71

Анонимен

преди 6 години

турски и руски ***, обединявайте се! Общи враг - Европа! Аве стойте си в азия бе, питеци, кво ви боде очите ЕС? Спира ви имперските апетити...! Ето за това всичкистрани от Източна Европа влязоха в ЕС и НАТО! ЗА съжаление западът ги изнудва точно с Турция и русия -ако не слушкате, ще ви върнем на тях!Вие сте плашила за хората бе! А тоя ястреб ли е, гарван ли, го трий, щтот ще имаш проблем със службите...

70

до 84 Един българин

преди 6 години

Доста изстъркани евроатлантико- сороски клишета. Но когато даден индивид няма нужното количество ум да разсъждава самостоятелно той става платен драскач на сороските организации и бълва спуснати " бисери".

69

Само плачат.....

преди 6 години

Защо не се пише ,че французите са разочаровани от Макрон и рейтинга му пада драстично и навярно следващият президент вече ще е Льо Пен и тогова ЕС го очаква разпадане .А на Путин му трябва обединена Европа и независима от САЩ ,защото икономически е изгодно за Русия ,но платени или недоплатени драскачи все Путин им е на устата и без да мислят плямпат огън срещу Русия и Путин -"те толкова си могат -не "стреляйте" срещу тях ".

68

Един българин

преди 6 години

Истината е че Путин се мъчи да разклати Европейския Съюз, но засега без успех.Толкова много словоизлияния написани тук на кого са нужни?Не си правих труда да чета нищо освен заглавието.А аз написах същността на проблема в едно изречение.Повече няма какво да коментираме.

67

Анонимен

преди 6 години

На Маркон "проевропейската" платформа е да обикаля Източна Европа да се опита да изнуди п4равителствата да приемат закони, които да фалират транспортния бизнес в източноевропейските страни. Цялата им платформа на Европоейския същз е такава - дайте си пазарите,м пък вземете нашите стоки вместо вашите. Дайте си и фирмите да станат наши. Дайте си и евтината работна ръка да стане наша, а ние ще ви отпуснвм няколко милярда кредит... И някои се съгласяват. Бойко например няколко пъти се съгласи...

66

От чужбина

преди 6 години

До Дюселдорф: Koго лъжеш, бе?

65

Рок енд рол

преди 6 години

Когато човек бачка яко, според мен е достоен за уважение.

64

Анонимен

преди 6 години

Реотана е бавно загряващ,да обесня Лизинга се плаща от фирмата за която работя аз плащам само 1% и мога да я ползвам като лична без значение дали съм на море във Гърция или България.конкретно сегашната струва 77 хиляди евро аз платих 770 евро. Загряли

63

тюрк, тююююююююююрк

преди 6 години

Те и турците така казват, ама след работа пак по гетата се прибират.

62

Анонимен

преди 6 години

Те всички гастрабайтери в Германия се хвалят, че живеят сред немци, не сред турци, без ги питаш разбира се, че немците ги приемат като равни, че изкарват повече пари от немците и живеят в по хубави къщи от немците, и това всъщност е факт, да, точно така е.

61

АХАХАХА

преди 6 години

До До фактКва лека нощ бе дри.ня карал лизинг че тва тука всеки втори ц.ганин може да си купи кола на изплащане.И за чии ми е да бачкам кат ненормален.Ако имаше смисъл да се бачка ок ама да бачкаш за да изплащаш помощите на някого който с тия помощи прави това дет ти го правиш с цял ден бачкане е върха на малоумието!Германия вика баси паляците!

60

Рок енд рол

преди 6 години

"А победата на Макрон във Франция, който спечели изборите с една горда проевропейска платформа, убеди мнозина, че Евросъюзът получава втори шанс, от който ще се възползва по най-добрия възможен начин. "...А дано! Само че аз ли не си спомням добре или някъде писаха, че одобрението към Макрон е намаляло доста бързо след изборите? В никакъв случай не злорадствам.

59

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейците трябва да престанат,да живеят в свой-виртуален свят и да погледнат действителността в очите.Солидарността и комплексите от Втората световна война вече не са актуални,защото опасностите застрашават еднакво,всички.Прекалената толерантност води до самоубийство.

58

До факт

преди 6 години

Бачкам яко е равно на гребя яко със шепите, успокойсе не съм се качвал на трамвай от 20г.карам само служебни коли от 15г.насам които се сменят на три години заплащам само 1 % от стойността на колата и мога да я ползвам като лична .договора ми е железен и се спазва стриктно.лека нощ

57

ФАКТ!

преди 6 години

И за да не бъда голословен дайте ми пример евреин да е помогнал на бял човек дайте пример за благотворителна кауза направена от евреин.Няма такава правилно!

56

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименВикаш бачкаш яко демек съвременен роб.Че и Ауди некарал е тогава за кво го бачкаш тва бе да караш голф или с трамвая а арабина с БМВ М5.Ми храни ги робе!Лека ти нощ!

55

Анонимен

преди 6 години

Бъркаш се,бачкам яко,но Ауди не карам ,не живея между турци но най хубавата къща във нашия квартал е моята поне така казват комшиите немци.кредити нямам . Лека нощ

54

Рок енд рол

преди 6 години

За мен Европа дойде с рок-музиката. И с концерта на Скорпиънс в Москва, след който направиха "Вятърът на промяната". Мечтатели! Като всички рокаджии! Но вятърът се обърна! Защо ли!? Може би защото след рокаджиите дойдоха други, не чак такива мечтатели? Знам ли!?

53

Халукауст=лъжа

преди 6 години

До Без парите от ЕСИ как е у Франкфурта горд ли си че с по 10 часа работа на ден си си купил хАуди А3.Споко турците в гетото имат А6 което ти си им платил!

52

ФАКТ!

преди 6 години

До мдаааТе ни приеха както и много други държави за да си разширят пазарите.А и за да им изпратим специалисти защото Запада е застаряващ.Там в продължение на десетилетия особено Германия и Австрия умишлено се подуржаше ниска раждаемост това е отмъщението на евреите за така нареченият халукауст(дрън дрън ярина) и после под претекст че Европа е стара да се набутат арабелите и другите африкански народи!