8

Честен

преди 6 години

Суджука като е замесен ще ги открият, ама ..............!

7

Анонимен

преди 6 години

Каква наглост само... оставете ни да работим... на крива ракета и космосът и пречи. Аман от аматьори на високи постове!

6

Лейтенант Хорейшо

преди 6 години

обадете ми се, аматьори :-)

5

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

МВР вярва, ама хората вече не вярват на МВР.Освен за политически поръчки за съжаление министерството за друго не се използва.Вместо да им купуват таблети и нови автомобили, които за 2-3 години ще се съсипят по-добре да бяха наляло тези пари за увеличение на заплатите на полицаите.За да не напускат системата кадърните и да не минават от другата страна на бариерата ...Защото надали има трезвомислещ овек, който да не е наясно, че при такова отвличане има замесени и служители на МВР.

4

Анонимен

преди 6 години

"МВР с нови данни за похитителите на Адриан, вярва, че ще ги намери"...Блажени верующите...

3

Анонимен

преди 6 години

Само по горещи следи се намират бандити. Истинат ли хващат ги за шпагите. Бащата на момчето много добре знае на кой го е навъ.рвил да не се прави на ощипана невеста. А може самото синче да го е навъ.рвил и той да се прави на мома! Да би мирно седяло не би чудо видяло. Похлупено мляко котките не го ядът. Наяла се въшка па се показала. Ето само тези пословици да ги знаеха нямаше да имат никакви проблеми. Ама кой ще чете нали трябва далавери да се въртят!?

2

Анонимен

преди 6 години

И да ги хванат, познай дали ще ги осъдят? Ако пък ги осъдят, познай кога на колко?Дето ще ни осъдят в страсбург, ами адвокати и хибридните медии ще ги изкарат кротки жертви, че и герои!

1

Жоро

преди 6 години

добре де, а фейк ченгетата, които са го спрели и те ли са били с маски :-)