125

Анонимен

преди 6 години

Те американските подсладители са канцерогенни и водят до рак.

124

До Циганин

преди 6 години

Мина времето на рушките военни намеси в страните от бившия СОЦ. Окървавените граждански протести и в Чехословакия, и в Унгария, и в Полша, смачкани с рушките, че и с български части от Варшавския договор останаха в миналото. Всички тези бивши съюзници сега са на страната на НАТО, така че раССията може да иска много работи, но едва ли ще и стиска. С бензиновата си икономика и КаГеБейските си номара, може да гледа само кака обръча около нея все повече се затяга и да копае землянки в Сибир ... !!

123

Анонимен

преди 6 години

Украйна е прекалено голяма хапка за кремълските окупатори - нямат ресурси да завладеят най-голямата Европейска държава

122

TheCitizen1

преди 6 години

До ЦиганинВэрно ?! Откъде знаеш ти какво точно иска Кремъл бе мангасарко - аргументирай се... Киев ли вкара въоръжени банди в т. нар. Русия ?

121

Циганин

преди 6 години

Русия ако иска Киев,то ще са му нужни 24 часа и никакво оръжие купено от САЩ няма да помогне на Украйна ,а Донбас не иска Киев да напада ,а иска Киев да не напада Донбас . Елементарно е ,но американската пропаганда поднася нещата под свой ракурс .

120

Анонимен

преди 6 години

СОРОСОИДСКО -ЦИОНИСКИ ВЪЖДЕЛЕНИЯ,само алчните национални предатели подкрепят СОРОС

119

Анонимен

преди 6 години

Където е минал руския мириззлив ботуш - нищо добро не е останало.

118

Анонимен

преди 6 години

Русия прецака и всички странив СИВ!

117

Анонимен

преди 6 години

Русия също се бърка навсякъде, но носи само разруха - Куба, Венецуела, Ирак, Сирия, Либия, Ангола, Мозамбик... и още много други!До което се докосне Русия ... се разрушава!Също като самата Русия!

116

не съм русофил

преди 6 години

По скоро съм "американомразец" - мразя тяхната агресивна политика да си пъхат гагата навсякъде, в България също. Противни са ми всички американски мекерета. А що се касае до украйна - темата е доста чуствителна. Там нещата стоят като с Македония и не ми се ще да лепя определения като сепаратисти. Всъщност как ли няма да има сепаратисти като има нацисти!

115

Анонимен

преди 6 години

Аха, ясно. Едните ще са с мечове, а другите със щитове.

114

Анонимен

преди 6 години

Отбранителни оръжия? Нещо като дървено желязо.

113

Анонимен

преди 6 години

Оръжията ще бъдат отбранителни а не нападателни. Защо тогава руските *** вият на умряло? Нали според тях Русия няма войски в Украйна и не води война арещу нея.

112

Анонимен

преди 6 години

Едно е ясно със сигурност....Гаврата с руската кочиина продължава!

111

Анонимен

преди 6 години

ПИКЛЬОТО С МАРСИАНСКИТЕ ВОЙНИ ДА СИ НАМЕРИ ДЕТСКИ САЙТОВЕ

110

Анонимен

преди 6 години

"...Русия да плати на Украйна за отнетата територия..."И цялата тая схема в статията само за да се намери кой да плати американските въглища за Киев!?Е, не е ли Тръмп голям бизнесмен?

109

ВОйна от МАрс

преди 6 години

В горите наоколо има много пристигнали от МАРС тежко поразени от жестока около нуклеарна война..От МАрс подават за милиони зверски убити вкл с блокиране на кислорода за човешките обиталища и за пускане на цианидни газове за масови убииства.ИМ са тежки увреждания от високо радиоактивни бели скенери монтирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове..НАшественици ползват стотици милиони автомобили с включени скенери за пробив в биосферата..

108

ИНвазия има

преди 6 години

За експерти облъчени по времена турски сериали домове са увредени от ВОЕННО ТЕРОРИСТИЧНАТА МАФИЯУврежданията са тип "Черnа чума масов прониква] убиец"/ black dead killers 2013 MARS

107

спрете сериалите

преди 6 години

НАглите метежи срещу свободни страни членки на ООН като Сирия,Египет,Либия,Йемен,Украйна бяха подготвени от терористи с помоща на турски сериали.В Момента чрез турски сериали военно терористичната мафия причинява трайни увреждания на огромни територии..ДОмове вкл блокове където са били облъчени от терористи с турски сериали са ясно видими вкл от космоса като тежко обемно повредени.

106

ВНимателно

преди 6 години

С помоща на БЪлгарски лекувахме отровени с подсладители експерти от Москва..НА руски започваха веднага да плюят срещу хохолите и да ги продават на румъния.,словакия,полша,... След като минахме на български тяхната лична охрана им блокира внушените пси активни комплекси..веднага си спомниха че Киев в част от Русия..