите шиитите как се самобичуват на техния празник Ашура.Това са истински животни, които ходят из улиците омазани с кръв, бият се с вериги и се режат с ножове и реват като изчадия от ада.

12

Анонимен

преди 6 години

Шиити и сунити са шиити и сунити, не мюсюлмани. Ислям не може да бъде радикализиран, само хората. Но невежеството е сила с която се управляват масите, първо гласуват за кратуни, после кратуните спретват войни, хората избягали от войните и Ислям им виновни..Боже, Боже колко мъка има по този свят.

11

Анонимен

преди 6 години

в нормално, няма само сащ да плащат за ИД я !

10

Анонимен

преди 6 години

Да, за това си прав -няма умерен ислям . Но трябва да сме на страната на по малкото зло ,докато го има исляма .

9

Циник до 10

преди 6 години

Знам разликите...вероятно далече преди теб...преди си правех труда да аргументирам...в този кръчмарски сайт си е загуба на време!Няма "умерен ислям" ....има още "нерадикализирал се такъв"....кое не си разбрал?Пиша бавно - та да ме разбереш...Не ми дреме - да се трепят...и да си стоят у тях!

8

Анонимен

преди 6 години

*** аз ти сложих минус, защото си *** като *** и не знаеш разликата между шиит и сунит / Сунитите са при теб и готвят бомби на октоберфеста , а шиитите са тези които се бият против тях . В Дойчланд нахлуха джихадистити сунити приятели на САЩ . Обяснявам ти като на слабоумен , та дано зацепиш .и не съм алхгазо...какво беше , а от христянската религия

7

Циник

преди 6 години

Щом е алахогъзник...не е наред!Не ми дреме...умерен...полу...или твърдосварен...да си се трепят!

6

Циник

преди 6 години

Нашенските алахогъзници ми слагат минуси...скоро чакам "мобилни бесилки" и в Турция!Днес ми пратиха - "Побързайте да резервирате отпуската си в Турция! Свободните килии са на привършване!"И още"Отпуска в Турция - супер евтино! Резервираш за седмица....а лежиш 20 години"

5

Анонимен

преди 6 години

Шиитите от Иран не са крайни фанатици на исляма .Опасни са ухабитите и суитите ...извинявам се ако не съм го написала правилно,но тези са с бурките и брадите и чаршафите и са от СА които пък подкрепят ИД.Иран не ние враг . Той е с Русия и Асад иборят терористите които правят атентати в Европа .Няма да чуете за иранец шиит направил атентат .

4

Анонимен

преди 6 години

След като е така, не е грях да се свали някой и друг самолет с наемници.

3

Анонимен

преди 6 години

Чудо голямо! Русия им плаща повече!

2

ей пиндорси

преди 6 години

Тези хора се бият срещу ИД и терористите в Сирия....

1

Циник

преди 6 години

Винаги съм го казвал - най-добре е да се даде възможност на алахогъзниците да се изтребват взаимно...това е едно екологично чисто решение....тази сг ан винаги ще намери причини взаимно да си прерязва гърлата.Това диктуват ...първобитната им природа...и още по-извратеняшката им религия.А иначе - навремето аятолах Хомеини започна - бесеше стотици свои едноверци по автокрановете...тази традиция е жива и до днес!