15

Анонимен

преди 6 години

В другите държави под тротоара има бетон, тротоарите са идеално равни, няма клатещи се плочки нито кални фонтани

14

Анонимен

преди 6 години

Троатоарите са за пешеходци, но Фандъкова първо не знае това, второ не иска и да се научи. Тях или ги няма, или са паркинги, или са търговски площи.За тези долу, които реват против дамата - тя има право на мнение, има право да си потърси правата, а като нищо и плаща данъци тука. София за 15 години се превърна в ***, и няма никаква шансове да заприлича на нормален град ако някое катаклизъм не я изравни със земята и се започне от нулата

13

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова по тротоари не ходи. Носи се над нещата като калинка.

12

Циник

преди 6 години

Диригентът *** Пантева-Банс е възмутена!*** Пантева-Банс стъпва и без туй ...тук таме..Как смеят *** Пантева-Банс...да я тормозят така?!*** Пантева-Банс не е оттам оттук!*** Пантева-Банс - само като и чуят имената, и трябва да правят стойка!*** Пантева-Банс ....Мария Габриел...Вигенин..Все имена....Курумбашев....евааааааТия шсъ изсипят!

11

София ли

преди 6 години

В Павлово повечето улици са без тротоари!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Софийските ли? Че елате да видите какво е из България бре, баси олигофреите!!!

9

gogo

преди 6 години

До не се излагайЮАР не е Африка, там до скоро беше рай.*** в запдна и централна Африка те там е Африка и е верно е по зле от тука.

8

не се излагай

преди 6 години

До варнаЕй, гагауз, знаеш ли какво построиха белите хора в ЮАР, още навремето ?!

7

варна

преди 6 години

само човек който никога не е бил в Африка може да каже такава глупост, в Африка няма обикновенни неща като кянялизяция камоли тротоари

6

Фандъци и Тикви

преди 6 години

Миналата година направиха ремонт на тротоарите в квартала. Не стана много добре, но изглежда прилично. Има само един "малък" проблем - когато вали тротоарите стават като басейни и джапаме из водата (калта, кишата и т.н.). Нещастниците са си оставили ръцете и наклоните са точно както не трябва. Похарчиха много пари и напшравиха една голяма БЪЛГАРСКА РАБОТА. Типично по Фандъковски.

5

Анонимен

преди 6 години

Сега и на плочките и третоарите намериха кусура!, егаси мръсната анти българска пропаганда която вилнее из медиите!! От медиините отрочета бълват помията си очакваики да свикнем с нея! И пък точно с Африка ни сравниха...цинично, отвратително, и съзнателна информационна воина се води!

4

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ХУБАВА СИСТЕМА ЗА УСВОЯВАНЕ НА ЗАЕМИ ИМА В бГЕТО ,УШКИМ СМЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА бГЕТО

3

пей сърце

преди 6 години

Хора и улици,град като град.Тръгваме някъде,после назад.

2

бг

преди 6 години

Тротоарите трябва да се правят с бетонни павета , а не с плочки-Така е по белите държави.

1

Божил

преди 6 години

Няма бивши комунисти!