30

Циник до П.Петров

преди 6 години

Мда...ние сме преди всичко европейци....или поне бяхме...преди Меркел..

29

П.Петров

преди 6 години

До *** 29.Не знам, но опитвам. Нашите интереси не са нито руските, нито американските, че да ги величаем и да им подлизурстваме! За нас е важно да не се стига до "редуциране" на населението на Земята или в най-лошия случай да сме от правилната страна на уравнението: 8 000 000 - X = Y. Да имаме работеща, продуктивна и технологична икономика. Да имаме качествено образование, насърчаващо екипната работа и творческото мислене, генериращо качествени кадри.Мда, много пожелателно стана ...

28

А бе

преди 6 години

Ако американският президент си позволи да каже истината....Ами няма да е американски президент!

27

Анонимен

преди 6 години

Напротив САЩ са от тези които създава - технологии , лекарства , икономика , оръжия , самолети , образование , наука , приема хора от цял свят , програми за образование , филмова и музикална индустрия и куп други. А ти какво създаде за 60 години ?:) Един пацулл.

26

Факт

преди 6 години

До АнонименСветът е разделен на такива,които създават и такива,които ползват.САЩ на практика живеят на гърба на всички останали,Европа-също,но в много по-малка степен.Естествено това поражда напрежение,което в даден момент ще избие.Затова САЩ се мъчат да подчинят физически целия свят и трябва да им се признае,че до голяма степен успяват засега.Същността на Новия Световен ред е именно такава-пълно подчинение на САЩ.

25

Анонимен

преди 6 години

Не бива да му се обръща внимание той лъже. трябва да подкрепим Тръмп срещу корейците, може да пратим и наши войници, после ще имаме да пойскаме дял ако се дели територията има там нефт м други

24

Циник

преди 6 години

Демокрацията означава народовластие т.е. народът е притежател и носител на държавната власт.Като изключим Швейцария .... аз другаде демокрация не виждам!

23

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме , че ЕС има общ външен дълг от 40 трилиона долара. Китай има външен дълг близо 40 процента от БВП. Очевидно е че никой няма да върне пари. Това е система , която вече е на деуг принцип. Както видяхме и Гърция няма да върне 400 милиарда. Това е. Големите си създадоха богатство и си го ползват. Създайте си и вие.

22

Факт

преди 6 години

До АнонименАмериканският дълг се трупа с идеята НИКОГА ДА НЕ БЪДЕ ВЪРНАТ!И очевидно няма да бъде.Страните купуващи американски ценни книжа,всъщност си купуват СПОКОЙСТВИЕ!Това е изтънчен вид РЕКЕТ,обаче мерките с които се наказват нежелаещите да участват хич не са изтънчени!Впрочем,дори американците да искат да върнат тоя дълг,това е напълно невъзможно-нямат толкова активи.

21

Циник до П.Петров

преди 6 години

Колега....как да убедиш шепа пубертиращи...едните фенове на САЩ...а другите на Русия...че и двете са страните на една и съща монета! А и да не забравяме, че пишем в български форум...тук обективна истина няма!

20

До славянин

преди 6 години

Прав си браткоИзчакай малко и ще видиш че тук има големи капацитети по вътрешната политика на САЩ. Повече даже и от президентите им. Прочети след около час коментарите и ще ги видиш. Че Картър е комунист, че САЩ са велики, че Плевнелиев беше най добрият президент итн. Не знае човек да се смее ли, да плаче ли, да се ядосва ли.

19

Циник

преди 6 години

Пример....Венецуела...нефт колкото ти душа сака - и мизерия също...народа едва оцелява , но милионерите в зелено са си милионери

18

П.Петров

преди 6 години

Демокрацията без качествено масово образование, което да извлече максимума от интелектуалния потенциал на населението е утопия, не по-малко илюзорна от социализма!Не от вчера демокрацията е изродена до олигархия и истинската заплаха е кога тази олигархия ще реши да редуцира населението на Земята, вместо да инвестира в опазване на земята и климата!

17

Паметлив

преди 6 години

До ПаметливТа навремето,когато Картър и Рейгън бяха кандидати за президент,иранската криза със заложниците бе в разгара си.Картър успя чрез тайни преговори да договори с иранците освобождаването им.Обаче от щаба на Рейгън(посредством ЦРУ) убедиха Иран да изчака изборите и СЛЕД това да пусне заложниците!Е,сигурно са обещали нещо след като Рейгън стане президент,но явно не го изпълниха.Та почтеноста НЕ ВИРЕЕ в Америка,а ЛИЦЕМЕРИЕТО е намерило истинската си родина!

16

Анонимен

преди 6 години

До 13Червен простоват човеко. Този дълг те могат да върнат когато решат . Имат икономиката и капитала да го направят. Ако нямаха никой нямаше да им увеличава заема. Всяка фирма ползва заеми , за да се развива . Те да не са като тебе бай ***, който реве срещу всеки заем , а в същото време иска развитие и висок стандарт. Отиди малко на училище да се образоваш.

15

Анонимен

преди 6 години

Ами това е факт. И особено тясно свързани с управлението са фирмите от амеркиканския ВПК. Практически те диктуват външната политика на САЩ.

14

П.Петров

преди 6 години

Тъкмо това казах и аз вчера, но не се ограничих само с Щатите!"Западната демокрация и медиите са параван за западната олигархия!"У нас от параван дори няма нужда, достатъчно е олигархията да сложи за представително лице отявлен нагъл селски тарикат, еманация в едно на Андрешко, Бай ***, Хитър Петър, Настрадин Ходжа и простия народ вижда въплътен идеалът си за съвършенство, на който да даде цялата власт върху овчедушното им съществуване!

13

Паметлив

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо Картър не бе допуснат до втори мандат?Тия неща,дето ги говори,хич не отговарят на американската същност,а тя е :наглост,безпардонност,алчност,липса на култура и пренебрежение към чуждата и още много от тоя род.Все повече става ясно-Америка НЕ МОЖЕ да стане нормална държава!Или ще унищожи Света или тя ще бъде унищожена!

12

Циник

преди 6 години

:-)

11

Циник

преди 6 години

Минусите на постовете ми - само затвърждават убеждението ми , че т*пите русофили у нас са много...и не разсъждават!:-)