66

Анонимен

преди 6 години

Що са го разнасяли по бензиностанциите а не са го предали направо от РПУ-то

65

Анонимен

преди 6 години

Пеевски немогат да го отвлекат понеже толкова голям камион не е създаден.

64

Замислен

преди 6 години

Полицаите няма ли скоро да протестират за още пари?

63

Циник до 68

преди 6 години

....по-добре Пеевски...току виж свалил 40, 50 кила...

62

Анонимен

преди 6 години

Нека ги отвличат, то откупа и без това е от неплатени и укрити в огромни размери данъци! Изкам още и още да ги отвличат ново богаташките синчета на бившите комунисти! Искам да отвлекът и на Пеевски майка му хахахаха

61

Циник

преди 6 години

Хляб и зрелища...някак не мога да изпитам съчувствие....

60

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно и сам да си го е инсценирал тоя Тони Златков - ей така да припере едни 3 милиона

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ кво като ни следи полицията? Който е крадец и престъпник той да се притеснява!---------------------Опорните точки на прасетата. Съседът ми е наркоман и съответно крадец на най-ниско ниво. НЕ ползва нито телефони нито интернет, не ползва собствена кола, а на познати. Ченгетата слушат обикновенните хора, а престъпниците НЕ. Имам *** съсед от ДАНС който ме цитира какво сме си говорили с жена ми на вечеря !!! И с какво това помага на мафията ДАНС в борбата с престъпността ?

58

Анонимен

преди 6 години

И кво като ни следи полицията? Който е крадец и престъпник той да се притеснява!

57

НАЙ-ВАЖНОТО

преди 6 години

Не пускайте координати на Телефона си , не ползвайте GPS . Полицията в България ви следи и дава информация на Мафията .Тази Информация се разпределя в Център на Мафията - Следи когато отидете на Море и Почивка - ще ви оберат Дома или ще ви убият децата за откуп . Пазете се от МВР България - дори в Англия , Италия и Германия има на Сайта на Външните Министерства тези Предупреждения за Граждани пътуващи през територията на България .Интересното е предупреждението на МвнР - не спирайте на КАТ .

56

Анонимен

преди 6 години

Да изкарат курсове във ФБР - там проследяват разговори и от Луната. Всички видяхте колко бързи действат службите във Франция, Испания, САЩ - за няколко дни излавят всички рецидивисти и терористи. В такава малка държава, ако имахме качествени и съвестни полицаи, ефектът щеше да е светкавичен. А после искат увеличение на заплатите без да работят. Абсурдистан.

55

Анонимен

преди 6 години

веднага да се наградят разследващите с суджуци заради "успешно" завършилата акция!

54

До: Щерю

преди 6 години

Прав си, то това че са взели парите на богатите не е лошо. Лошото обаче е че тия дето са ги взели са лоши и ще си ги разделят помежду си и няма да раздадат на такива като мене и тебе.А аз смятам сега да изпия една студена вода. Пийни си и ти, и наздраве!

53

4epa

преди 6 години

KADE E ALEKSEI PETROV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

VP

преди 6 години

До Anonimen, който се чуди как смс-ите не се проследяват:Напълно възможно е със сателитен телефон, който НЕ използва стандартната наземна GSM мрежа, а осъществява директна връзка със сателити на комуникационна компания извън юрисдикциите на Европейския съюз !Сим картата, необходима за телефона, се закупува без регистрация на лични данни и може да се зарежда с предплатен ваучер.По този начин разговорите и СМС-те остават анонимни и не могат да бъдат подслушвани и следени. И това е само един от

51

АНОНИМЕН

преди 6 години

До 51:И аз,въпреки,че чета по някога този сайт.

50

Анонимен

преди 6 години

Имаме си поредните "Нагли" и са имали и успех не изключено ако не ги пипнат да продължат... Тази перспектива поставя доста заможни хора пред опасност и несигурност.

49

Червен клошар

преди 6 години

Комунистите на Радев и Нинова сами се отвличат и сами си искат подкупи за себе си.

48

Анонимен

преди 6 години

До Гласувайте за ГЕРБПак ще гласуваме за ГЕРБ!

47

Валентин

преди 6 години

Веднага да дадат бонуси на полицаите и пържоли на кучетата. Виждате - вършат работа хората даже и когато само се дръгнат по топките.